|
araç nissan qashqai 2008 arabamın radyatör üst hortumundan dirsek kısmından su damlatıyor haliyle su eksiltmesi oluyor 100-tl petrol ofisi kırmızı antifirizini satın almıştım zamanla damlaya damlaya boşa aktı gitti maalesef :/ şimdi aracıma uygun radyatör üst hortumu ve yine petrol ofisi kırmızı antifiriz sipariş verdim fakat aldığım ürün yerli üretim diye geçmekte ama birebir uyumlu olduğu yazmakta zaten sıfır olarak gelecek aldığım ürün yan sanayi olması ilerleyen zamanlarda beni sıkıntıya sokar mı ? yolda giderken birden patlayıp hararet yapma gibi durumu olur mu _? |
|
|||ANKART||| Gigabyte GA-B75M-D3V soket: 1555 DDR-3 SATA6 |||İŞLEMCİ||| intel xeon 1270v2 |||RAM||| 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ + 8 GB 1600 MHZ KİNGSTON MAVİ |||SSD||| hi level 240 gb ssd1 windows ssd-2 gigabyte 480gb oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Dark N5 Mid Tower Kasa Siyah + 500W cooler master psu |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| logitech g213 prodigy rgb
|||MOUSE||| logitech g502 hero rgb ||EKRAN KARTI|||| gigabyte 1050 ti 4gb |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı