Şimdi Ara

Suzuki SX4 cross mu? Subaru XV mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
9.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

xv gayet güzel bi araba hatta kugadan bile güzel

o kadarda uçmayın efenim Kuga subaru foresterin rakibidir xv nin değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

quote:

Kugayıda beğenemedim gitti bana göre subaru çok daha yakışıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

quote:

Hocam bu zevk meselesi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

mokkaya dziel geleceğini sana kim söyledi kaynak verebilir misin

http://ototeknikveri.com/icerik/1374/yeni-opel-16-dizel-cdti-insignia-astra-zafira-tourer-motor-incelemesi.html
    bu yeni ünite Opel’in İnsignia, Astra hatchback (hb), Astra Sedan, Zafira Tourer, Corsa, Meriva ve Mokka gibi araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinde 1.7 litrelik ve düşük güçlü 2.0 litrelik dizel motorların yerini alacak.

• hocam yine vergi mağduru pek bişey farketmiyor.
  • Subaru XV'yi tek geçerim. 2012 Civic Sedan kullanıyorum. Bütçem izin verse, aracımı hemen satıp XV alır ve geberene kadar da XV kullanırdım. Subaru kullanmak, jazz dinlemek gibidir. Vıcık vıcık, leş gibi pop müzik, fantazi müzik dinleyenler onu anlayamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 Dizel Mokka var zaten. 2013 fiyat listesinde 95.000 fiyatı var. Otomatik ve 4x4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

quote:

kugadan daha güzel bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Subaru kullanmak, jazz dinlemek gibidir. Vıcık vıcık, leş gibi pop müzik, fantazi müzik dinleyenler onu anlayamaz.

Ben Blues diyeyim de kapsama alanı iyice daralsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Subaru kullanmak, jazz dinlemek gibidir. Vıcık vıcık, leş gibi pop müzik, fantazi müzik dinleyenler onu anlayamaz.

Ben Blues diyeyim de kapsama alanı iyice daralsın :)

Niye bilmiyorum bi safkanlık duygusu var bana göre subaruda bi ayrı mükemmellik

• bencede subaru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

Boxer motor ve Subaru'nun simetrik 4x4 uzmanlığı nedeniyle kesinlikle Subaru XV diyorum.

Kısa ve öz, +1 der çekilirim.

• sanırım bir anlatım bozukluğu var 1.7 dizel mi yoksa şu an mokkadaki 1.7 motor yerine 1.6 dizel mi eğer ki 1.6 getirirlerse tamam sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

bencede subaru

Kendi kendine tavsiye Verme ki insanlar post kastigini anlamasinlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır son krarım subau da ondan
  • Ben iki aracı da beğenmiyorum. xv piyasada yok gibi , sx4 daha küçük.İkisinden biri olsun dersen sx4 derim ama başka modellere de bak derim.
  • hocam peki başka araclar ne olabilir bide suzukiden de crash testi yüzünden soğudum yoksa tercihim oydu gerçe hala aklımda farklı segmente arabalar var ama başka modeller ne peki ?
  • suv grbunda tiguan, mokka, qashqai, kuga, 3008 öne çıkanlar.Biraz önce başka sayfada da yazdım qashqai öneririm, ben kullanıyorum. Mokkayı da düşünebilirsin.
  • Suzuki ve xv arasında gidip gidip gelen diğer bir kişide benim. İki aracında kendine göre üstün yanları mevcut. Bu arada scross euroncap testinden 5 yıldız almış bir araç... Öyle ufak tefek te değil %92 yada 94 olması lazımdı. Kaldıki sınıfında en yüksek çocuk ve yaya güvenliğine sahip araçlardan biri. Scross ta tek sıkıntı alçak bir araç olması :) Ben daha kalıplı ve yüksek olmasını bekliyodum. garanti konusunda 5 yıl, yakıt konusunda şuan kullandığım swift ten bile daha az yakması, bagaj hacmi olarak da 430lt ile sınıfındaki hemen hemen en geniş bagaj hacmine sahip olması scross diyor. Eksilerine gelince malzeme kalitesi konusunda içerisi zayıf. Birde ben cam tavan istemiyorum :)

Xv ye gelince en güvenli araçlardan biri olması, yerden 22cm yükseliğe sahip olması ve daha babacan bir görüntüye sahip olması. Eksilerine gelince motorundan herkesin anlamaması parçalarının ve bakımlarının yüksek olması sürekli dört çeker olması hasebi ile yakıt tüketiminin yüksek olması ve garanti süresinin düşük olması :)

İşte bu nedenle hala ikisi arasında gidip gidip geliyorum ve bunlar gibi sorunsuz başka otomatik araç önerebilcek varsa önerilere açığım :)

• hocam mokka patates inde patatesi qq yu biliyorum bindim ama yeni kasaya binmedim zaten şu an eski kasa yeti kullanıyorum mokka yada bakmıştım çok kötü tigo ya gelince hocam kullanan iki arkadaşım var güzel diyor ama yakıtı çok fazl diyor bilmiyorum kararsızım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.