Şimdi Ara

Stargate: Universe (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
3
Favori
24.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sipru81

bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecekfazlamı anlattım ne?
    Diziyi(Sg-1) baştan izlemenin şu avantajı var. 1. sezonda karşına çıkan bir karakter(mesela Hathor) 3. sezonda da karşına çıkacak. 4. sezonda karşına çıkan bir düşman veya dost 7. sezonda da karşına çıkabiliyor. Ufak ufak anlatılanlar şeyler ileriki sezonlardaki(6-7-8. sezonların) büyük savaşların veya başka konuların kapılarını açabiliyor. Bu da diziye bir bütünlük sağlıyor. Şayet ilk birkaç sezonu atlatıp diziye ısınırsan 5-6-7-8. sezonlar harika geçiyor. Özellikle sezon finalleri ve sezon açılışları film tadında çok güzeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

quote:

quote:

Dizi güzelleşmeye başladı aradan sonra. Gerçi önceki senaryolardan haberim yok ama izlerken uzaylı çıksın diye bekliyoruz işte. Stargate 1994'den sonra bunu izledik. Ne güzel bir ilerleme değil mi?

Diğer versiyonlarında 720p ripleri çıksada hikayeyi pekiştirsek.

hoca çok büyük yanlış yapıyorsun söyleyim
    SG-1 efsanesi için 720p beklenir mi

O ları kabul etmiyorum. Dizinin görüntü kalitesine de önem veririm. DvdRiplerin indirip altyazıları senkron edene kadar çok iş var daha.

Çok büyük hata yapıyorsun benden sana söylemesi dvdripler fena değil
    O kaçırdığın maceraları bir bilsen varya

İndirme listemde yaklaşık 2tb var. Onlar bitsin. Söz SG serisinin alayını indireceğim.

2 tb mi bende toplam 120 gb hdd var kardeşim naptın sen ya

• Dizi mükemmel ya izlemeyenler çok şey kaçırıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

quote:

bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecek fazlamı anlattım ne?

Şu an 2.sezon 4. bölümdeyim sabah akşam durmadan izliyorum şu an sg-1 izlemekten başka hiçbir şey yapmıyorum benimde aklıma ilk gelenlerden biri bu olmuştu güzel anlatmışsın devamlı konusu olan bir maceraya atlamaları gerek artık 1.sezonda bana gereksiz gibi görünen bir kaç bölüm olmuştu ama onlarda ilerleyen bölümlerde ortaya çıkıyor

3. sezondan sonra çok daha farklılaşıyor dizi bekleyin sabredin

hocam sende iyi gaz veriyorsun 1.sezonu bitirdim 2.sezona başlıyorum size yetişmek için daha çok yolumuz var atlantis var ohoo

• quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

quote:

quote:

bende sg-1 1.sezondayım da 15.bölüme geldim daha sen nasıl 2 günde 17 bölüm izledin kardeş evet 1.sezon 1997 de çekilmiş o yüzden çekim biraz sönük kalıyor,babamla geceleri seyrediyoruz 2 şer bölüm çok zevkli oluyor ama ne zaman bir düşmanla savaşacaklar veya devamlı konusu olan bir macera olucak onu bekliyoruz,yani bölümlerde parça parça ufak olaylar anlatılıyor bu ne zaman genellemeye dönüşecek fazlamı anlattım ne?

Şu an 2.sezon 4. bölümdeyim sabah akşam durmadan izliyorum şu an sg-1 izlemekten başka hiçbir şey yapmıyorum benimde aklıma ilk gelenlerden biri bu olmuştu güzel anlatmışsın devamlı konusu olan bir maceraya atlamaları gerek artık 1.sezonda bana gereksiz gibi görünen bir kaç bölüm olmuştu ama onlarda ilerleyen bölümlerde ortaya çıkıyor

3. sezondan sonra çok daha farklılaşıyor dizi bekleyin sabredin

hocam sende iyi gaz veriyorsun 1.sezonu bitirdim 2.sezona başlıyorum size yetişmek için daha çok yolumuz var atlantis var ohoo

Yetişme zaten 1 seneye yay diziyi ki zevki katlansın

• Diziyi 1 seneye yayarak izlemek zor. Kendini kaptirinca bolumleri pes pese izliyorsun.Hele birde sezon sonlari ile diger sezonun basi birbirinin devami olunca
  • Dizinin günü geçti ben daha yeni ayıktım
  • Son bölüm ilginç bir hava verdi dizinin işleyişine. Bir ara umudu kesmiştim, 2-3 bölümdür güzel gidiyor hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

Son bölüm ilginç bir hava verdi dizinin işleyişine. Bir ara umudu kesmiştim, 2-3 bölümdür güzel gidiyor hadi bakalım

Haklisin, daha ilk sezon biraz sans tanimak lazim. Ileride Albay ile Dr.Russ siki dost olursa sasirmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

Son bölüm ilginç bir hava verdi dizinin işleyişine. Bir ara umudu kesmiştim, 2-3 bölümdür güzel gidiyor hadi bakalım

Haklisin, daha ilk sezon biraz sans tanimak lazim. Ileride Albay ile Dr.Russ siki dost olursa sasirmam

Aralarını düzeltecekler galiba

• SG - 1 Sezon 1 Bölüm 18 i izliyicem , bu akşam. Dizi harbiden gittikçe güzelleşiyor arkadaşlar. Özellikle şu fazla teknolojik insanlar geldi ya.O bölüme bittim. Mükemmeldi.
  • Çok yavaşsınız ben 3.sezona başladım bu akşam kendimi alamıyorum izlemekten
  • quote:

Çok yavaşsınız ben 3.sezona başladım bu akşam kendimi alamıyorum izlemekten

helal kardeş eğlenceye devam
    O değilde bu bölümde

Adamları orda bıraktılar mı ben anlamadım orasını ya ilerde gerçekten kurtulmuş olurlarsa nolacak acaba ben onu da anlamadım ?

• quote:

2.sezondayım daha ağırdan alıyorum hemen bitmesin yaw
  • Gezegende kimsenin kaldigini zannetmiyorum.
    Albay adamlarini geri cekince ne doktor kaldi ne mekigi ucuracak kimse.Bence korkudan kalmamislardir./spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 19 Nisan 2010; 7:55:04 >
  • Hocam ayıp oluyor ama Spoiler kullanalım
  • quote:

Hocam ayıp oluyor ama Spoiler kullanalım

Pardon, heyecandan sasirmisim.
  • quote:

Haziranda gireceğim bir sınav var , ÖSS.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dizi güzelleşmeye başladı aradan sonra. Gerçi önceki senaryolardan haberim yok ama izlerken uzaylı çıksın diye bekliyoruz işte. Stargate 1994'den sonra bunu izledik. Ne güzel bir ilerleme değil mi?

O ları kabul etmiyorum. Dizinin görüntü kalitesine de önem veririm. DvdRiplerin indirip altyazıları senkron edene kadar çok iş var daha.

İndirme listemde yaklaşık 2tb var. Onlar bitsin. Söz SG serisinin alayını indireceğim.

720p'nin arkası kesilmiyorki

Bu hafta drama kol gezdi dizide. Bi kaç alien görmeyince atraksiyon olmuyor yahu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

720p'nin arkası kesilmiyorki

Bu hafta drama kol gezdi dizide. Bi kaç alien görmeyince atraksiyon olmuyor yahu.

Sezon sonu dehşet olacak gibime geliyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.