Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi dünya kadar oyun var oynıyacak ve süper yenileri geliyor. Ben daha para denkleştiremedim x-box almaya. Düşündükçe kafayı yiyorum valla.

Bu arada teknoloji videosuna dibim düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecelnico

tek kelimeyle mükemmel. God of war ın star wars versiyonu :)

Ne alaka acaba çok merak ediyorum. Nerede saçma konulu ve sırf önüne geleni bilmemkaç çeşit komboyla öldür mantığında giden GoW, nerede koskoca Star Wars evreninde geçen ve neredeyse filmler kadar değerli olan bir devam filmi niteliğindeki oyun Force Unleashed ? Ayrıca oyun hakkında IGN çeşitli versiyonların incelemelerini yapmış Wii versiyonu fizik ve grafik yönünden gayet tatminkarmış. Ayrıca PSP versiyonu da fizikler yönünden diğer versiyonlar kadar olmasa da gayet tatmin ediciymiş. Ayrıca PSP versiyonunda (yukarıdaki çeviride belirttiğim gibi) eski Star Wars filmlerindeki sahneleri oynayabilecekmişiz. Örneğin Vader'ın Luke'un kolunu kestiği sahne vs...

• pspdedemi çıkıyor bu oyun..wiidekide heyecan verici,her konsolda oynanır bu oyun
  • O telekinezi olayı yeni bir şey değil Psi-Ops'da kralı vardı. Hiç ordan oraya çarpıyom bakın ne süper oyun falan demesin yapımcılar bu özelliği göstererek. Ama teknolojik olarak çılgın olacak 3 tane fizik motoru mu ne kullanıyormuş oyun.. yoksa gerisi ilgilendirmiyor beni.

Ah ulen psi-ops 2 nin yapımın başlandı haberi gelse ne çılgınlar gibi bağırırım be :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ocak 2008; 10:50:51 >
  • Oyun hangi filmler aralığında geçiyor?Ya da direkt olarak tek bir filmimi izliyor ya da konu dışımı
  • quote:

pspdedemi çıkıyor bu oyun..wiidekide heyecan verici,her konsolda oynanır bu oyun

Evet oyun PSP'ye de geliyor...

quote:

O telekinezi olayı yeni bir şey değil Psi-Ops'da kralı vardı. Hiç ordan oraya çarpıyom bakın ne süper oyun falan demesin yapımcılar bu özelliği göstererek. Ama teknolojik olarak çılgın olacak 3 tane fizik motoru mu ne kullanıyormuş oyun.. yoksa gerisi ilgilendirmiyor beni.

Ah ulen psi-ops 2 nin yapımın başlandı haberi gelse ne çılgınlar gibi bağırırım be :S

3 tane fizik motoru yok oyunda. Yalnızca 1 tane var o da Havok. Diğerleri ise; vücut animasyonlarını ve yapay zekayı gerçeğe yakın kılan Euphoria Engine ve maddelerin kendi doğalarına uygun deforme olmasını veya hareket etmesini sağlayan Digital Molecular Matters (DMM).

quote:

Oyun hangi filmler aralığında geçiyor?Ya da direkt olarak tek bir filmimi izliyor ya da konu dışımı

Oyun Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith ve Episode IV arasında geçiyor bildiğim kadarıyla.

• Oyunda darth vader'in patavanmıdır nedir yani çırağıyız
  • Padavan
  • Ha işte o:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

O telekinezi olayı yeni bir şey değil Psi-Ops'da kralı vardı. Hiç ordan oraya çarpıyom bakın ne süper oyun falan demesin yapımcılar bu özelliği göstererek. Ama teknolojik olarak çılgın olacak 3 tane fizik motoru mu ne kullanıyormuş oyun.. yoksa gerisi ilgilendirmiyor beni.

abi deme şunu yine.star wars ın kökeni taaa 1977 ye dayanıyo.özentilik var psi-ops ta.sen hala sw psi ops tan özenti gibi konuşuyosun
  • Konuşurum tabii hiç sevmiyorum sw yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperozlu

Oyunda darth vader'in patavanmıdır nedir yani çırağıyız

Sith'lerde Padwan'lık olayı yok yalnız. Jedi'lardaki Padawan rütbesi Sith'lerde Apprentice oluyor :D...
  • Doğru söylüyorsunda Darth Vader ne Sith ne Jedi arada kalmış biri. Ondan ha pada ha App. [simage][/simage]:)
  • Hmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ya önceki oyunlarda vardır doğrudur ama ben sırf o telekinezi olayı için oyun süper olacak demedimki .Oyun iyi gibi geldi ama Star Wars'ı ne izledim ne de oynadım bugüne kadar belki de bu oyunu da almam bile pek ilgilenmiyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ocak 2008; 18:26:50 >

• Sana demedim hacım zaten ortaya söylüyom
  • Star Wars'ı salla Devil May Cry 4'ü bekliyorum ben deliler gibi
  • Onu bekleyecek derman ve beklememi sağlayacak olan duygu kalmadı artık bende. DMC4 beklemek nasıl bir şey oluyormuş hiçbir fikrim yok artık.. nasıl oluyor biri anlatsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ocak 2008; 18:40:42 >
  • Gece uyurken hayali olarak DMC oynuyorum sitelerde SS'lere incelemelere bakıyorum ve de doğal olarak zaman geçiyor,beklemiş oluyorum
  • DMC videolarını izlemiyorum ben kesinlikle. Çok fena spoiler var meretlerde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.