Şimdi Ara

Stargate: Universe (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
3
Favori
24.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Naruko

iyiki bu diziyi bulmuşum harika dizi

aşık oldum

Stargate: Universe

T.J. varken buna aşık olmak

@karaşimşek06

kardeş çekilmiş hazır bölümler bunlar 2. sezon bile çekiliyor şu anda adamlar napsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 4 Nisan 2010; 16:11:15 >

• şahsen izlediğim en iyi bilim kurgu dizisi 6 sezon olsa izlerim valla kaçırmadan mükemmel ya

bu bölüm bence 11. süperdi
  • sarışına doydum kumrallara sardım :)
  • Bu bolum iyidi ama Albay son yaptigi hareketle Dr.Rush dan daha beter oldu. Anladik Rush a giciksin ama kizin gunahi ne.
  • şimdi gördüm james le genç asker mutfak gibi yerde mercimeği fırına veriyolarmış sonra genç kızla takılmaya başladı oğlan onun için ağlıyomuş heralde
  • Road to Vicory

julia anderson un filmi

james i yakından tanımak isteyenlere birebir ilaç

Road to Victory
  • Bu kadar övgü alan bir diziye bende başlamak isterim. Zaten bilim ile ilgili her türlü dizi izlenir. Yalnız sanırım bu dizinin eski bir versiyonu daha var. İllede onu izlemeli miyiz?
  • Stargate Atlantis kadar etkileyici bulmasamda çok güzel bir dizi gerçekten oyuncularınıda beğendim, biraz biriksin 9 dan sonrakileri sonra izleyelim...
  • bu diziye BAŞLAMAMAK HATA
  • Eser , bir degil iki tane eski dizi var. Once Stargate SG1 sonra Stardate Atlantis i izle. Ikisi toplam 15 sezon. Izlersen daha guzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Eser , bir degil iki tane eski dizi var. Once Stargate SG1 sonra Stardate Atlantis i izle. Ikisi toplam 15 sezon. Izlersen daha guzel olur.

15 Sezon mu aslında hikayeyi anlamak için izlemek şart, yoksa boşuna izlemiş olurum yeni seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Eser , bir degil iki tane eski dizi var. Once Stargate SG1 sonra Stardate Atlantis i izle. Ikisi toplam 15 sezon. Izlersen daha guzel olur.

15 Sezon mu aslında hikayeyi anlamak için izlemek şart, yoksa boşuna izlemiş olurum yeni seriyi.

15 sezon uzun gelmis olabilir ama inan SG1 10 sezondu ve bitince uzuldum. Keske daha da devam etseydi diyor insan.Kara senin .

• KadirŞahin kardeşim teşvikinle Stargate SG-1 ' e başladım. Şimdiden Sezon 1 ' den 4 bölüm indirdim altyazılarda hazır. İzliyicem akşama , inşallah övdüğünüz kadar güzell bir dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

KadirŞahin kardeşim teşvikinle Stargate SG-1 ' e başladım. Şimdiden Sezon 1 ' den 4 bölüm indirdim altyazılarda hazır. İzliyicem akşama , inşallah övdüğünüz kadar güzell bir dizidir.

Arkadaşım ilk 4 bölüm biraz sıkıcı gelebilir haberin olsun 1. sezonu bitir 2. sezondan sonra dizi rayına giriyor

SG-1 8 sezon izleyin sonra
    Atlantisle SG-1'i beraber izleyin ister bölüm bölüm ister sezon sezon izleyin

Orjinal sırası budur. Yoksa kafanız karışabilir

• ben sg-1 de ilk 9 bölümü izledim yalnız bu ekip ne zaman ilerleme kaydedicek diye babamla bekliyoruz güzel dizi izlemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

KadirŞahin kardeşim teşvikinle Stargate SG-1 ' e başladım. Şimdiden Sezon 1 ' den 4 bölüm indirdim altyazılarda hazır. İzliyicem akşama , inşallah övdüğünüz kadar güzell bir dizidir.

Arkadaşım ilk 4 bölüm biraz sıkıcı gelebilir haberin olsun 1. sezonu bitir 2. sezondan sonra dizi rayına giriyor

SG-1 8 sezon izleyin sonra
    Atlantisle SG-1'i beraber izleyin ister bölüm bölüm ister sezon sezon izleyin

Orjinal sırası budur. Yoksa kafanız karışabilir

İlk 2 bölümü çok hoşuma gitti. Hiç sıkıcı değildi..

• Ya benim de canım çekti bende mi izlesem tekrardan
  • Ya beyler , SG-1 çok sezon ya. Stargate atlantis in 4 sezonunu türkçe dublaj buldum hazır elimdede rapid pre var. Sizce atlantisden başlasam diziye olmaz mı ?
  • Benim izleyenlere bir sorum olcak sg-1'e başlayalı 2 gün oldu şu an 17. bölümü izlicem dizi gerçekten sürükleyici.Ancak görüntü efektleri biraz eski ve oyuncu sayısı az belki yapım tarihi 10 yıl öncesine dayandığı için yada diziye ayrılan bütçeyle de ilgili olabilir tıpkı star wars'ün ilk filmlerindeki gibi efektler günümüze göre çok geri izlemesi zevkli umarım anlatabildim ilerleyen sezonlarda bu durum değişiyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Benim izleyenlere bir sorum olcak sg-1'e başlayalı 2 gün oldu şu an 17. bölümü izlicem dizi gerçekten sürükleyici.Ancak görüntü efektleri biraz eski ve oyuncu sayısı az belki yapım tarihi 10 yıl öncesine dayandığı için yada diziye ayrılan bütçeyle de ilgili olabilir tıpkı star wars'ün ilk filmlerindeki gibi efektler günümüze göre çok geri izlemesi zevkli umarım anlatabildim ilerleyen sezonlarda bu durum değişiyor mu.

Kardeş 97de ilk sezon çekildi. O yüzden görüntü efektleri çok iyi değil sonraları çok daha iyi oluyor ama

@Foxxly~
    Kardeş sana tavsiyem çok uzun felan deme hepsini indir izle yoksa hiç bi şey anlamazsın vede SG-1'de seyir zevki diğerlerinde o kadar iyi değil

Yanı lafın kısası SG-1'i kesinlikle izle

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.