skora üzüldüm ve şok oldum bunu baştan söyleyeyim.fakat şu an sinan engin gerçketen saçmalıyor.özetle diyor ki
- adamın orasına burasına çarptı gol yedik ( çarptırmıcaksın ) - ben erteleme derken bu tarz bi skoru düşünerek erteleme istedim.kondisyon olarak çok kötüydük ( senin hocan kondisyon yükleyemiyorsa ayda bir maç yapsan ne fark eder ) - son olarak beşiktaşlılar rahat olsunlar ( bir takımın geleceği ile ancak bu kadar oynanır)
saygılar.
not:benim takımım 8 yese bende üzülürüm ama emin olun kışkırtmak için yazmıyorum sadece sinan enginin söyledikleri saçma geldi sizinle paylşmak istedim
Çarşı tepki koymadıkca bunların hiçbiri gitmez. Demirören'i sadece Çarşı gönderir.
SANA YÜZDE YÜZ KATILIYORUM BJKLİ OLARAK.
demirören kaç tane t.d değiştirmiş kaç tane topçu alıp yollamış hala neden istifaya çağırılmıyor anlamak mümkün değil.
Çarşı tepki koyamaz 100 kere anlattık. Demirören şerefsizinin kendine klüp vasıtası ile taktığı borçları kim ödicek o zaman? varmı bu kadar para bir anda çıkıcak? adam enayimi gidicek parasını da almicak? sanmıyorum...
kombine verirler artık çarşıya.
sinan engin hep saçmalıyo ki zaten şaşılacak bişey değil...
malesefki demirörende bizim başkan gibi istanmeyen adam olma yolunda ilerliyor.hem canaydının hemde demirörenin kulis faliyetleri çok iyi ve zebellah gibi çökmüş durumdalar.
quote:
Orjinalden alıntı: @yKuN
Çarşı tepki koyamaz 100 kere anlattık. Demirören şerefsizinin kendine klüp vasıtası ile taktığı borçları kim ödicek o zaman? varmı bu kadar para bir anda çıkıcak? adam enayimi gidicek parasını da almicak? sanmıyorum...
kulübün saçtığı paralarına saysın... Olmadı taraftar kabul eder ödemeyi yeter ki gitsin diye
bizimkisi o yolu bitirdi artık
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
malesefki demirörende bizim başkan gibi istanmeyen adam olma yolunda ilerliyor.
o kadar paranın bir anda çıkabileceğini hiçmi hiç sanmıyorum. ki paralarına saymaz kim olsa saymaz(bi saysa zaten defolup gidicek ama). az buz bir para değil; ayrıca klübün borçları vs bu şerefsiz yüzünden çok arttı.
Buraya yazıyorum sonunda olay biryerden patlak vericek. ya taraftar gidip demiröreni linç edicek yada kendi tırsıp defolup gidicek artık.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
bizimkisi o yolu bitirdi artık
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan
malesefki demirörende bizim başkan gibi istanmeyen adam olma yolunda ilerliyor.
walla ben gs li olduğum için bjk daki demirörenin durumunu bilmiyorum.ayrıca sinan engin "elimizde ki malzeme bu " diyebiliyor. önemli olan malzeme değildir o malzemeyi harmanlayıp pişiren ustadır bence.ama bu ustalık bence ertuğrul sağlamda yok. emin olun ki lucescu olsadı şu an skor kesinlikle böle olmazdı.
Demirören'in istifya davet edilmemesinin 2 nedeni var: 1) Çarşı 2) BJK nin aleyine olan hakem hatalarının Demirören tarafından başarısızlıga kılıf olarak kullanılması. Olayın özeti budur.
Birde Valencia ile oynıyacaklarmıs istersen bunuda ekle
off arkdaslar 70 milyonuz bir seyi düzgün yapan bir yöneticilerimiz yko hepsi işin o tarafını düşünüyor sonra bizi bu hallere düşürüyorlar o kadar para yı bizi rezil etsinler boynumuz bükük kalsın diye harmaış başkana benzer hıyarto.......
e sinan engin artık sana ne diyeyim. yuh abi yuh!!! tamam fual yoktu iyi sövdün hakeme sövdün federasyona 1 kerede şapkanı önüne koy düşün ben ne yaptım diye hala maç ertelenmedi olayındasın yazık ya yazıkkk. çarşı artık hala bu adama destek çıkarsa kötü düşünmeye başlıcam..
Sinan engin:"Artık bu maçı unutmamız lazım, ligde Sivas maçımız var......."
inanılmaz gerçekten valencia ile oynayacağız demiş yuh artık.
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
Sinan engin:"Artık bu maçı unutmamız lazım, ligde Sivas maçımız var......."
Beşiktaş a bu Sinan Engin ve Yıldırım Demirören Yakışmıyor...