Yarbay
26 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 304 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Arkadaşlar oneplus 8 ekran koruyucum kırıldı. Yenilemek için önerilerinizi bekliyorum. Ekranı tam kaplayacak bir koruyucu öneriniz var mıdır?

otomatik olarak ne tavsiye edersiniz. değer kaybı minimum olması önemli. lpg uyumlu olursa çok iyi olur.
4mbit üstü tt fiber altyapıdan upload verebilen sağlayıcı var mı acaba?
Arkadaşlar eşim İstanbul'a atandı. Sultanbeyli Adsm yakınlarında ev tutulur mu. Sultanbeyli nasıl bir yer?
Youtube'dan da denedim 5.1 sesleri açmıyor. Ses sistemim tvnin kendi uygulamasından açıyor. Tvboxdan 5.1 ses sisteminirahat kontrol edebiliyorum. Ps4te sorun yaşıyorum neden olabilir sizce?
Sorun neden çözemedim. Mobil sayfa saçmalıyor.
Masaüstü sitesinden giriş yapıyorum mobile dönünce atıyor.
Merhaba. 30 yaşından sonra hayatta hedeflediğim ve yapamadığım tek şeyin mühendislik kazanmak olduğunu idrak edince çalışmaya karar verdim.
Bu sene bir delilik yapıp Mekatronik mühendisliğine hazırlanmaya başlıyorum. İşyerinde ayda 8 gün 24 saat çalıştığım için bol bol boş zamanım olacak.
Çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için kolları sıvadım.

TYT'den korkum yok fakat eşit ağırlıkçı olduğum için AYT zorlayacak. O yüzden bu konu üzerinden kaynak kitabi tavsiyesi isteyecektim.
Matematik temelim iyi. AYT odaklanmayı düşünüyorum. Fizik, Kimya ve Biyoloji için TYT konularında da çalışmam lazım. Ne tavsiye edersiniz?
Memleketimde bi kol satılıyor almayı düşünüyorum. Bluetoothlu değilse pek bir işime yaramaz. Adamla görüşmeden araştırayım dedim pek bişi bulamadım. Bluetooth olmayan xbox one kollarında 3.5 mm jack var mı?
bilgisayar project cars 2 gibi yarış oyunları oynamak için kullanılacak. kullanacak kişi kardeşimin eşi. düzgün iş görür birşeyler toplamak istiyorum ama ne yapacağıma pek karar veremedim. ekran kartı olarak 1050ti düşünüyorum. xeon hakkında pek bilgim yok fakat youtube incelemelerinde benchmarklar biraz karışık geliyor. ikinci elden i5 2400 fiyatı biraz tuzlu olacak gibi ama emin olamadım siz ne tavsiye edersiniz.
Bu yeni çıkan tv boxu aliexpressten aldım. Nexbox çıkardı diye yazılım desteği vardır sandım. Meğer çakma bir kutuymuş. Bi tonda para verdim. Neyse en azından hızlı cihazdı.

Bu cihazı kurcalarken bozdum cihaz hiç açılmadı android yazısında kaldı. Benim bunun romunu bulup flashlamam gerekiyor. Nexbox a1 romunu attım içine çalıştırdı. Fakat önündeki led ekran çalışmıyor görüntü gitti. Kullanıcısı varsa recovery alıp upload ederse sorunum çözülecek.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
Hakkında
Forum İmzası:
...
Hakkımda:

Şu dünyada herşey yalan...

Fenerbahçem

Back to the future | Stargate | Fringe | Supernatural | Chuck

Koşmuyor (:

Fenerbahçem
Back to the future | Stargate | Fringe | Supernatural | Chuck
BİRLEŞMİŞ TÜM LİG YİNE BİZE, AMA İNANDIK BİZ SİZE , GÖRMEK İSTERİZ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİNDE
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Sony Ericsson
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Fenerbahçe
Steam
Steam
LOL
Zed
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.696
İkinci El Bölümü Mesajları: 222
Konularının görüntülenme sayısı: 37.437 (Bu ay: 823)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.732 (Bu hafta: 11)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.