Şimdi Ara

(Bitti) Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
27
Favori
45.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 1234...12...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türktelekomun yeni başlayan kampanyası fiyatlar fena değil gibi değerlendirmek isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı paylaşayım dedim.

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+5GB 120,00TL

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+10GB 150,00TL

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+20GB 195,00TL

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+30GB 250,00TL

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+40GB 295,00TL

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+60GB 350,00TL

Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL

Abonelik başvurus için link;

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Yeni%20Harika%20Tarifeler&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

(Bitti) Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFero -- 21 Kasım 2025; 8:31:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Gidip gelmede 3 ay süresi falan var mı.

Hocam bence bu 3 ay meselesi şehir efsanesi son 3-5 sendir sürekli git gel le taşıma yapıp kampanyalı tariflerden faydalanıyorum. Henüz birindede bu 3 ay bekleme meselesi yüzünden yararlanamadığım durum meydana gelmedi.

Mesela şuan kullandığım tarifeme bile türk telekomda farklı daha yüksek fiyatlı bir tarifede taahhüt verip geçmiştim daha hattım açılmadan yıldızlı günler tarifleri aktif olmuştu. Duyar duymaz hattım turktelekomda açılınca hemen turkcell faturasız hatta taşıma başlattım turkcell dede açılır açılmaz hemen türktelekomdaki yıldızlı günler tarifelerine geçtim ve şuanda da kullanıyorum.

bu örnek sizin için yeterlidir sanırım.

• Vodafone dan hamle gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 1 Ekim 2025; 16:19:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Baya iyiymiş fiyatları ya. Adiler bana 797 lira diyo eski müşteriye 80 gb için. Ya türkcelle gidip gelcez. Ya da türkcell iyi paket verirse faturalısına geçicez bakalım.

Hocam eğer taahhütünüz bitti ise hiç vakit kaybetmeden farklı operatöre geçip bu hat açılınca tekrar geri gelerek bu tariflerden birinden yararlanabilirsiniz.

• türk telekom taahhütum gelecek ay bitiyor bunlardan birine geçiş yapabilir miyim yoksa farklı operatörden.mi gelmek lazım

Orijinalden alıntı: galacimbom

türk telekom taahhütum gelecek ay bitiyor bunlardan birine geçiş yapabilir miyim yoksa farklı operatörden.mi gelmek lazım

Hocam farklı operatöre taahhütünüz bitmeden geçerseniz taahhüt cayma bedeli ödersiniz. Mevcut türktelekomda bulunanlara bu tarifeleri sunmuyorlar. Yeni hat alana yada diğer operatörlerden gelene bu tarifeleri sunuyorlar...

• BenFero kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hocam bence bu 3 ay meselesi şehir efsanesi son 3-5 sendir sürekli git gel le taşıma yapıp kampanyalı tariflerden faydalanıyorum. Henüz birindede bu 3 ay bekleme meselesi yüzünden yararlanamadığım durum meydana gelmedi.

Mesela şuan kullandığım tarifeme bile türk telekomda farklı daha yüksek fiyatlı bir tarifede taahhüt verip geçmiştim daha hattım açılmadan yıldızlı günler tarifleri aktif olmuştu. Duyar duymaz hattım turktelekomda açılınca hemen turkcell faturasız hatta taşıma başlattım turkcell dede açılır açılmaz hemen türktelekomdaki yıldızlı günler tarifelerine geçtim ve şuanda da kullanıyorum.

bu örnek sizin için yeterlidir sanırım.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Üstad son tarih ile ilgili bir bilgi var mı sizde acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam son günle alakalı tarife detaylarında bir bilgi bulamadım öğrenir öğrenmez konu başındaki mesaja eklerim zaten.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Turkcell faturasız da 100gb 100₺ var bir aylık. Bi ona gidip gelmek en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt

Mobil uygulamadan E-sim alabilirsiniz.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Mantıklı.

Hocam gördüm şimdi ne kadar sürede aktif oluyor bi belge vs imza istiyormu

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Görselde neden "Sinirli" yazıyor. TT'nin klavyesinde Türkçe harfler yok mu?

Kim istiyor bedelini ödemen yeterli (Bitti) Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL 

3 Ay süre hiç olmadı ki

gidip gelin

Sayfa: 1234...12...27
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.