Şimdi Ara

Stargate: Universe (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
3
Favori
23.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arıyorum tarıyorum ama bi yerde bulamadım, hatta hdd dokum yapan, 700tblarca arşivi bulunan yerlerde bile Stargate atlantis Türkçe dublaj versiyonu yok.


    Bir arkadaş söz vermişti ama ondan da dönüş alamıyoruz, kofti çıktı demek istemiyorum ama öyle görünüyor, neyse herkes ne yaparsa kendine.


    hala arıyorum ve umarım bulup arşivime eklerim.


    Hayır şansa bak lost dizisininTürkçe dublaj silmemişim hala arşivde, atlantisi silmişim. lost hala sağda solda bulunuyor atlantis bulunamıyor ona kızıyorum.


    işte ondan sonra böyle forumlarda sağda solda mesajlar atıyoruz belki bir allahın kulu çıkarda "ben yüklerim" der diye.



    küçük bir bilgi: 15-20 gb arşiv yüklemek ortalama 5-6 saat almaktadır. gözünüzde büyütmeyin. Geceden bıraksanız sabaha bitmiş olur


    Stargate Atlantis dizisinin turkce dublajını yükleyecek bir hayırsever varsa en güzel duayı ederim ona :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnc -- 6 Aralık 2023; 10:24:48 >




  • Arkadaşlar, yabancı dizi yayınlayan siteler bir gün açılıp ertesi gün kapanabiliyor, bunun örneklerini çok yaşıyoruz. Ben de hala zamanımız varken ve arayanlar da olabilir diye çevirisi nispeten düzgün olan tam sezon Stargate Atlantisi bir yerde topladım


    Her ne kadar türkçe dublaj olamasa da belki bir gün bunu da bulamayız diye elimizin altında olsun. Benim gibi arayan olursa faydalansın


    Sezon 01: --

    Sezon 02: --

    Sezon 03: --

    Sezon 04: --

    Sezon 05: --


    Link içinde herhangi bir videoya tıkladıktan sonra aşağıda "download" yazan yere tıklayın, açılan bölümde "Orjinal 1920x1080 1.0GB" yazan kısma tıklarsanız full hd olarak indirebilirsiniz. Direct Download Link yazan yer geldiğinde sağ tıklayıp linki kopyalarsanız IDM, Folx gibi uygulamalardan, üzerine tıklarsanız da kullandığınız tarayıcıdan direk indirmeye başlar. TR altyazı içinde gömülü geliyor.



    Normal şartlarda kayıt olmanız gerekmeden linklere erişim sağlanıyor ama ilerde bir gün değişir diye yazıyorum. Siteye ücretsiz üye olabilirsiniz. Kayıt olurken kredi kart numarası isteyen kısmı boş bırakıp geçebilirsiniz. Sadece maile bir kod gönderiyor doğrulamak için o kadar. Sonrasında yukarıdaki linkleri görebiliyorsunuz.


    Umarım bir arkadaş da Türkçe dublaj hallerini paylaşır. Sevgiler, saygılar :)


    Not: Forum kurallarını okuduğumda dizilerin tam halini paylaşmanın yasak olduğunu gördüm. Konunun kapatılmaması için linkleri kaldırdım. Nasıl yapmam gerek bilemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnc -- 15 Aralık 2023; 23:31:9 >




  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.