Yarbay
02 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 389 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Dostlar selamlar,yeni bir bilgisayar aldım fakat ssd'yi 2'ye bölmüş c ve d olarak. C'de sadece 20gb yer kaldı, ben de chrome ile indireceğim programlar D'ye insin istiyorum. Şuan kontrol ettiğimde C'de program files klasöründe gözüküyor programlar. Bundan sonra ineceklerin D'ye inmesi için ne yapmam lazım ve bir hız kaybı yaşar mıyım D'ye indirirsem ? Teşekkürler...
Dostlar merhabalar,512gb ssd'ye sahip yeni bir laptop aldım fakat toplam kapasite 460gb olarak gözüküyor. Daha önce aranızda böyle bir sorunla karşılaşan var mı,neden olabilir?
Dostlar merhaba, elektrik-elektronik müh.öğrencisiyim, hafif bir laptop almak istiyorum, apple ekosisteminde olduğum
için macbook air 2020 i5 işlemcili almayı düşünüyorum fakat yeterli gelir mi bilmiyorum. Aranızda macbook air ile matlab veya intelliJ kullanan var mı ? Okulda bu programları çok ileri seviyede kullanmayız diye düşünüyorum. Basit-orta seviye projelerde yeterli olur mu sizce ?
Merhaba arkadaşlar, pozitif Teknoloji’den eğitim indirimi dahilinde bir macbook air almak istiyorum fakat güvenilirliğinden emin olamadım. Daha önce alışveriş yapmış olan var mı aranızda ?
Dostlar merhabalar, elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ve hafif bir bilgisayar almak istiyorum. Halihazırda apple ekosisteminde olduğum için macbook’lara kaydı gözüm fakat fiyatlar malumunuz. Yapacağım işlerden bahsedeyim biraz: standart ofis programlarının yanında derslerde kullanacağımız matlab tarzı uygulamaları kullanacağım tabi derste gösterilen seviyede,profesyonel değil. Okul bittikten sonra değiştirebilirim bilgisayarı, 5-6 sene gitsin diye bir derdim yok ama bir 4 sene kullanacağım gibi. i5 işlemcili 8gb ramli olan versiyon işimi görür mü sizce ? Özellikle mac kullanan arkadaşlar ram tüketimini windows ile kıyaslayabilirse sevinirim, mac os’in daha optimize olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Arkadaşlar merhaba, ps4 pro konsolum var, en son bundan 2 ay önce ikaz sesi verip kendi kendine kapanmıştı, az önce yine aynı şeyi yaptı. Oynadığım oyun nba2k20, daha önce böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu ? Aynı zamanda god of war, spider-man ve nba çok sesli çalışıyor konsolda, gerçekten pişman ediyor bazen aldığıma. Neden olabilir sizce ?(son kapanışında kontrol ettim,çok ısınmamıştı)
Merhaba dostlar, 86k sıralama yaptım. Potansiyelimi tam gösteremedim ama istediğim 1-2 bölüm için tercih yaptım yine de, gelmezse mezunum.
İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yazılım-bilgisayar ve elektrik elektronik bölümlerini %50 burslu yazdım çünkü ciddi bir kontenjan artışı var bu sene.

Bilgisayar mühendisliği 2018 sıralama:47k(4 kontenjan, bu sene 24 kişi alacak)

Yazılım Mühendisliği 2018 sıralama:61k(5 kontenjan, bu sene 33 kişi alacak) (2017’de 10 kişi alırken 83k ile kapattı)

Elektrik Elektronik Mühendisliği 2018 sıralama:71k(8 kontenjan,bu sene 32 kişi alacak)
Sizce gelme ihtimalleri nedir dostlar ?
Arkadaşlar tercihlerim arasında bulundurmayı düşünüyorum, bölümün zorluğu çalışma alanları, iş olanakları ve kısaca ne işle uğraştığı hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
Arkadaşlar geçen sene 61k ile 5 kişi alan %50 burslu bölüm bu sene 33 kişi alacak. 2 sene önce 10 kişi alırken 82k ile kapatmış. Yazılıma olan ilginin artma ihtimalini de göz önünde bulundurarak 86k ile gelir mi sizce ?
Arkadaşlar özel bir üniversitede %50 burslu geçen sene 5 kişi alan elektrik elektronik mühendisliği 70 k ile kapatmış. Bu sene 28 kişiye çıkarmışlar kontenjanı, 2 sene önce kontenjan 10 kişi iken 82k ile kapatmış bölüm. Bu sene 86 k ile gelir mi ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Skoda
Mobil cihaz
Apple
Oyun Platformu
PS4
Basketbol
Cleveland Cavaliers
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.648
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 34.769 (Bu ay: 971)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11.072 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.