< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (89. sayfa)
-
-
-
Sansüronline çöp
oyun oynatmaz daha doğrusu oynattığını oynadığımızı sanarız
ama speedtest yaparsın uçar kaçar
windows iso dosyasını hemen indirir
hızlı upload fotoğraf video vs yedekleme yapar
başka artısı yok
yazık şuna verilen paralara yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 5 Kasım 2025; 20:21:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162 -
Siz hangi ISS’yı tavsiye edersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick | -
_____________________________ Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi
https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162
-
Tam olarak böyle işte ama altyapıda başka seçenek yoktu. Diğer altyapı vdsl 🥲
_____________________________ -
Turknet gigafiber varsa hem hız hem upload hem özgürlük konusunda rakibi yok.
Gerisi altyapı ve beklentilere göre değişebilecek bir sıralama.
bugün coştular hiç bir yer izlenmiyor
_____________________________ Adanalı -
eee ben türktelekom bağlattım 3 ay anca oldu buda aynı ? :DSAdsadsa
2-3 gündür akşamları maç mı ne varmış benim haberim yok meğersem maçtan internet kötü oluyormuş steam sayfası bile açılmıyor bant daraltma gibi. sayfa yüklenmiyor çoğu şey böyle.. sanırım güncelde buda kötü olmuş öderken ama çatır çatır ödüyoruz. ben fatura ödemeye giderken bu ay 100 lira vercem internet kötüydü diyemiyorum
super online en azından 100 mbit diye sattığı 12 aylık internetin 2 ayını direkt olarak 1000 mbit verdi. + olarak 100mbit dese bile speed test 400den filan başlayıp yavaş yavaş düşüyordu ztn o esnada indirmen gereken şey ne ise çoktan inmiş oluyordu bilmem anlatabildimmi. ttde buda yok 100 diye alıyon eve geliyon 80 vs
şu aşamada ben kararsız kaldım superonlineda en azından 400 veriyordum internet sağlam olsun gerekirse 2 katını öderim diye geçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Aralık 2025; 13:24:18 >_____________________________
-
Yine bir yalama yarışına girildi heralde, 1-2 haftadır ping leş gibi, videolar yüklenmiyor. Yersen 1000 mbit. Yıllardır kullanıyorum, son zamanlarda rezil durumda. Müşteri hizmetlerini arıyorsun hiç bir fikri olmayan insanlara dert anlatmaya uğraşıyorsun. Çalışana da birşey demiyorum, asgari ücret oturtuyorlar oraya. Tamamen rezalet bir firma, çevrede başka alt yapı olsa yüzüne bakılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Fang -- 8 Aralık 2025; 21:44:42 >_____________________________ -
Sansüronline,ping desen felaket,1000 MB sansüronline dan 100 MB fiber TTNet geçtim.En azından oyunlarda rahat ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Unutma..- Bizi eşit yaratan Allah, kimsede ne hak bırakır ne de ah.. -
Superonline 1000/50 mbps paketinde indirmelerim mükemmel hızda ama online oyunlarda sürekli lag ping yaşıyorum. Bunu teknik servisle vs nasıl çözbilirim? Statik IP CGN vs nasıl aksiyon alınmalı?
Çözemezsiniz. Rotaların çorba olmasından kaynaklı bu. Burada ya da başka bir paraonline konusunda zamanında blok rotalarını nasıl optimize etmek istediğimizi ve onların da buna nasıl iş gücü kaybı mantığı ile baktığını yazdım. Bir gün belki optimizasyon yaparlarsa çözülür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar süperonline 1000mbit bağlattım hayatımın hatasını yaptım iptal etmek istediğimde 4000tl kurulum aktivasyon bedeli çıkarıyorlar. ben 3 ay sonra taşınacağım ama 3 ay bile çekmek istemiyorum bunları. şöyle yapsam daha az masraflı kurtulabilir miyim? 3 ay neti dondursam 500tlye sonra nakil talebinde bulunduğumda gideceğim adreste muhtemelen bulunmayacak süperonline altyapı. cayma bedelsiz iptal ettirebilir miyim o zaman?
Maçlarda hepsi band daralması yapıyor. Kaçak yayın izlenmesin diye. Özellikle derbilerde. Speedtest yapınca normal ama video, film derbi saati izleyince anlıyorsun.
Fiberden vdsl mi geçtin. Fiberde öyle oluyor diye biliyorum 400lerden falan 100e iniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nasıl 1000 se hala youtube falan takılmalar devam ediyor. Pişman olduk resmen!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1gbps net şu anda 7mbps civarında. ödenmemiş fatura da yok. bakım felan mı var acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Turknet yapmıyor, en yoğun maç anlarında bile yurtdışına 800 üzeri hızlar alıyorum
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
Olabilir. Bilemicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt