Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunun türü action-rpg.oynanış jedi academy gibi ilerleyiş kotor gibi olcak.ayrıca kotor daki gibi gemimiz de olcak.benim bu oyunu en çok bekleme sebebim force lerin abartı olması.ben her zaman force saberden üstündür ü benimsedim.JA da hep keşke force az daha iyi olsaydı derdim.inşallah oyunun hileleri vardır.ölümsüzlük kullanmam ama bu oyunda unlimited force kullanamazsam deliririm
  • hakkaten adam forceu öyle kullanıyorki vaderın çırağı olmak şöyle dursun corusantı palpatinein başına yıkar , keşke biraz dengeli olsaydı. dark side olmamız bence çok çok iyi dark sidei ve imparatorluğu her zaman daha çok sevmişimdir bir an önce çıksa şu oyun daha 6-7 ay var.
    imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 4 Kasım 2007; 0:26:01 >
  • Lucarts tembel firmadır , zaten oyunu da birkaç kez ertelediler. 10 aydan önce çıkmaz bu oyun boşuna beklemeyin. Ah ulan ah!... Ne olurdu , Exar Kun'lu , Darth Plagueis'lu , Darth Bane li bir seri daha çıkartsalardı. Şu büyük Sith - Jedi savaşını izleseydik. Tadını damağımızda bıraktı.
  • Kusura bakmayın ama force abartılmış. En çok force'a sahip Darth Vader bile bu kadar kullanamıyor. Yardımcısının bu kadar güce sahip olması Star Wars serilerinin geneline uymuyor. Keşke Kotor III çıksaydı. Yine de zevkle oynayacağım, o ayrı konu.
  • çıksada oynasak yav çok deli valla.
  • Yani Vader ın Gücü ne kadar kullanıp kullanmadığını filmden bilmiyoruz ki... 4,5 ve 6 ıncı bölüm 30 sene önce çekildiği için Vader in özel yeteneklerinin hepsini beyaz perdeye yansıtamamışlar bence. 1,2 ve 3 üncü bölümde de Vader değilde Anakin olduğu için Gücü tam kullanamıyor. Zaten oyunda 3 ve 4. bölüm arasında geçiyor. Ayrıca Star Wars oyunlarının yapım aşamalarında projelerin bizzat başında George Lucas olduğu için; ''saçma olmuş, konseptin dışına çıkmış'' yorumları anlamsız oluyor.
  • her türlü starwars oyununa atlarım ışın kılıcı kullanmak ve force kullanmanın tadı baska bence :D
    bu oyun sanırım full aksiyon olacak.demolardan oyle gorunuyor.rpg falan beklemeyın.
  • Oyun action RPG olacak... Yeni yıla kadar yeni bir oyun içi videosu bekleniyor.... Sabırsızım Nisan 2008 de çıkacak daha 6 ay var..
  • Ne hayranı var şu STAR WARS'un beMillet forumda aylardır ağlıyor çıksın diyeFakat bu jenerasyonun bombası RESİDENT EVİL 5 olacak başka ihtimal yok

• quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Ne hayranı var şu STAR WARS'un beMillet forumda aylardır ağlıyor çıksın diyeFakat bu jenerasyonun bombası RESİDENT EVİL 5 olacak başka ihtimal yok

tabi ki bir çok hayranı olacak...star wars sayesinde bilim kurgu anlayışı çok farklı yerlere taşındı...star wars evreni bir çok yazara ilham oldu...dünya görüşleri değişti...star wars deyip geçmeyelim arkadaşlar...lucas amcaya çok şey borçluyuz..gerçi oyunlarını alarak filmlerine giderek bir nebze de olsa borcumuzu ödüyoruz değil mi...

• Hepsini izledim çok da beğendiğim yapım değil Star Wars. Ama oyununu oynarım.
  • Benim hayat felsefem Jedi Code'a bağlı arkadaşlar siz ne diyorsunuz?

Bu oyun varya orangutanların torunları gibi oynanır, sonrada üstüne muzlu süt içilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Benim hayat felsefem Jedi Code'a bağlı arkadaşlar siz ne diyorsunuz?

Bu oyun varya orangutanların torunları gibi oynanır, sonrada üstüne muzlu süt içilir.

neden muzlu ?????????

• quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

hakkaten adam forceu öyle kullanıyorki vaderın çırağı olmak şöyle dursun corusantı palpatinein başına yıkar , keşke biraz dengeli olsaydı. dark side olmamız bence çok çok iyi dark sidei ve imparatorluğu her zaman daha çok sevmişimdir bir an önce çıksa şu oyun daha 6-7 ay var.
    imla

Oyunda Dark Side falan değiliz. İlk başta Vader'ın çırağı olarak başlasak da Vader bizi Rahm Kota adında bir Jedi'ı öldürmek için görevlendiriyor. Ancak Rahm Kota'da bir şekilde bizi Light Side'a çekiyor ve bir nevi yeni ustamız oluyor. Kendi sitesindeki production diaries kısmını okursanız görürsünüz zaten. Bunun dışında General Kota yerine oyunda yeni hocamız olarak Qui-Gon Jinn'in Force Ghost haliyle belirmesi düşünülüyormuş. Ancak Lucas bu fikri beğenmemiş ve seriye yeni bir karakter eklenmesini istemiş.

• hayırrrr yanlış biliyorsun.dark side ya da light side seçimi bizim elimizde olacak.o stormtrooper leri kesme sebebimiz için resmi sitede 'işlerimizi emperor dan bile gizli yapıyoruz ve darth vader in emperi ın başına geçmesine yardım edicez' ayrıca oyunda bizi emperor ve vader hariç kimse bilmiyo ondan bize saldırıyolar.oyunun sonlarına doğru da vader bizden emperor u,emperor da vader i öldürmemizi isticekmiş
  • starwars rulezz
  • ben dark side i seçemezsem oynamam bu oyunu :P
  • İşte hayallerimin oyunu ....
    İster kötü ister iyi taraf ol ama oyunun ana teması seni o atmosferi yaşıyorcasına oyun oynamanı sağlayacağına eminim
  • HALO,MGS serisi gibi oyunların büyük kullanıcı kitlesi var;
    ama STAR WARS serisini baz aldığımızda büyüklük ve kullanıcı kitlesi olarak HALO'yuda MGS serisinide en az 2'ye katlar 5'lede çarparlar.
    Sırf filmi çıkacak diye çadırlarda haftalar öncesi kamp kuran bir fanatik kitleyi ben daha önce görmedim.
    Fan club'ları hemen hemen dünyanın her ülkesinde var hal böyle olunca oyun kötüde olsa iyide olsa sırf o atmosferi yaşamak için bile alınıyor.
    Umarım bu oyun son çıkan film oyunu gibi aceleye gelmez.
  • zaten topu topu 3-5 jedi kaldı obi-wan yoda ve istisnaden bir kaç tane daha obi wanla yodanın çok sonraları öldüğünü zaten biliyoruz ee şimdi biz hangi jedileri öldürücez ben onu anlamadım?jedilere değilde asilere karşı savaşıcağımızı düşünüyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.