Bildirim
Starbucks doğum günü hediyesi 1 adet içecek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3 gün sonra doğum günüm bakacağım teşekkürler konu için -
Masterpss kampanyasi nedir mahmut devam ediyor mu.dogum gunu ile kombo yapalim -
quote:
Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__
3 gün sonra doğum günüm bakacağım teşekkürler konu için
1 sene sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam
Masterpss kampanyasi nedir mahmut devam ediyor mu.dogum gunu ile kombo yapalim
mahmut uslu kim
master pass denemedim, kart ekleyince veriyordur belki, önce su doğum gününu alayim -
Geçen 5 yıldızım olmasına rağmen ikram içecek vardı hesapta. Yildizlar da duruyordu Demekki doğumgünüm diye vermişler. Hiç boşa verirler miii
Yalnız 365 hesap açmaya kalkmayinüye olurken. TCKN-isim uymadığı için kabul bile etmemişti benimkini.
-
-
Doğum günün kutlu olsun Mahmut... -
19-23 Nisan arası kendi doğumgününüzü beklemenize gerek yok. Telefonda kurulu herhangi bir uygulamaya da gerek yok.
White çaklıt moka alıyorsunuz bir tane istediğiniz boy, ikincisi anında bedava. Sadece Wcm'de yani. Başka şart şurt yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 20 Nisan 2017; 8:31:30 > -
hiçbir bakiye yüklemedim, en son yine bedava içecek kampanyası için kurmuştum, silmiştim, tekrar kurup baktım geçen, doğum günü hediyesi gelmiş
edit=kullandırmak için para yüklemesi isteyebilir, en düşük miktardan yükleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Nisan 2017; 8:51:13 > -
donanım haberciler ilkini dogum günü hediyesi ile bedavaya ikincisini de kampanya ile bedavaya almak için uğraşır. -
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p
Doğum günün kutlu olsun Mahmut...
böyle kuru kuru mu, bi pasta kampanyası da sen bul -
uygulamadan sanal starbucks kartı ekleyemiyorum hata veriyor sürekli. illa fiziksel kartmı olması lazım? -
Wcm nedir -
white chocolate mocha -
kullanmak için herhangi bi şart yok ben kullanmıştım -
Cumartesiden beri mobil uygulama calismiyor? Baglanmiyor, hata veriyor. Cikis yapip oturum acmak isteyince yine hata veriyor (Error 1012). Fiziki kart calisiyor, web calisiyor ama mobilde durum bu. Var mi bilgisi olan? -
Uygulamayı güncelle. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hiçbir bakiye yüklemedim, en son yine bedava içecek kampanyası için kurmuştum, silmiştim, tekrar kurup baktım geçen, doğum günü hediyesi gelmiş
edit=kullandırmak için para yüklemesi isteyebilir, en düşük miktardan yükleriz
yeni üyeliklerde bakiye yüklemeden d. günü hediyesi vermiyordu en son. -
mobil uygulamada starbucks card oluşturamıyorum hata veriyor. Sizde de var mı bu sorun ?
donanım haberciler ilkini dogum günü hediyesi ile bedavaya ikincisini de kampanya ile bedavaya almak için uğraşır.
![]() |
Yaptığınız sözleşmede her doğum günü 15 yıldız verilecek maddesini gösterebilir misiniz
Adamlar hiçbir şey vermiyebilir ama doğum gününde sana bedava bak dikkat et bedava içecek veriyor sen yine beğenmiyorsun. Beğenmediysen kullanamazsın hediyeyi Adamlar bedava birsey verdikleri için küfür yiyorlar ne garip ülkeyiz |
uygulamayı indirmek için store ye girdim indirdim, kayıt olmamı istedi Tc istiyor diye sildim. 7 tl lik kahve için Şu tc lerinizi vermeyin arkadaşlar.
|
böyle kuru kuru mu, bi pasta kampanyası da sen bul ![]() |
Yeni hesap açıp doğum gününü 1 gün sonra yapsak içecek verir mi?
|
Benzer içerikler
- regal 58r754u
- a101 soğuk baklava
- 5000 mil puan kaç para
- asus tuf gaming a15 fa507xi-lp043
- trendyol"da en ucuz
- opensea dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X