< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (5164. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Nisa rol kasmaya başlamış yine...
-
şu karma oyunlar büyük sıkıntı olacak. hep diyorum karma oyunlarda adaleti sağlamak mümkün değil
atış mesafeleri aynı olsa kadınlara dezavantaj oluyor. kadınların mesafe daha yakın olsa bu sefer de erkekler dezavantajlı
bir de parkur kısalacağı için hızlı erkekler de avantajını kaybediyor. sıkıntı yani adil değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ayşe ilk olarak anıl'ı yazar sonra adem-sema ikilisi yerine batuhan'ı yazar ben eminim buna.
-
Maviler kaybetmiş giib hissettim ben Ayşe'nin ve Batuhan'ın hiç üzgün bir hali yoktu.
Ayrıca Ogeday Hikmet'e laf atması da göstergelerden biri olabilir neyse yarın öğlen belli olur internette ararız kim kazanmış.
-
Adem uçuyor parkurda resmen, bugün ogesu, hikmoş, ratakan ın gözü yaşlı 😀
Ayşede harika bitirişlerle oyunu getirdi, önce kadınlarda finali sonrada oyun sonunda finali yaptı 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nisa xanax almış gibi.
belkide ogesu ile yorucu bir gece geçirmişlerdir.
-
Hay senin ileri sürdüğün argümana ..
Lan sende cidden kafa çalışmıyor ya...
-
Nisa ayşe ve batuyu rakip bellemiş bence potada bunları elerim diye düşünüyordur 😀
Yada ratakan ın yeni kumandası olabilir 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Mayıs 2022; 0:35:16 >
Nagihan ya 3. veya 4. olur ya da şampiyon olur. Finalde tekrar kaybetme olasılığı yok. Bence finalden önce elenecek o. Anıl'ı da iyice mağdur pozisyonuna soktular, bireyselde form düşüklüğü yaşamazsa kesin son 2'ye kalır.
ben nisa'nın kimi örnek gösterdiğini anlamadım.
birisi için oyuncakla geziyor dedi
diğeri yalandan yüzüme gülüp tebrik ediyor falan dedi.
oyuncakla gezen kim var başka
-
Maviler kaybetmişse Hikmet veya Nisa potaya gidebilir. Evrim dokunulmaz gibi nedense ismi yazılmıyor.
Çok doğru tespit hocam. Bende bsşlıyscspım artık ilk oyun anıl çok net atmıştı sonra kurguya döndü aramadı yenildi.
Hocam Hakan çatır çatır oyunda alıyordu :)
Evet haklısın kurgu konusunda Acun'un en kral adamı Hakan'dır
Ama Hakan zeki de bir adamdı.. Evrim'de oda yok ki zevk vermiyor.
Yarışmada yok, pratik zeka yok ...
-
Aynen Nagihan'ın 2. olma ihtimali yok. Kesinlikle yok olay çıkar. Bana da ya yarı finalde elenecek ya da şampiyon yapacaklar gibi geliyor. Ama şampiyon olursa Nagihan-Anıl finali imkansız değil. Bu olasılıklardan bir tanesi. Diğeri de Anıl-Ogeday, Anıl-Adem, Anıl-Atakan ihtimalleri. Adem'in ben finale çıkarsa da kaybedeceğini düşünüyorum. Atakan da kazanamaz. Ogeday da alamaz. Aslında final ihtimalleri belli. 3-4 ihtimal var fazlası yok.
Anıl-Nagihan: Şampiyon Nagihan
Anıl-Adem: Şampiyon Anıl
Anıl-Atakan: Şampiyon Anıl
Anıl-Ogeday: Şampiyon Anıl
Anıl'ın şu ihtimalde kaybedeceği tek final Nagihan'a karşı. Diğerlerinde kazanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Mayıs 2022; 0:39:21 > -
hadi tv'de reality show izleyip burada kurgu diye ağlayan ender insanlar olabilirsiniz. (bull hocamı severim onu ayrı tutuyorum)
birde bu görüşü savunup insanlara hakaret edecek kadar ezik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 27 Mayıs 2022; 0:37:36 > -
bireysel zamanı geliyor bu eleme son takım elemesi olur muhtemelen
-
Ayşe ilk 4 olcak bence belli oldu süpriz aday o olur diğerleri standart adem- atakan- nagehan
yarın iletişim de varmış beyler sabaha kadar %100 spoiler düşer
fragmanda gönüllüler kaybediyor gibi ama fragman ters köşesi meşhurdur survivor’ın
bir tık gönüllüler yakın geldi bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X