Şimdi Ara

Stargate: Universe (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
3
Favori
24.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Benim izleyenlere bir sorum olcak sg-1'e başlayalı 2 gün oldu şu an 17. bölümü izlicem dizi gerçekten sürükleyici.Ancak görüntü efektleri biraz eski ve oyuncu sayısı az belki yapım tarihi 10 yıl öncesine dayandığı için yada diziye ayrılan bütçeyle de ilgili olabilir tıpkı star wars'ün ilk filmlerindeki gibi efektler günümüze göre çok geri izlemesi zevkli umarım anlatabildim ilerleyen sezonlarda bu durum değişiyor mu.

Kardeş 97de ilk sezon çekildi. O yüzden görüntü efektleri çok iyi değil sonraları çok daha iyi oluyor ama

@Foxxly~
    Kardeş sana tavsiyem çok uzun felan deme hepsini indir izle yoksa hiç bi şey anlamazsın vede SG-1'de seyir zevki diğerlerinde o kadar iyi değil

Yanı lafın kısası SG-1'i kesinlikle izle

Görüntü efektleri düzelince bu dizi tadından yenmez.Bi bölüm daha izleyip bırakıcam dedim ama ikinci geçit bulununca olay ilginçleşti ustelik bunun dhd'side var çok merak ettim bakalım nolcak bi bölüm daha izlicem şimdibilimkurgu sevenler bence bu diziyi kaçırmasın ben üşenmeden sg-1 den izlemeye başladım bunu izlemeden atlantise başlayanlar için bu bölümler büyük kayıp..

• quote:

quote:

quote:

Benim izleyenlere bir sorum olcak sg-1'e başlayalı 2 gün oldu şu an 17. bölümü izlicem dizi gerçekten sürükleyici.Ancak görüntü efektleri biraz eski ve oyuncu sayısı az belki yapım tarihi 10 yıl öncesine dayandığı için yada diziye ayrılan bütçeyle de ilgili olabilir tıpkı star wars'ün ilk filmlerindeki gibi efektler günümüze göre çok geri izlemesi zevkli umarım anlatabildim ilerleyen sezonlarda bu durum değişiyor mu.

Kardeş 97de ilk sezon çekildi. O yüzden görüntü efektleri çok iyi değil sonraları çok daha iyi oluyor ama

@Foxxly~
    Kardeş sana tavsiyem çok uzun felan deme hepsini indir izle yoksa hiç bi şey anlamazsın vede SG-1'de seyir zevki diğerlerinde o kadar iyi değil

Yanı lafın kısası SG-1'i kesinlikle izle

Görüntü efektleri düzelince bu dizi tadından yenmez.Bi bölüm daha izleyip bırakıcam dedim ama ikinci geçit bulununca olay ilginçleşti ustelik bunun dhd'side var çok merak ettim bakalım nolcak bi bölüm daha izlicem şimdibilimkurgu sevenler bence bu diziyi kaçırmasın ben üşenmeden sg-1 den izlemeye başladım bunu izlemeden atlantise başlayanlar için bu bölümler büyük kayıp..

Kardeş çok haklısın. Millet önyargılı davranıyor keşke 1 sezon izleseler sonra yorum yapsalar

• bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecekfazlamı anlattım ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecekfazlamı anlattım ne?

Yavaş yavaş kardeş birden hızlanmıyor olaylar merak etme

• Konu Stargate Universe ama SG1 konusuyoruz. Tekrardan diziyi indirecegim neredeyse. Merak etme ilerde bolumler birbiriyle baglantili olacak. Ozellikle bir sezonun sonu ile sonraki sezonun basindaki bolum birbiriyle baglantili olunca, bir daha ki sezonu beklemene gerek kalmiyor.
  • quote:

bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecek fazlamı anlattım ne?

Şu an 2.sezon 4. bölümdeyim sabah akşam durmadan izliyorum şu an sg-1 izlemekten başka hiçbir şey yapmıyorum benimde aklıma ilk gelenlerden biri bu olmuştu güzel anlatmışsın devamlı konusu olan bir maceraya atlamaları gerek artık 1.sezonda bana gereksiz gibi görünen bir kaç bölüm olmuştu ama onlarda ilerleyen bölümlerde ortaya çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 9 Nisan 2010; 11:29:50 >

• quote:

quote:

bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecek fazlamı anlattım ne?

Şu an 2.sezon 4. bölümdeyim sabah akşam durmadan izliyorum şu an sg-1 izlemekten başka hiçbir şey yapmıyorum benimde aklıma ilk gelenlerden biri bu olmuştu güzel anlatmışsın devamlı konusu olan bir maceraya atlamaları gerek artık 1.sezonda bana gereksiz gibi görünen bir kaç bölüm olmuştu ama onlarda ilerleyen bölümlerde ortaya çıkıyor

3. sezondan sonra çok daha farklılaşıyor dizi bekleyin sabredin

• Stargate.Universe.S01E12.720p.HDTV.x264-IMMERSE

Çevirmen: Shizof
    Sezon-Bölüm: S1-E12
    Durum: %45
    Başlama tarihi: 10 Nisan 2010, Cumartesi
    Güncelleme: 10 Nisan 2010, Cumartesi
    Not: FQM ve IMMERSE uyumlu. SG-TÜRK

Shizof seni seviyoruz

• EPİSODE 12 deki çalan müzik soundtrack

You Won't Know
  • alt yazı gelmiş turkcealtyazıya
  • www.yedincigemi.com da türkçe altyazısı var
  • bu bölüm tam 720 p lik
  • Bu bolum fena degildi.Gemi surekli hareket halinde olunca aksiyon biraz zor olacak.
    Anlamadigim nokta Dr.Rush herkese Albayin kendisini gezegende biraktigini soyluyorda, Albay neden hala cinayeti ustune yikanin Dr.Rush oldugunu millete soylemiyor. Neyi bekliyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Bu bolum fena degildi.Gemi surekli hareket halinde olunca aksiyon biraz zor olacak.
    Anlamadigim nokta Dr.Rush herkese Albayin kendisini gezegende biraktigini soyluyorda, Albay neden hala cinayeti ustune yikanin Dr.Rush oldugunu millete soylemiyor. Neyi bekliyor acaba.

Kesin birşey değil bu o yüzden. Bence gelecek bölüm daha heyecanlı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 11 Nisan 2010; 19:32:06 >

• 13. bölüm promosu

Sneak peek

Off çok güzel bölümler bizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 11 Nisan 2010; 19:48:51 >

• Dizi güzelleşmeye başladı aradan sonra. Gerçi önceki senaryolardan haberim yok ama izlerken uzaylı çıksın diye bekliyoruz işte. Stargate 1994'den sonra bunu izledik. Ne güzel bir ilerleme değil mi?

Diğer versiyonlarında 720p ripleri çıksada hikayeyi pekiştirsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Dizi güzelleşmeye başladı aradan sonra. Gerçi önceki senaryolardan haberim yok ama izlerken uzaylı çıksın diye bekliyoruz işte. Stargate 1994'den sonra bunu izledik. Ne güzel bir ilerleme değil mi?

hoca çok büyük yanlış yapıyorsun söyleyim
    SG-1 efsanesi için 720p beklenir mi

• quote:

quote:

Dizi güzelleşmeye başladı aradan sonra. Gerçi önceki senaryolardan haberim yok ama izlerken uzaylı çıksın diye bekliyoruz işte. Stargate 1994'den sonra bunu izledik. Ne güzel bir ilerleme değil mi?

O ları kabul etmiyorum. Dizinin görüntü kalitesine de önem veririm. DvdRiplerin indirip altyazıları senkron edene kadar çok iş var daha.

• quote:

quote:

quote:

O ları kabul etmiyorum. Dizinin görüntü kalitesine de önem veririm. DvdRiplerin indirip altyazıları senkron edene kadar çok iş var daha.

Çok büyük hata yapıyorsun benden sana söylemesi dvdripler fena değil
    O kaçırdığın maceraları bir bilsen varya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok büyük hata yapıyorsun benden sana söylemesi dvdripler fena değil
    O kaçırdığın maceraları bir bilsen varya

İndirme listemde yaklaşık 2tb var. Onlar bitsin. Söz SG serisinin alayını indireceğim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.