Binbaşı
26 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar, kardeşim yakın zamanda Erasmus için İtalya'ya gidecek ancak internetten çok yeri araştırmama rağmen para çekme olayında tam bir muamma var diyebilirim.Kimi yerde komisyon alıyor kimi yerde kur farkı ödeniyor hangisi daha avantajlı bunu yazan bir yer göremedim.

Acaba hiçbir komisyon ödemeden ve kur farkı olmadan para çekme şansı yok mu ?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, kardeşim yakın zamanda Erasmus için İtalya'ya gidecek ancak internetten çok yeri araştırmama rağmen para çekme olayında tam bir muamma var diyebilirim.Kimi yerde komisyon alıyor kimi yerde kur farkı ödeniyor hangisi daha avantajlı bunu yazan bir yer göremedim.

Acaba hiçbir komisyon ödemeden ve kur farkı olmadan para çekme şansı yok mu ?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, annemin garanti bankası kredi kartından 12.10.2016 tarihinde 260,07 TL para çekilmiş...

Annemde bunu yeni farketti ve kartı kapattırdı.İtiraz dilekçesi de yazdı.Bugün garanti bankasından mail gelmiş parayı iade edemeyeceklerini söylüyorlar.Sizce ne yapmalıyım ? 60 gün içerisinde hakem heyetine başvurabilirsiniz diyor fakat bu yeterli olur mu?

Bu konu internet ortamında birçok kişinin başına gelmiş bir olay fakat geç farkettik malesef.TTnet Anonim Sti Dolandırıcılık !!!  ( SS'li )

Edit : Resim eklendi.
Merhaba arkadaşlar, 1. kalite dexter'ı istanbul'da nereden bulabilirim ? Fiyatlarını bilen yazabilir mi ?

Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar, amazon sitesinden bir saat almayı düşünüyorum acaba gümrükte kaç TL'ye kadar sıkıntı çıkartmazlar ? Veya telefon haricinde gümrüğe takılan ürünler var mı ?

İstediğim saat bu linkteki :http://www.amazon.com/Diesel-DZ1467-franchise-analog-leather/dp/B0054K34LI/ref=sr_1_1?s=apparel&ie=UTF8&qid=1413238805&sr=1-1&keywords=Diesel+DZ1467

Sizce bunu sipariş versem gelir mi ? Bilgili olanlar cevap yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar maillerimi kontrol ederken StarBucks'tan bana mesaj gelmiş ama gerçek midir olay nedir anlam veremedim ??

Starbucks Card eGift ??? SS'Lİ
Merhaba arkadaşlar maillerimi kontrol ederken StarBucks'tan bana mesaj gelmiş ama gerçek midir olay nedir anlam veremedim ??

Starbucks Card eGift‏ ??? SS'Lİ
Merhaba arkadaşlar Hellsing final sahnesinde dk 19.16'da başlayan şarkıyı bir türlü bulamıyorum bana yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Final Sahnesi Link :

http://www.youtube.com/watch?v=UdX2n-TcNkk
Merhaba arkadaşlar, kız kardeşimin facebook adresi çalındı ve ana sayfasına durum güncellemesine uygunsuz bir cümle yazılmış ama şifre değiştirilmemiş.Bizde hemen hesabı dondurduk.Kız kardeşim telefon haricinde ve kendi laptopunun haricinde hiçbir yerden facebook'a girmez.Bu aralar böyle bir durum söz konusu mu ? Sizinde çevrenizde böyle olaylar oluyor mu ? Ne yapmak gerek çok kötü durumdayız yardımcı olursanız seviniriz.
Arkadaşlar bugün akşam iphone 5'ime böyle bir uyarı mesajı geldi Turkcell'den aldım Genpa garantili cihazım ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Futbol - Cep Telefonu - Bilgisayar
Forum İmzası:
Hakkımda:
14a6956a5c854fdc9cbe2e45cde4216bA.jpg

iPhone 6 & iPhone 6 Plus Kullanıcı Kulübü
APPLE IPHONE 6 / 64 GB SPACE GRAY
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.329
İkinci El Bölümü Mesajları: 123
Konularının görüntülenme sayısı: 63.185 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 632 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.