Şimdi Ara

şu an sinan engin bence saçmalıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skora üzüldüm ve şok oldum bunu baştan söyleyeyim.fakat şu an sinan engin gerçketen saçmalıyor.özetle diyor ki

- adamın orasına burasına çarptı gol yedik ( çarptırmıcaksın )
    - ben erteleme derken bu tarz bi skoru düşünerek erteleme istedim.kondisyon olarak çok kötüydük ( senin hocan kondisyon yükleyemiyorsa ayda bir maç yapsan ne fark eder )
    - son olarak beşiktaşlılar rahat olsunlar ( bir takımın geleceği ile ancak bu kadar oynanır)

saygılar.

not:benim takımım 8 yese bende üzülürüm ama emin olun kışkırtmak için yazmıyorum sadece sinan enginin söyledikleri saçma geldi sizinle paylşmak istedim

• Çarşı tepki koymadıkca bunların hiçbiri gitmez. Demirören'i sadece Çarşı gönderir.
  • SANA YÜZDE YÜZ KATILIYORUM BJKLİ OLARAK.
  • demirören kaç tane t.d değiştirmiş kaç tane topçu alıp yollamış hala neden istifaya çağırılmıyor anlamak mümkün değil.
  • Çarşı tepki koyamaz 100 kere anlattık. Demirören şerefsizinin kendine klüp vasıtası ile taktığı borçları kim ödicek o zaman? varmı bu kadar para bir anda çıkıcak? adam enayimi gidicek parasını da almicak? sanmıyorum...
  • kombine verirler artık çarşıya.
  • sinan engin hep saçmalıyo ki zaten şaşılacak bişey değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesefki demirörende bizim başkan gibi istanmeyen adam olma yolunda ilerliyor.hem canaydının hemde demirörenin kulis faliyetleri çok iyi ve zebellah gibi çökmüş durumdalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

Çarşı tepki koyamaz 100 kere anlattık. Demirören şerefsizinin kendine klüp vasıtası ile taktığı borçları kim ödicek o zaman? varmı bu kadar para bir anda çıkıcak? adam enayimi gidicek parasını da almicak? sanmıyorum...

kulübün saçtığı paralarına saysın...
    Olmadı taraftar kabul eder ödemeyi yeter ki gitsin diye
  • bizimkisi o yolu bitirdi artık
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

malesefki demirörende bizim başkan gibi istanmeyen adam olma yolunda ilerliyor.
  • o kadar paranın bir anda çıkabileceğini hiçmi hiç sanmıyorum. ki paralarına saymaz kim olsa saymaz(bi saysa zaten defolup gidicek ama). az buz bir para değil; ayrıca klübün borçları vs bu şerefsiz yüzünden çok arttı.

Buraya yazıyorum sonunda olay biryerden patlak vericek. ya taraftar gidip demiröreni linç edicek yada kendi tırsıp defolup gidicek artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bizimkisi o yolu bitirdi artık
    quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

malesefki demirörende bizim başkan gibi istanmeyen adam olma yolunda ilerliyor.

walla ben gs li olduğum için bjk daki demirörenin durumunu bilmiyorum.ayrıca sinan engin "elimizde ki malzeme bu " diyebiliyor.
    önemli olan malzeme değildir o malzemeyi harmanlayıp pişiren ustadır bence.ama bu ustalık bence ertuğrul sağlamda yok.
    emin olun ki lucescu olsadı şu an skor kesinlikle böle olmazdı.
  • Demirören'in istifya davet edilmemesinin 2 nedeni var:
    1) Çarşı
    2) BJK nin aleyine olan hakem hatalarının Demirören tarafından başarısızlıga kılıf olarak kullanılması. Olayın özeti budur.
  • Birde Valencia ile oynıyacaklarmıs istersen bunuda ekle
  • off arkdaslar 70 milyonuz bir seyi düzgün yapan bir yöneticilerimiz yko hepsi işin o tarafını düşünüyor sonra bizi bu hallere düşürüyorlar o kadar para yı bizi rezil etsinler boynumuz bükük kalsın diye harmaış başkana benzer hıyarto.......
  • e sinan engin artık sana ne diyeyim. yuh abi yuh!!! tamam fual yoktu iyi sövdün hakeme sövdün federasyona 1 kerede şapkanı önüne koy düşün ben ne yaptım diye hala maç ertelenmedi olayındasın yazık ya yazıkkk. çarşı artık hala bu adama destek çıkarsa kötü düşünmeye başlıcam..
  • Sinan engin:"Artık bu maçı unutmamız lazım, ligde Sivas maçımız var......."
  • inanılmaz gerçekten valencia ile oynayacağız demiş yuh artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karalı

Sinan engin:"Artık bu maçı unutmamız lazım, ligde Sivas maçımız var......."

• Beşiktaş a bu Sinan Engin ve Yıldırım Demirören Yakışmıyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.