Şimdi Ara

Survivor 2022 (5166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51645165516651675168
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • birisi sema ve batuhana ingilizce öğretsin lütfen. yunanlıların surata aval aval bakıyorlar kendilerini ifade edemeyip. biri reyting yapan kanalda yorumcu, diğeri bilmem ne üniversitesini bitirmiş oyunculuk yapmış anılın tercümesine bakıyor. insan hiçmi kendini geliştirmez ayı hikmet kadar ingilizce konuşamıyorlar kendilerini ifade edemiyorlar..

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    hocam bence çok belirleyici bir şey değil ya son oyun. hatırladıklarımdan atakan,ogeday ve adem final oyununu kazanmadan şampiyon olmuştu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    hocam yarı final değil ama finalde genel izleyicinin etkisi yüksek baya. normalde sezon ortalaması 5 civarı rating olurken final günü hep 7-8 arası rating alıyor survivor.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Ben biliyorumda ne oluyor,Batuhanin kazandigi parayi hayatimda kazanamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt

Tum oklar Anıli gosteriyor sampiyonlukta...Ne dusunuyorsun ?

• evohan kullanıcısına yanıt

Badem ilk kez işe yaradı.

• Musashi-R kullanıcısına yanıt

Hiç sorma hocam büyük saçmalık dönüyor.

• ben sizi alıntılamamışım bile, arkadaşa cevap vermişim. kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz.

sizi alıntılamadığım veya cevaplamadığım mesajlara karşılık yazmayın lütfen, iyi geceler.

Hocam 1 kaç sayfa önce paylaştım. Anıl 1 e 1 de büyük üstünlük kurmuş herkese en yakın hikmette oda 55.45 gibi bir oran hala nasıl gönüllülerde en iyi atıcı. Ayrıca Ki herkesin çok iyi ve kötü olduğu atışlar var. Geçen ogeday Berkan sıfır çekti önce adem çekti. Atakan çekti. Mesela anıl çok nadir sıfır çeker yunanlar karşı 4 de 0 yaptı başka da pek bulamazsın böyle olduğu halde nasıl en iyi atıcılar mavide dersin.

Kızlara hiç girmiyorum evrim nisa varken maviler in oyun alması mucize bu mucize bazen gerçekleşiyor. Biz buna bile kurgu demiyoruz. Bak tek Nagehan la oyun alıyor maviler bazen nagehan berbat olduğu halde.

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    Survivor Türkiyeyoutube
    Erkeklerin dokunulmazlık oyunu performansı. Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'nin bu yılki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Bora Edin, Gizem Memiç, Parviz Abdullayev, Aşkım Burçe Tunay Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz, Ayşe Yüksel, Yağmur Banda #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye/ Twitter: https://twitter.com/survivorturkiye #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStar
    https://www.youtube.com/watch?v=HIzQQ0BDuFE&ab_channel=SurvivorT%C3%BCrkiye

Şurdaki ilk oyunu izle hala kurgu değil diyorsun. Bırak bugünkü oyunu Hikmet'in Anıl'a karşı hediye ettiği oyuna bak. 6 dokunulmazlığın ilki ya da ikincisi olması lazım bir adam o kadar atış kaçırmaz o kadar ağırdan almaz (Hikmet sene başından beri ağırdan alıyor bugün de Nisa yaptı aynısını çok net müdahaleyi hala görmüyor musun?) dur videoyu atayım. Sen buna kurgu değil diyorsan kendini kandırırsın. İşin komik tarafı da son atışa 20 tane kaçıran adam rakip attıktan saliseler sonra isabetli atış yapıyor :) Önceki 5-10 çubukta niye vurmadın demezler mi? Son 3 lobuttan itibaren izle anlayacaksın. Ayrıca son 3 lobuta atarken çubukları nasıl yatay attığına da bakarsan daha net anlarsın. Resmen hedefleri aradan kaçırma tiyatrosu yapıyorlar.

Mevlüde Köksal🛡️⚒️(BKFC)²⁴twitter
    “Nisanın burda inanmama çabası nedir yaaa ayrıca @acunilicali bayram ediyordur derken bunu bir başkası dese çoktan çemkirirdiniz ama #SurvivorAllStar2022 #bkfctakiplesiyor #survivorekstra”
    https://twitter.com/mevlude_koksal/status/1529966721221681161

Berkan'ın düşmesi o kadar saçma ki nasip onların diyor Nisa da nasiple alakası yok diyor çünkü nasiplik konu yok prodüksiyon ne isterse o oluyor. O yüzden benim için şuan istatistik tablosunun bile bir önemi kalmadı. Mesela kırmızıların 6 dok aldığı hafta 6 dok mağlubiyeti sonucu benchte konuşma geçiyordu Atakan diyordu ki şu işler geçsin kazanırız diye. Sonra kazandılar büyük ödüle falan gittiler. O kadar ayarlı gidiyor ki her şey. Eskiden yoktu işte bu işler. Tam senesini hatırlayamıyorum ama 2014 veya 2015'ten sonra kurgu devreye girince tadı çok kaçtı.

Survivor Diyalogları Officialtwitter
    “Murat Ceylan :" Biz oyunları art ardına çektiğimiz için şu an Gönüllüler daha ödüle gitmediler" #SurvivorAllStar2022 #survivor2022allstar #SurvivorAllStar”
    https://twitter.com/SurvivorDiyal0g/status/1529888784002822156?cxt=HHwWmMC9xcnvoLsqAAAA

Arka arkaya 2 büyük ödül oynuyorlar. Birini mavi aldıysa diğerini nasıl alsın? Burdan bile anlaman lazım. Programın yayın akışı sarkar. Önce Aquapark'a sonra Meksika'ya nasıl gidecekler? Şimdi 2 takım da ödülde oluyor dokunulmazlık öncesi. Bu arada 2 oyunu da farklı günlerde yayınlayıp zamandan da kazanıyorlar.

Bak ben bugünkü son oyunda mavilerin itirazını bile umursamadım. Çünkü o algı dağıtmak için yapılan itirazdı. Yani biz savaştık, oyunu almak istedik itiraz ettik ama itirazımız kabul edilmesin yalanıydı. Ancak Acun isterse oyun satmakla mükellef yarışmacılar neyin itirazını yapıyorlar ki? Çok mantıksız değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Mayıs 2022; 2:36:6 >

• rororo4 R kullanıcısına yanıt
    iyi gidiyor hocam anıl.. performans falan geçtim, 1-2 haftadır sürekli anıl vs gönüllüler izliyoruz. gönüllüler anıl’ı düşürmeye çalışıyor- ki kendileri de defalarca söyledi- anıl da onlara karşı koymaya çalışıyor..

bu tartışmalarda anıl haksız da çıkabiliyor ama hikayenin bu yöne kayması çok çok değerli. hep dediğimiz gibi son 1 ay performansı belirleyici olacak bakalım görelim

• Ayşe dokunulmaz olacak,bugün 6 sayı aldı. Anıl-Batuhan arasında geçer konsey. 2 kayıp olursa ikisi de girer. 3 tane kaybederler ve Ayşe dokunulmazlıktan düşmezse de Adem girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 27 Mayıs 2022; 3:36:27 >

sanki mailerin kazandıkları kurgu değil  yahu acur her sene kırmızı takım çok kazanmaya başlarsa bozup bitiriyor merak etme o dönem başladı acurun mavicikleri finale daha çok adam götürecek her sene olduğu gibi bu hafta kırmızıdan biri daha gider acurun ayarıyla 

• evohan kullanıcısına yanıt

Haziranda bireysel oyunlar başlayacak demişti. 2 kişi sakatlıktan elendi 1 hafta eleme olmadı o yüzden bu hafta ki elemeden sonra bireysel başlar diye düşünüyorum.

• Hocam bak şunu anlayın.kurgu bu oyunlarda yapılırsa şöyle yapılır. Mesela sude performans 1.si oldu yardımcı oyunda 2 puan verdiler yada Berkan için 4 oyun oynandı. Yada yarışmacıya göre veya takıma göre oyun seçimi. Bütün bunlara okey bunlar anlaşılabilir. Çünkü acun çok değişiklik yaptı buna benzer yeni kural getirdi sıbra kaldırdı falan.

Ama şu bilerek kaybetti acun istedi hikmet sattı yok nisa 2 saat bekledi gibi şeyler sıktı. Ben olmaz diyorum başka her türlü ayarlarsın zaten buna niye gerek duysun acun.

Mesela, 2018 de adem 1.olduğunda oyun sonu atışları ona göreydi helede sonlarda nagehan ada yaradı bu durum 2si finalist oldu. Böyle patlatmak kolay.

Örnek hikmetin oyun almamasını mı istiyor acun. Çok eğilmeli sürünmeli parkur kolay ve az atış koyar. Önde 5 sn gelenin alacağı oyun koyar.

Yada atışı yarışmacıya göre koyar. Çok zor değil bunlar genelde kimi beklersen oda kazanır zaten. Herkesin dezavantajlı ve avantajlı olduğu parkur ve atışlar var. Mesela son haftalar Ayşe nin yükselişi kurgu olabilir parkur çok kısa atış zor bu evrim ede biraz yarıyor.

Bu tür kurgu diyenlere okey ama yok o bilerek kaybetti o sattı diyenlere hayır diyorum.

• Bireysele döndüğü an Ayı Hikmet herkesi tokatlayacak...

• maracanna kullanıcısına yanıt

Parkurlar zorlsşırsa imkansız

• rororo4 R kullanıcısına yanıt

aslında genc yasta o kadar oarayi kazanan biri yada ailesi, batuhana ingilizce nasil ogretmemis üzucü

• Nagahan bayadır sessiz bir arıza çıkartır yakında 😀

• BİRLEŞMEDEYİMMMM

• 
Sayfa: önceki 51645165516651675168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.