Şimdi Ara

Şu Araplar ne zaman gidecek ülkeden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar bildiğin yerleştiler ülkeyi de aşağı çekiyorlar. Birçoğu görgüsüz cahil herifler. 10 çocuk yapıyorlar ülkemizde azınlık bırakacaklar yakında... Ne zaman gider bunlar?

• Türkleri kovmaya çalışırlar ne gitmesi...
  • Sen de biliyorsun gitmeyecekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenginleri mi geliyor yoksa vasıfsız işsiz güçsüzleri mi iteliyorlar?
  • 70 bin suriyeli çocuk doğmuş. Her sene doğsa böyle yeni bir PKK oluşumuna aday. Adamlar geliyor keyif çatıyor burda. Filistin'de Araplara ağlayıp zulüm gören Uygur Türklerine zulüm edilirken sesimiz çıkıyor. Ne milli kimliğimiz kaldı ne bir şey her şeyimiz Arap kültürü oldu.
  • Burası Ümmetin toprağı değil mi. AKP liler için dinsiz, Atatürkçü, Solcu, aleviler defolup gitmeli. Din kardeşleri ile sorunsuz yaşarlar. Özellikle araplar ile çünkü günümüzde

Sünni İslam = Arap kültürünü koşulsuz kabul eden din anlayışı.
  • Adamın teki sabah akşam Arapça bir şeyler okuyor tepemizde insanlarda bunu kabul ediyor. Ulan senin ne işin var Arapçayla? Okuyacaksan Türkçesini okusana.

Arabistan'da millet bizim ulu Türk komutanlarımızı peygamber kabul etse bizim Arap seviciler ses çıkartacak halde. Türk olduğunu unutmuş herkes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim milletimizin evlatları köpek gibi bir yerlere gelmek için çalışırken bu elin Arapları 2 petrol satıp ülkemizin imkanlarından bizden çok faydalanıyor. Ülkemizde misafir olduk.
  • Hiçbir zaman. Hiçbiri gitmek istemiyor zaten. Niye gitsinler ki? Çocuk başına yardım, gıda yardımı, yakacak yardımı, giyecek yardımı, sağlık yardımı, okula sınavsız giriş, burs yardımı, ev yardımı, iş kurma yardımı.. daha sayayım mı? Misafir geldiğin bir ülkede o milletten iyi yaşıyorken niye terk edesin burayı?

4 milyon tane bilim, kültür, sanat ve eğitimden bi haber sadece dinle ve İslam kültürü ile uyuşmuş, ne olduğu belirsiz cahili sırf oy için alırsan ülkeye, ilerife içlerinden terör örgütleri çıkıp iç savaş çıkmayacağı ne malum?
  • Onlar buralı oldu dostum. bence sen bavullarını topla.
  • Bence sizin gibi bu zihniyette olanların ülkeden defolup gitmesi lazım araplarla birlikte. O savunduğumuz araplar varya osmanlıyı arkadan vurdu hainlik yaptı tarihinizi bilmeden arap seviciligi yapmayın burda.
  • Buraya yerleşenler var. Ancak asimile olurlar zamanla. Türkiye zaten bi çok milliyetten insanın birlikte yaşadığı bir ülke.
  • Asıl sıkıntı bu insanların buraya alışması yönünde bi adım atılmıyor. Bu insanlar bu ülkenin dilini öğrenmedikleri sürece besleme olacaklar burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Bence sizin gibi bu zihniyette olanların ülkeden defolup gitmesi lazım araplarla birlikte. O savunduğumuz araplar varya osmanlıyı arkadan vurdu hainlik yaptı tarihinizi bilmeden arap seviciligi yapmayın burda.

Dostum adam arapları savunmamış ironi yapmış orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seleric

Asıl sıkıntı bu insanların buraya alışması yönünde bi adım atılmıyor. Bu insanlar bu ülkenin dilini öğrenmedikleri sürece besleme olacaklar burada.

Zaten öyleler.
  • Hiç bir yetkili savaşın sonunda gidecekler diye açıklamalarda bulunmuyorlardı.Bende ümitsizliğe kapıldim ama 5-6 gün önce Binali misafirlerimiz savaşın sonunda ülkelerine dönecekler demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Hiç bir yetkili savaşın sonunda gidecekler diye açıklamalarda bulunmuyorlardı.Bende ümitsizliğe kapıldim ama 5-6 gün önce Binali misafirlerimiz savaşın sonunda ülkelerine dönecekler demişti.

Vatandaşlığa aldığımız adamları mı göndereceğiz?
    İnanmayın şöyle şeylere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Hiç bir yetkili savaşın sonunda gidecekler diye açıklamalarda bulunmuyorlardı.Bende ümitsizliğe kapıldim ama 5-6 gün önce Binali misafirlerimiz savaşın sonunda ülkelerine dönecekler demişti.

İnanmayın şöyle şeylere

Bana 1 tane vatandaşlığa alınan suriyeli göster.Okumuş olanlar alınacak diyorlardı.300.000 kusur suriyeli filan yani.Bende Türk olarak bu durumdan rahatsızım ama bu kadar karamsar olmanız benide sinir ediyor.
  • Ben gideceklerine inaniyorum, hem 3 milyon suriyelinin icinde onemli bir miktar turkmen var.

Senden benden terbiyeli ve yardim severler,

Cahil arap ariyorsan illa suriyeye gitmene gerek yok, dogu bolgesinde cok var.

He gocmen politikamiz yanlis, multeciler sehir icine salinmamali idi dersen sana kosulsul sartsiz acik cek veriyorum. Guvenli bolge cok daha onceden kurulmali idi, fakat sence eski ordumuz ile 300 generalden yarisindan fazlasi sahibeli iken oraya harekat duzenlese idik ne olursu snce?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

İnanmayın şöyle şeylere

Bana 1 tane vatandaşlığa alınan suriyeli göster.Okumuş olanlar alınacak diyorlardı.300.000 kusur suriyeli filan yani.Bende Türk olarak bu durumdan rahatsızım ama bu kadar karamsar olmanız benide sinir ediyor.

Daha alındı demiyorum

RTE diyor ki TC vatandasi yapacagiz, ben Binali Yıldırımın aciklamasini duymadım ama dediginize gore geri yollayacagiz demis. Peki TC vatandasi olan adami nasil yollayacaksin geri?

Ayrica bana cok koyan sey RTEnin Suriyeli doktor alacagiz deyip bakanin bu aciklamayi yapmasi

http://mobil.hurriyet.com.tr/saglik-bakani-muezzinoglu-tip-fakultelerinin-kontenjanlari-dondurulacak-40036376

Bu linke göre ileride doktor fazlasi olacakmis ondan YGS-LYS ile tıp fakultelerine alınan ogrenci sayisi azaltilacakmis. E o zaman sormazlar mi adama sen kendi ogrencini doktor yapmiyorsun yerine elin Arabini mi doktor olarak istihdam edeceksin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.