Aracın nissan qashqai 2008 j10 aşağıdaki resimde gördüğünüz radyatöre giden üst borudan su kaçırıyor etrafı yeşil olmuş yosun gibi olmuş zamanla bulunduğum ilde en büyük oto tamircisine gittim yaklaşık olarak 1 saat boyunca aralıksız bilgisayardan tüm yedek parçacılardan bulmaya çalıştı aradı taradı maalesef yok telefon numaramı aldı bulabilirsem ararım dedi beklemedeyiz maalesef ben bunu nasıl düzeltebilirim alternatif çözüm arıyorum yedek parça bulana kadar buraya uyacak başka model aracın su borusu takılabilir mi veya suyu kesmenin yolu var mı araç su eksiltme yapmasın diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Su kaçıran radyatör üst hortumu ss-li

-
-
-
UP
-
hocam anladığım kadarıyla metal ve kauçuk hortum var orada. sızıntı eğer kauçuk hortumda ise ve o parçayı bulamadıysanız normal. Satışı fazla olmadığından ve fiyatları yüksek olduğundan parçacılar tedarik etmiyor genelde. Saniyeler de aracın marka ve modeline göre bu hortumu sıfırdan kesip biçip şekil veren yerler oluyor. Genelde kauçuk hortum tedariğini böyle yapıyorlar. hortum da her yerde aşağı yukarı aynı olduğundan orijinal olup olmaması da diğer parçalar gibi sorun yaratmıyor.
eğer metal ise yine sanayide onun kaynağını yapanlar vardır. Biraz daha sanayide araştırmanız gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZhocam anladığım kadarıyla metal ve kauçuk hortum var orada. sızıntı eğer kauçuk hortumda ise ve o parçayı bulamadıysanız normal. Satışı fazla olmadığından ve fiyatları yüksek olduğundan parçacılar tedarik etmiyor genelde. Saniyeler de aracın marka ve modeline göre bu hortumu sıfırdan kesip biçip şekil veren yerler oluyor. Genelde kauçuk hortum tedariğini böyle yapıyorlar. hortum da her yerde aşağı yukarı aynı olduğundan orijinal olup olmaması da diğer parçalar gibi sorun yaratmıyor.
eğer metal ise yine sanayide onun kaynağını yapanlar vardır. Biraz daha sanayide araştırmanız gerekiyor.
https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/radyator-hortumu-qashqai-16-hr16de-P465934849
hocam ben direk bu ürünü satın aldım eğer uymaz ise o zaman dediğiniz şekilde yaptıracağım bizim burası küçük yer olduğu için uğraşacak insan bulmak gerçekten zor oluyor maalesef ama aldığım parça umarım yerine uyarda sorun çözülür ama değerli fikrinizi unutmayacağım eğer uymaz ise o şekilde yaptırırım artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X