evrim'in performansının artışı ve gerilimin artması sürpriz olmaz. olası bir ayşe-nisa çekişmesi potada olursa sms'i güçlü bir erkeği kurban edebilirler geçen sezonun taktiğiyle |
Survivor 2022 (5168. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Ogedayin gereksuz bir Hikmet takintisi var
Evrim nisa bir elensin sonra dusunursun Hikmeti.
En azindan o zaman goze batmaz.Dersinki Bekoda, iyi Atakanda iyi Nagi de iyi Hikmette iyi.Ama ben Hikmeti sectim yazmak icin.
Ama suan yaptigi alakasiz,Nisayi korumak icin yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan bi potaya girse de şöyle çıldırdığı herkese salladığı bi röportaj izlesek
-
Günlerdir Mavi takıma Seda'yı nasıl yazarsınız diye kan kusturan Sema, bugün Anıl'ı yazarsa hanesine çok büyük eksi yazacak.
-
herşey ayşe'nin dokunulmazlık kazanıp kazanmamasına bağlı. ayşe yada batuhan'dan birisi net potada bugün anıl girmez.
-
özlemişiz
-
Hikmet ilk dokunulmazlıkta girmedi Berkan girdi. Zaten saçma olan o. Hikmet dokunulmazken Evrim seçeneği varken onu yazmadılar. Atakan bile Evrim yazmadı. Kurgu ondan diyorum. Berkan yazıp Evrim yazmıyor. Sanıyorum Nagihan da Berkan'ı yazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Mayıs 2022; 15:39:27 > -
atakan hikmet'i bir konseyde yazmamıştı galiba hangi konseydi o ?
-
Hikmet'in adının çıktığı konsey işte yaverlerine Hikmet yazdırıp kendi yazmadıydı
-
Atakan hic bir zaman yazmadi bu arada.Sadece hikmetin son aday oldugunda yazmisti. Ya Nagi ya Hikmet yazacakti,mecbur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rororo4 -- 27 Mayıs 2022; 16:37:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Burnumuzda tütüyor hocam. Konseyde de bi yargımız var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hafta sanırım 3 lü pota olacak. Tahminim Batuhan anıl hikmet, evrimi potaya koymayacaklar olan malesef bizim ayıya olacak. Son izleyeceğimiz bölümler olabilir bizim için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anılın sms potansiyeli nasıl sizce arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Survivor Wordstwitter
“GENEL PERFORMANS TABLOSU #Mayıs26 #Survivor #Survivor2022 #Survivor2022AllStar”https://twitter.com/surviwords/status/1529938183869419520?cxt=HHwWgMC-nYOrt7sqAAAAKaç gündür resmi sitedeki istatistikler güncellenmiyor. Acaba kırmızıdaki mağdurun istatistiği çok düştü diye mi?
-
hikmoş 3 de 0 mış dün muhahaha :)
-
ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ-TVtwitter
“Χικμετ σε φάση «μα που το βάζει τόσο φαΐ, πετσί και κόκκαλο είναι». 😂 #survivorGR”https://twitter.com/anamorfotis_TV/status/1529951239370334218/photo/1 -
Η απροσάρμοστηtwitter
“Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις...😁 #survivorGR”https://twitter.com/eva_without/status/1530118483668779008/photo/1ACUR YÜZÜNDEN AYI HİKMETİ KISITLI İZLEMEK ZORUNDA KALIYORUZ
-
sürpriz olmazsa şampiyon anıl yılın bu dönemlerinde genelde şampiyon belli eder kendini bence o isim anıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X