Şimdi Ara

Suriyeli arabamızın tavanına evinden atlamış- polis yardım etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
15.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Suriyeli karı koca kavga ediyor. Karısını döven Suriyeli evin camından atlamak üzere kaçıyor. Tabi yaklaşık 1.5 m yükseklikten iki ayağı ile tavana atlamış. Tavanda ciddi göçük var. Ayak izleri belli.

Araç abimin. Polisi aradığında şahit var mı diye soruyor. Polise Suriyeli diyince netice alman çok zor demiş. Çünkü bir nevi dokunulmazlığı var bunların demiş. İstersen dava aç sonuçsuz olma ihtimali yüksek demiş. Benzer çok olaylar olduğundan ve sonuç alınamadığından dolayı söylemiş bunu.

Tabi biz komşulardan öğrendik. İlk başta hırsız filan zannetmişler. Çünkü güm diye ses çıkmış. Sonra tanımışlar evde oturan suriyeli olduğunu.

Araçta yaklaşık 1000 tl lik işçilik var.

Sizin öneriniz nelerdir. Dava, kaba kuvvet, vs...

Araç nissan juke.

Edit:resimler eklendi.
    Not: 2 sene öncede araca arkadan suriyeli vurmuştu. Aynı muhabbet oradada başımıza geldi. Allah belanızı versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D7247931 -- 22 Ocak 2018; 17:47:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçmiş olsun öncelikle. Suriyelilere devlet tarafından gayet bilinçli bir pozitif ayrımcılık var. Açık konuşuyorum sen TC vatandaşı olarak Suriyelinin yanında 2. sınıfsın. Haliyle muamele de ona göre oluyor. Şimdi eleştirime yok yaaaa abartma diyen troller de kafası basıyorsa baksın bakalim Suriyeli vergi veriyor mu? Sağlık hizmetlerine para ödüyor mu? Çocuğu üniversite sınavına girdiğinde öss ye girdi Mi? Devlet tarafından sana da her ay tıkır tıkır maaş ödeniyor mu? Olayı siyasete çekme diyenlerin de inşallah arabalarına o 2 ayaklı evrimini tamamlamamışlar ya çökerler ya vururlar da şöyle onlarla sakin sakin konuşarak işlerini halletme fırsatı bulurlar!
    Avukat ile görüştüm. Net avucunu yalarsın diyor. Normal tc vatandaşı olsa zaten çok kolay çözemezsin Suriyeli ise avukat bile bulamayabilirsin dedi. Bence hukuk bitmiş bu ülkede. En basit meselede bile böyle olacak isek hiç trafiğe çıkmayalım. Düşünsenize almanyada bir türk bir almanın arabasına atlasa...
  • suriyelilerden paranı iste dicemde. sen borçlu çıkarsın.
  • Adaleti kendiniz sağlasanız aynı gün gözaltında olursunuz hocam ondan eminim.

Çok büyük geçmiş olsun kafayı yememek elde değil.

Ne tavsiye edilir bilmiyorum ama sinirlerine hakim olamayan biri çok kolay katil olabilir bu durumda.

• Yine belamızı okuduk çok şükür...

Tez zamanda şu Suriyeli illetinden kurtuluruz umarım.

Çok geçmiş olsun hocam, siz şikayetinizi yapın, gerekli işlemler yapılsın, muz cumhuriyetinde olabilecek bütün hukuki ve adli süreç uygulansın derim.

• Geçmiş olsun. Bir gün Suriyelilerin biri büyük godamanlardan birine bulaşmadıkça bu iş bitmez.

Onlar da 40 tane korumayla geziyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun insan cidden böyle bir durumda çaresiz kalıyor..
  • Arabanın tavanına Suriyeli kardeşimiz düşmüş, nazarlığı olsun

Herkesin başına gelmez şükret

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir 10 yıl sonra suriyelilerin ülkeye zararını anlatan belgeseller olacak,buna inancım tam.

Geçmiş olsun.

• Onlar üstün ırk gozuyke bakiliyor bela oldular ulkeye

• Demekki nisanda ki kaskoya suriyeli klozu ekletmek gerekecek. Geçmiş olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Bir 10 yıl sonra suriyelilerin ülkeye zararını anlatan belgeseller olacak,buna inancım tam.

Geçmiş olsun.

10 yıla gerek yok bugün bile çekilir ama hangi kanal yayınlayabilir ?
  • Suriyeli arabamızın tavanına evinden atlamış- polis yardım etmiyor

• Isteyin parasini . Vermezse zorla alin devlet birsey almiyor ustun suriyelilere

• Suriyeli kardeşlerimize iftira atmayın. onlar bizden daha değerli.
  • Bu işi sanırım orman kanunu ile halledecez. Para isteyecez. Vermezse dövüp tekrar isteyecez. 4-5 kişi yeter sanırım.

• Hocam şikayetinizi yapın. Hatta şu WhatsApp ihbar hatlarına durumu anlatın. Basına yansısın. Belki bişeyler çıkar. Geçmis olsun.

• bunlari bir sekilde basimizdan atmak zo-run-da-yız nokta.

• Kapisina dayan parasini iste vermezse dov hatta öldur 2 ay yatar cikarsin..

• Gidin dövün arkanızda şahit bırakmadan. O da sizden şikayetçi olur, şahit var mı diye sorarlar. Dayaktan sonra paranızı vermezse içiniz soğur hiç olmazsa.

• Suriyeli'yi yakalayıp aracın tavanını göster para iste.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.