Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ploff

bır starwars fanı ve fılmlerını defalarca ızlemıs bırı olarak oyunda hayal kırıklıgına ugradım. yınede oyunu bıtırdım. bende kotu sonla bıttı. secımı nerde yaptım anlamadım bıle

Darth Vader ile savaştın ya orada seçimini yapmış oldun. Yaralı Vader ile içindeki intikam duygusuna yanilerek dövüştün, sonra jedi 'ı öldürmedin ve bildiğin o kostümü giydin. sostümün açıklaması çok güzeldi ne jediler ne de sithler tarafından sevilmeyen, güvenilmeyen karakter

• benim en sevdiğim star wars oyunu jedi knight 2:jedi outcast ve republic commandoydu...bence force unleashed bir başlangıç bundan sonra güzel star wars oyunları göreceğiz, inşallah bu dediğim iki oyunuda devam ettirirler...kyle katarn'ı tekrar yeni nesil grafiklerle görmek çok güzel bir oyun deneyimi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanww2

quote:

Orjinalden alıntı: ploff

bır starwars fanı ve fılmlerını defalarca ızlemıs bırı olarak oyunda hayal kırıklıgına ugradım. yınede oyunu bıtırdım. bende kotu sonla bıttı. secımı nerde yaptım anlamadım bıle

Darth Vader ile savaştın ya orada seçimini yapmış oldun. Yaralı Vader ile içindeki intikam duygusuna yanilerek dövüştün, sonra jedi 'ı öldürmedin ve bildiğin o kostümü giydin. sostümün açıklaması çok güzeldi ne jediler ne de sithler tarafından sevilmeyen, güvenilmeyen karakter

ne yalan söylim orada gaza gelıpp daldım valla Vader'a . dostum acıklama ıcın tesekkurler.

• seriyi en mükemmel şekilde kavramak için izleme sırası bence: 4-5-1-2-3-6 şeklinde olmalıdır. hangi film en iyi diye sorarsanız tereddütsüz olarak tek cevap veririm: episode 5 empire strikes back
  • quote:

Orjinalden alıntı: canal

seriyi en mükemmel şekilde kavramak için izleme sırası bence: 4-5-1-2-3-6 şeklinde olmalıdır. hangi film en iyi diye sorarsanız tereddütsüz olarak tek cevap veririm: episode 5 empire strikes back

neden böyle sıraladınki en sona neden 6 ??? bence ilk defa izleyen birisi bölümleri doğru sırada izlemeli ki anlasın yani 1 den başlayıp 6 ile bitirerek.. Zaten ana konu vader'ın nasıl vader olduğudur ve sıralama bölüm sırasında ....
  • güzel gidiyo duk ama
    iiki elinde ışın kılıcı olan kız la dev yaratıkta takıldık ama ne takılma kız ikide bi teleport oluyo ..
    ipucu varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orjinalden alıntı: canal

seriyi en mükemmel şekilde kavramak için izleme sırası bence: 4-5-1-2-3-6 şeklinde olmalıdır. hangi film en iyi diye sorarsanız tereddütsüz olarak tek cevap veririm: episode 5 empire strikes back

neden böyle sıraladınki en sona neden 6 ??? bence ilk defa izleyen birisi bölümleri doğru sırada izlemeli ki anlasın yani 1 den başlayıp 6 ile bitirerek.. Zaten ana konu vader'ın nasıl vader olduğudur ve sıralama bölüm sırasında ....

tabii ki konu vader'ın nasıl vader olduğu. fakat önce 4 ve 5 izlendiği zaman Darth Vader'ın o müthiş karizması insanı çok fazla etkiliyor ve bu maskenin geçmişinde neler yaşadığını insan çok büyük bir merakla bekliyor. zaten lucas'ın da seriyi tersten kurguyla yapmasının sebebi de budur. lineer çizgide izlersek filmin büyüsü kaçar diye düşünüyorum.

• bu da başka bir bakış açısı tabi canal

nofear72 orda öncelikle o dev rancora giriş yanzı kesinlikle önden değil arkasına dolaş lighting force atıp şok edince arkasından saldır kız zaten arada geliyor gelince savman zor olmuyor. Rancor tahtalı köyü boylayınca kıza giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

nofear72 orda öncelikle o dev rancora giriş yanzı kesinlikle önden değil arkasına dolaş lighting force atıp şok edince arkasından saldır kız zaten arada geliyor gelince savman zor olmuyor. Rancor tahtalı köyü boylayınca kıza giriş

deniyecem sğl
  • Arkadaşlar bence gayet eğlencelik bir oyun olmuş; hani öyle herşeyi ile hah tam olmuş bu demiyorsunuz ama yine de başına oturup keyif almak için güzel bir oyun. Gerek ortam, gerek müzikler, gerek ara videolar çok güzel; sıkıntı veren noktası şu ki kahramanımızı eski Sovyet jimnastikçileri gibi yapmışlar; habire aşağı yukarı sıçra dur; git force ver ardından sopayla adam döver gibi kılıçla vur; bunları göz ardı ederseniz yine de keyifli bir oyun.
  • Arkadaşlar ben oyunu oynuyorum birinci bölümü geçiyorum daha sonra ana menüye geliyor ve oyun devam etmiyor hep birinci bölümde takılıyor sanki hiç oynamamışım gibi ama achievementsler duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfTheDevil -- 16 Ocak 2011; 14:13:59 >
  • HOOOORTTT!!!!

Arkadaşlar bu oyunu buldurun bana. Elinde olan varsa satın alabilirim. Farklı tavisye ve tekliflerinize açığım
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.