Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.828
Cevap
74
Favori
137.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
63 oy
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ustam ben bunun farkina yillar once coktan varmistim soyleki misal stream gerektiren serveri kuvvetli bir site ip var birkac gun giriyorum yasal uyelikli bir site sorun yok sonra birden pat delay basliyor ayni siteye ayni sistem uzerinden farkli superonline komsu ip modem uzerinden giriyorum sorun yok yani Turkcell Superonline modem uzerinden benim trafigime proxy suzgec delay ping atiyor bunun baska bir bahanesi yok sebebi olamaz yaptiklari direkt ayipli mal ve hizmet sunmak keza benim paket hizi dusuk 1000 yada 500 hatta 200 kullanacagim hizim 100 mbps i gecemeyecek cildiririm vallah yani demek istedigim ister 700 degil 100 TL ye 1000 mbps versin ben tam hizmet alamadiktan sonra ne yapayim bu hizi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tamamen yönetim politikası rezilliği, özellikle sözleşmede yazan superonline teknolojide yapacağı tüm değişiklik hakkını saklı tutar, tam bir sansür yazısı ben istediğim gibi at koştururum kabul ediyorsun diyor

Superonline kullanmayın kullandırtmayın, rezalet dpi throttle delay throttle yuvası.
    Forumda bazı gizli sol çalışanları var sıkıyorsa gelsinler yazsınlarda kafalarını yere sokayım bilgiyle.

Mesela şöyle çok net farkediliyor, diğer isslerde örneğin türknet veya türktelekomda hani bufferbloat vardır ama uploadı sınırlarsın geçer ya, solde öyle değil dpi cihazları hem performans açısından berbat hemde çok katı bir shaping var bu yüzden hızı kendin kısıtlasan bile hiçbir şekilde sana bufferbloatsız hızlı interneti sunmuyor.

Sole iletincede salağa yatıp tamamen bilgisiz armut network ekipleri sorun yok diyor yersen Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi 

Sansüronline diye aratınca superonline çıkmasından belli oluyor zaten artık ne kadar çöp olduğu.

"hızı kendin kısıtlasan bile hiçbir şekilde sana bufferbloatsız hızlı interneti sunmuyor."

Buna normalde kendi gözlerimle şahit olmasam uydurma derdim. Ama hakikaten akıl almaz şekilde doğru bu.

İnternetteki bufferbloat dökümanları, buffer yönetiminin "networkün herhangi bir yerinde tamamen kontrol dışı buffer oluşacağına, kendi yönetebileceğin (fq_codel, cake vb) bufferı kendin oluştur" mantığından yola çıktığını yazıyor. alınan hızın %95-90'ı hız sınırlaması + AQM'ın normalde bufferbloat problemini çözmesi gerekirken, superonline'da waveform bufferbloat testinde asla hiç bir fark yaratmıyor. Low latency gaming için uygun değil çıkıyor hep, max latency değerleri ara ara yüzlerce hatta bazen BİNLERCE ms fırlayıp gidiyor. Böyle bir ağda nasıl online oyun oynanacak? nasıl video görüşme yapılacak? Nasıl canlı yayın izlenecek? Açık ve net kusurlu hizmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybyhappiness -- 29 Ekim 2025; 22:52:3 >

Orijinalden alıntı: Ozuma

O açıdan zaten sorun yok kral. Openwrt kur, sqm kur ama buradaki en büyük problem yük altındaki ping sorunu. 60'ın altına düşmüyor. Özellikle online oyun oynatmıyor superonline.

Birkaç gün önce benim de yük altında indirme ping değerim ort 200 ve üzerinde çıkıyordu. Detaylı bir şikayet oluşturdum. Şu anda en yoğun saatlerde bile maks 50 civarında çıkıyor. Hız testini Turkcell sunucuları seçili yaparsan packet loss %40 civarında çıkıyor 🤦🏻‍♂️

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• caglar_kilic kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin aylık trafiginiz ne kadar çok Yüksek ihtimalle sizin aylik trafiğinzi çok yüksek olmadığı için size İzin verdiler Yoksa böyle bir şey yapmaları imkansız şimdiye kadar hiç bir zaman duymadım

süperonline de escape from tarkov un türkiye sunucularına da bağlanılmıyor. eft ekibi iss kaynaklı demişti. türknetle 3 ms ping alırken so kullanırken timeout veriyordu.

yani normaldir oyunlara bağlanmaması falan.

Yo gayette inanılcak bir durum illa bufferbloat hafif olmaz, bu şekildede yapay yapılan örneği çok.

Ayıplıyı geç rezil kepaze internet ama malesef boktan yasalarımız sağolsun bunu ağ yönetimi olarak gördüğü için hiçbirşey yapılamıyor, türkiyede yasalarda berbat gerçekten, sadece hızın %75 ini versin şartı koymuş gerisi yok.

Rezillik sansüronline ile devlet aynı kefe zaten çok iyi biliyorlar ne yapacaklarını, birşekilde kılıf uyduruyorlar ispler tam dümenci olmuş istediği gibi at koşturuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkendiahet -- 30 Ekim 2025; 14:27:34 >
  • Güncel olarak paketimi 200Mbps'ye yükselttim, statik IP aldım, localdeki kablomu sıfır Cat6 ile değiştirdim sonuç yurtdışı çıkışları hala patlak, ülke içi bağlantılarda bile 35-50msleri görüyoruz ki bu hiç normal bir şey değil. Artık ülke içinde bile bant daraltma yapılıyor. Bu arada testler akşam saatlerinde değil 17.00'da yapılmıştır. ExitLag ile oyunlarda bir nebze de olsa kurtuldum fakat sabit şekilde 2-5ms arası jitter sürekli oluyor. OpenWRT destekli routerım var fakat bu domuz superonline data şifresini vermediği için kullanamıyorum.

Battlefield 6'da sol üstteki latency ikonu gün boyunca hiç gitmi

yor, 3-4 saat oynadım 1 round bile temiz latency olmadan oynayamıyorum. Rezilliğin evladı superonline.

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    Aylık trafik 1200-1300 gb civarında.

• potato_ambassador P kullanıcısına yanıt
    Şifrenizi öğrenmenin yolları var ama sonuç itibari ile bu çabalar hiç bir işe yaramıyor.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • potato_ambassador P kullanıcısına yanıt

ntt data çok kötü synlinq e test at.

bf6 da neredeyse herkesde var o network icon u. reddit gönderilerine bakarsan genelde hep görürsün.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Sabahtan beri netflix 240p oynuyor, salondaki tv wi-fi bağlı. Modem yerini değiştiriyorum, extender yaklaştırıyorum modeme reset atıyorum düzelmiyordu az önce tv’den vpn açıp denedim 4k cam gibi açıldı.

Bu Superonline’ın Allah belasını versin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.