Şimdi Ara

Sürekli korkuyorum, kafamda garip şeyler kuruyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır kafamda sürekli kötü şeyler kuruyorum,yanlızken yada geceleri çok korkuyorum bazen sesler duyuyorum (sesler duyuyorum derken yanlış anlaşılmasın kafamın içinde duyuyorum bu sesleri) örneğin : tanıdığım insanların konuşmaları yada adımı seslenişleri hepsinin sıra sıra bir anda kafamdan geçiyor korku yüzünden sabahları dişlerimi fırçalamıyorum( sabahları evde kimse olmuyor) koridordan geçerken aynaya bakamıyorum yada dişimi fırçalarken sanki heran birşey biryerden çıkıcakmış yada beni izliyormuş gibiyim. bazen kendimi fazla yorduğumdada kalp krizi geçiricem bayılıcam gibi düşünceler geçiyor aklımdan kendime engel olamıyorum, bazende sabahlarken yine garip sesler duyuyorum ama görüntüyle birlikte bir anlık birşey olup bitiyor. hafızama baktığımda ise dışardan kendimi gördüğüm zamanları hatırlıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var ne bu şey artık kurtulmak istiyorum günlük hayatımı çok kötü etkiliyor lütfen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum bu arada son 1 haftada azaldı ama hala olduğunda çok şiddetli oluyor bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunyoksorunbu -- 5 Nisan 2014; 23:49:22 >

• Paranoya olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenliktir kardeşim bizim evde pat küt bişiler oluyor ben yatıyorum o derece
  • doktora git
  • Yalnızken mi oluyor ? Senin psikolojik bir geçmişin var mı ? Bu sorular önemli. Sana bir şey söylemek istiyorum ama korkmanı istemiyorum. Sakın aynaya fazla bakıp bu düşünceleri aklına getirme. Farklı olaylar gelebilir başına.

• Kesinlikle bir psikoloğa gorun normal degil

• Surekli olme korkusuyla yaşayacaksan intihar et kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim amcaoğluda böyleydi 2 gün sonra rahmetlik.

• çoğunlukla yanlızken oluyor psikolojik olarak eskiden uyuşturucu madde kullandım 6-7 ay boyunca şimdi tertemizim çok şükür jameikamı ne öle bişeydi...
  • Fakir Kemancı kullanıcısına yanıt
    çok denedim yaşım 16 anneme söyledim beni tek başıma alamayacakları için randevu dolu dediler 2 gün üst üste denedik dolu diye tutturdular annemde unuttu gitti şimdi annemle ufak bi tartışmamızda psikolojisi bozuk diye sesleniyor bana çok zoruma gidiyor artık içimde halletmem lazım en son annem eve geldiğinde diş fırçası neden mutfakta dedi aynaya bakmaktan korktuğumu söyledim tekrar çok üzüldü aradım randevu almaya falan dedi ama yine olmamış galiba , anlayamıyorum....
  • sorunyoksorunbu kullanıcısına yanıt
    Geri başlama sakın. Bu arada madde bağımlılığı olan kişilerde halisülasyon görürmuş.

Edit:İmla

• Neden 7 aydır ? Dini inançların ne seviyede ? Yaş kaç ? Gerekirse bana özelden ulaşır mısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim şuanda yine yanlız kaldım ne bunun adı söyleyen yokmu yardım edin lütfen bekliyorum...
  • buna benzer seyler bendede oluyordu hatta arkadaslarimdan da duydum ayni seyleri. kucukken falan karanliktan korkardimd, lise doneminde de korkuyordum mesala banyo yaparken gozumu kapamaya falan ama simdi hatirliyinca cok salakca oldugunu fark ediyorum. bugune kadar cok bu tarz seyler yasadim ama hicbirsey olmadi hala. hatta bazilarini deniyorum ayna ve banyo olayini cok salakca geliyor.

birseyden korkman anormal degil. hatta korkman gerek savunma mekanizman geregi fakat ayna korkulca bisi degil.

birde cin, seytan diye seylerin kaniti yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyaw1

buna benzer seyler bendede oluyordu hatta arkadaslarimdan da duydum ayni seyleri. kucukken falan karanliktan korkardimd, lise doneminde de korkuyordum mesala banyo yaparken gozumu kapamaya falan ama simdi hatirliyinca cok salakca oldugunu fark ediyorum. bugune kadar cok bu tarz seyler yasadim ama hicbirsey olmadi hala. hatta bazilarini deniyorum ayna ve banyo olayini cok salakca geliyor.

birseyden korkman anormal degil. hatta korkman gerek savunma mekanizman geregi fakat ayna korkulca bisi degil.

Sonradan bende öyle düşünüyorum yanımda birileri oldugunda yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorunyoksorunbu

quote:

buna benzer seyler bendede oluyordu hatta arkadaslarimdan da duydum ayni seyleri. kucukken falan karanliktan korkardimd, lise doneminde de korkuyordum mesala banyo yaparken gozumu kapamaya falan ama simdi hatirliyinca cok salakca oldugunu fark ediyorum. bugune kadar cok bu tarz seyler yasadim ama hicbirsey olmadi hala. hatta bazilarini deniyorum ayna ve banyo olayini cok salakca geliyor.

senin o durumu aynaya karsi kullanman salakca evet. onu sen gecenin ucunde sanayi arkasinda kullanman gerek. ben bugune kadar aynadan birisinin basina is geldigini duymadim, oldugunuda sanmiyorum -psikolojik durumlar disinda- ama sanayi arkasinda gezipte basima baska insanlar tarafindan birsey geleceginden supheleniyorum. anlarsin umarim dedigimi.

birde eger gece oluyorsa etkisi artabilir. normal birsey. beyin kimyasi degisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyaw1 -- 7 Nisan 2014; 0:46:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sorunyoksorunbu

quote:

senin o durumu aynaya karsi kullanman salakca evet. onu sen gecenin ucunde sanayi arkasinda kullanman gerek. ben bugune kadar aynadan birisinin basina is geldigini duymadim, oldugunuda sanmiyorum -psikolojik durumlar disinda- ama sanayi arkasinda gezipte basima baska insanlar tarafindan birsey geleceginden supheleniyorum. anlarsin umarim dedigimi.

birde eger gece oluyorsa etkisi artabilir. normal birsey. beyin kimyasi degisiyor.

Bu anormal bir durum olmasa bunu buraya yazmazdım zaten, bence bu konu hakkında çok bi bilgin yok neyse uzatmayada gerek yok.

• 1. Psikolog a görünmelisin.

2. Son zamanlarda yaşadığın travma mesela birinin ölümü veya kız arkadaşından ayrılman var mı? Çok sinirlendiğin bir şey veya buna benzer olağan dışı seyler

3. Felak/Nas oku. Faydasını göreceksin.

4. Birine anlat bunu... Samimi olduğun bir arkadaşın da olabilir psikolog da olabilir... Böyle yazıp buraya kaçmak olmaz seni dinlicek birine 1 saat anlat bunu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş senin psikolojin bozulmuş bundan 3 yıl kadar oncesindede 5 ay evde yalnız kaldim annemler babamlar hepsi Malatyaya gittiler ben evde kafayı sıyırıyodum gece gece hiçbiyerde ses yokken koridordan sesler fısıldamalar geliyodu geceleri tuvaleta kalkmaya korkuyodum o 5 ay boyunca hicbir korku filmi izlemedim hee pardon dabbe 1 cıkmıstı gece gece ya korkmam korkunc degil dedim taktim cd yi izledm şaka değil altıma zıcıyodum az daha korkudan 1 hafta filmin etkisinde kaldım sanki duvarda golgeler ustume ustume geliyodu yataga yattıgımda yorganı kafamın ustune kadar cekıp tek gözümle odaya bakıp hareket eden birşey varmi, duvarda golge varmı diye cok tırsıyodum o 5 ayı zor gecirdim ama sonra ailem gelince psikolojim düzeldi o zamandan bu zamana artık daha korkunc seyler izledim ( film olarak ) , korku oyunları oynadık hatta ruh cağırma gibi dandirik birşeyde yaptık zerre korkmadım yani demem o ki o yaşlarda psikolojikmen oluyor böyle şeyler zamanla geçicektir iyi forumlar.

• sorunyoksorunbu kullanıcısına yanıt
    psikolog veya norobilimci degilim. bilmemem normal ama dedigin olay derin bir olay degil. korkman normal, aynadan korkmanin gereksiz. yasinda 16 di sanirsam ondan cokta anormal dencek bisi yok, eger ileri olsaydi biraz anormale kacabilirdi. izledigin veya oyun oynuyorsan oyunlarda gordugun seyler veya durumlar etki eder.

yardim etmeye calistim ama sen anlamadin gibi gozuktu son mesajinla.

ayna tehlikeli olsaydi elbet bilinirdi cogu kisi tarafindan.. senin durumun aynayla baglantisi yok, psikolojiyle baglantisi var. hatta ayna araciligi ile ne gibi bir seyden veya durumdan korktugunu belirtseydin daha kolay olurdu yardim etmemiz.

yukardaki 2 mesajda dogru. hatta 2. atilan bunun anormal olmadigini destekliyor. fakat ilk mesajda 3. madde de yazanin iyi gelecegini sanmiyorum placebo disinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyaw1 -- 7 Nisan 2014; 1:16:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.