Şimdi Ara

Suriyelilerin Kalıcı Olduğunu Türk Halkı Kabullenmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akp milletvekili ben Türkiye'ye daha 3 yıl önce geldim. Türkiye'de Arapların ev almasıni, arapca ogrenmesini destekliyoruz. Türk halkı Suriyelileri kucaklamıştır. Ben Suriyelilerin çoğunun Türkiye'de kalıcı olduğunu düşünüyorum

Diger konuklar;
    Arapça tabelaların kaldırılması ırkçılıktır.
    Suriyeliler bizimle aynı kültürden.
    Ekonomiye muazzam katkıları olmuştur.
    Artık insanlar Suriyelilerin kalıcı olduğunu kabullenmiştir.
    Suriyelilerin devlet okullarında okutulması, siyasi ve dil ihtiyaçları karşılanmalı. Suriyeliler egitim almazsa ilerde farkli egilimler gosterebilir.
    Suriyeliler Iranlilar gibi çok derin kültür ve bilgileri ile geldiği icin çok şanslıyız,
    Haberturk'te Haberturk Gundem programindan secmeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 8 Temmuz 2018; 0:31:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitsin evine alsın bir kaç tanesini beslesin ozaman oyle kuru kuruya olmaz sokaklarda dilenenleri dolu insanız sonuçta etkileniyor insan burdada bir çoğu aç zebil..
  • he kabullendik he

• Önümüzdeki süreçte akp hepsini vatandaş yapmaya çalışacaktır bu kesin. Dua edelim ki suriyeliler kendileri reddetsinler. Ama ben akpyi tanıyor isem suriyelilere şöyle diyecektir: "Korkmayın T.C. vatandaşı olduğunuz zaman şimdiki haklarınızdan mahrum kalmayacaksınız. Bu konuda yasal düzenleme yapacağız."
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kerimcem sen Suriyelileri savunup Akpye oy atmiyor muydun aklimda ole kalmis ?

• Dünyada sanki demokrasi, insan hakları var da bir Suriye kalmıştı! Demokrasi zenginlere lazım, Fakire demokrasi değil huzur içinde yaşayacağı bir memleket, ekmek, iş ve aş lazım!

En kötü barış, en iyi savaştan iyidir. İnşallah bu iş biter de memleketlerine dönerler! Tarih bu olanları hiç te iyi yazmayacak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Suriyeliler Iranlilar gibi çok derin kültür ve bilgileri ile geldiği icin çok şanslıyız, "

Bağıra bağıra konuşmanın neresi derin kültür bilgisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

gitsin evine alsın bir kaç tanesini beslesin ozaman oyle kuru kuruya olmaz sokaklarda dilenenleri dolu insanız sonuçta etkileniyor insan burdada bir çoğu aç zebil..

Evine alması gerekenlerin başında sen geliyorsun. Hadi bakayım az laf cok iş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle

Bu multeci sayisinin 10da biri herhangi bir akli basinda ulkeye gelse 1000 kez hukumet degismisti bizde inadina devam

Halk bu kaderi kendi seçti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.