|
son zamanlarda iskandinavyada ki ülkeler ne kadar ortadoğuda yobaz cahil arap varsa hepsini kendi memleketine doldurdu tabi araplar boş dururmu ortadoğuda bir söz vardır besle kargayı oysun gözünü orada zamanla tecavüz taciz gasp dolandırıcılık zamanla artmaya başladı tabi oradaki yerli halklar ortadoğulu hangi milletten insan varsa hepsine ırkçılık yapmaya başladılar benim norveçte yaşayan makine mühendisi arkadaşım var bu çocuk 2018 in sonlarına doğru norveçe makine mühendisliği okumaya gitti ilk 3 veya 4 ay doğasını evini çekip bana gönderiyordu çok mutluyum çok huzurluyum diye ondan sonra norveçte isveçte baya bir o zamanlar arap göçmenler orada bir kadını bıçaklayarak öldürmüşler birde o zamanlar 2 sene öncesi bir kadına tecavüz etmişler gasp olayları dolandırıcılık gibi suçlar yüzünden baya orada ırkçılık artmış bana son 1.5 senedir çok fazla ırkçılık yaşadığını söylüyor hatta son zamanlarda norveçte isveçte kuran yakma olayları arapların isyan edip isveç sokaklarını ateşe vermeleri gibi durumlar halkı daha fazla ırkçılığa teşvik etmiş biz nasıl suriyelileri afganlara ıraklılara ne gözle bakıyorsak bizim 2 katımız iskandinavya ülkeleri o kadar gözle bakıyorlar son 2 sene sonra bu ülkelerde seçim filan olacakmış işte mülteci karşıtı partiler üstteymiş onlar kazanınca mültecileri oradan göndereceklermiş son zamanlarda popüler olan danimarka artık suriyeli mültecileri göndermeye başladı adamlar boşu boşuna göndermiyor ilk önce insanlık yapalım demişler ama işte iş ortadoğulu olunca çok fazla karışmaya başlıyor ben size söyliyeyim norveç isveç gibi çok fazla yakınmayan adamlar zaten sevmiyorlar bizi ne kadar zeki kültürlü dürüst olsak bilene oraya gittiğimiz zaman yine bize yobaz gözüyle bakacaklar o yüzden çok fazla ırktan olan ülkelere gidin kanada avusturalya gibi ülkelere |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı