Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE)

Star Wars Bölüm 3 ve Bölüm 4 arasındaki olayları anlatacak olan Force Unleashed, çiçeği burnunda Sith Darth Vader�ın Galaksi�yi Jedi�lardan temizlemesini konu ediniyor. Biz ise Darth Vader�ın çırağı olarak ona yardım edeceğiz; hem de imparatordan bile gizli bazı işlerinde�

Force Unleashed, Lucas Arts�ın Eurphoria motorunu kullanıyor. Bunu Türkçe�ye tercüme edecek olursak; özel güçlerimiz ve ışın kılıcımızla çevreye maksimum hasarı verebileceğiz (çevredeki maddelerin yapısına gerçek elementlerin moleküler değerler veriliyor). Bu aşamada çevredeki nesnelerin onlara vuruş şiddeti ve şekline göre hasar alacağını da belirtmek gerek. Ayrıca, aldığımız duyumlara göre de Star Wars Bölüm III�de ölümünü göremediğimiz ve ölmedi sanırım dediğimiz Shaak-Ti ile de bir düello sahnemiz olacak ve hatta kendimize ait bir Rancor�umuz bile olacak. (Alıntı: OTACON)

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    ''''''''''''EN YENI 2 VIDEOhttp://www.gametrailers.com/player/29964.html '''''''''''''''''''
    http://www.gametrailers.com/player/30050.html
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Ben bu videoyu daha önce görmemiştim. Görünce dumur oldum. Acayip heyecanlandım. Filmleri baştan izleyesim geldi. Şöle 100 saatlik bi oynanış olsa, hatta hiç bitmese. Sanırım mart 2008 de çıkacak oyun ama ben artık bekleyemiyorum. KOTOR lar beni kesmedi. Bu oyundan çok umutluyum.... Hem bu kez Dark Side dayız...

Bu videoda eski ama karakterler ve hikaye hakkında bilgi veriyor. İlgilenenler bi göz atabilir.

CES2008 yorumları ;

Daha önceki oyunlarda görmediğimiz türde özellikler var

Örneğin;
    Force kullanarak bir Stormtrooper kaldırmaya kalktığınızda bağırarak oradaki bir bloğu tutuyor ve direniyormuş. Zorladığınızda ikisi birden havaya kalkıyor.
    Yada metal bir kapıya push force uyguladığınızda kapı gerçekçi şekilde bükülüp deforme olup yerinden çıkıyormuş

Diger şeyler

- Ana karakter olan Darth Vader in gizli apprentice i, Galactica daki Crashdown tarafından oynanıyor
    - Işın kılıcını arkasında tutuyormuş...ilginç
    - Wii versiyonunda iki oyuncu düello yapabilecek
    - PSP sürümünde klasik SW filmlerinden sahneler olacak
    - Boss savaşları olacak. Rancor la dövüş gibi ve God of War daki gibi olacak deniyor. Ancak tuş kaçırırsanız kaybetmeyeceksiniz, sadece daha az puan kazanacaksınız
    - Karakter ve ışın kılıcı modifiye edilebilecek

Baya etkilenmişler. Ozellikle force kullanımı çok iyiymiş..Alpha aşamasında ve bu yaza çıkacağı söyleniyor
    Alıntı:Drizzt_tr

May the Force be with You.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 13 Eylül 2008; 0:30:42 >

• Felaket bişey olacak bu oyun ya. Ama lanet olası Anakini yönetmek istemezdim

Gerçi duyduğuma göre oyunda anakin'in çırağını yönetecekmişiz sanırım.
  • Bende başlığı görünce çıkış tarihi falan öne alındı diye ummuştum, bu video geleli çok oldu
  • Hayatımda en çok sevdiğim film karakteri Hannibal Lechter dır sonra da Anakin Skywalker.... İkiside iyi kötü :) Bu arada video acayip karizmatik. Offffffff ya bi kere Anakin in sesini duysam 'as you wish my mester'' diye oyunu oynayamam zaten :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

bu video geleli çok oldu

Official di mi video?
  • orjinal alacağım oyunu ...

Kaç para olursa olsun.
  • Jedi Knighttan beri bende bu kadar merak uyandıran ve bu kadar merakla beklediğim bi oyun olmamıştı hatta hiçbi oyun olmamıştı Bu oyun çıkar çıkmaz alıcam, ondan sonra odaya giricem, kapıyı kapatıcam, oyunu konsola takıcam ve anahtarıda yutucam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars The Force Unleashed I
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben dayanamıyorum sabaha kadar en az iki filmi izlerim... Bu Lucas amca fragman işinden anlıyor. O ne karizma video öyle özellikle en başı... Gemiyi yere indirip ışın kılıcını çıkardığı sahne..
  • Of off!! Kriz geçirtecek bu oyun bana!

Bu arada başlıkta neden Sadece Xbox 360 yazıyor? Oyun Multiplatform...
  • PS3 için ayrı konu açılsın ki boş tartışmalar olmasın, yok PS3 te şöyle olur böyle güzel olur yok Xbox360 ezer vs..

Gerçi konu biraz önce açıldı gibi, daha baya var çıkmasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 1 Ekim 2007; 3:18:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Of off!! Kriz geçirtecek bu oyun bana!

Bu arada başlıkta neden Sadece Xbox 360 yazıyor? Oyun Multiplatform...

Multiplatform olduğunu biliyorum... Ama xbox bölümüne açtığım için konuyu PS3 yazmadım. Sonuçta Xbox360 exculusive de yazmadım... Hem PS3 bölümündede konu var... Daha önce xbox için konu açıldı mı diye aradığımda gördüm..
  • Ben bu oyunu Live'de oynayamazsam kesinlikle deliririminşalah banlanmayız ozamana kadar
  • quote:

Ben bu oyunu Live'de oynayamazsam kesinlikle deliririminşalah banlanmayız ozamana kadar

Bana single player bir oyunmuş gibi geliyor. Hatta direk aksiyonmuş gibi.... Umarım RPG-Action dır...
  • quote:

Ben bu oyunu Live'de oynayamazsam kesinlikle deliririminşalah banlanmayız ozamana kadar

hergun dualar ediyorum yatmadan once banlanmicaz uleeeeynnnn bill gates gelse bizi banliyamaz

live gibisi yok ahh ahh

• Oyun guzele benziyor.....her gun ban tehlikesi ile yaşamamak için orjinal fw-orjinal oyun kullanın arkadaşlar.......
  • en bu oyun için gerekirse 3. xbox'ımı alırım, banlansam nolacak ki.... :)))))
  • Sırf bu videonun gazına gelip dün gece 1. ve 2. bölümü izledim valla :)
  • Of ya.Bu oyun icin live 12 aylik gold uyelik karti alinir.
  • Microsoft nasıl oyuncuyu bağlarımda ;iyi sağarımı güzel öğrenmiş,
    şahsen bu oyun içinde değer hani.
  • Bu oyunun türü hakkında bilgisi olan var mı? saf aksiyon mu? yoksa rol yapma/aksiyon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 2 Ekim 2007; 22:55:35 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.