Şimdi Ara

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED ÇIKTI (PAL/REGION FREE) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
992
Cevap
0
Favori
31.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam da jediler zaten asilerin tarafında cumhuriyet imparatorluğa döndüğünden beri
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

hayırrrr yanlış biliyorsun.dark side ya da light side seçimi bizim elimizde olacak.o stormtrooper leri kesme sebebimiz için resmi sitede 'işlerimizi emperor dan bile gizli yapıyoruz ve darth vader in emperi ın başına geçmesine yardım edicez' ayrıca oyunda bizi emperor ve vader hariç kimse bilmiyo ondan bize saldırıyolar.oyunun sonlarına doğru da vader bizden emperor u,emperor da vader i öldürmemizi isticekmiş

Kaynak belirtirsen güzel olur en azından yanlış biliyorsak da düzeltiriz. Sitedeki belgeselleri izle adam bas bas bağırıyor Rahm Kota bir nevi MENTOR umuz oluyor diye. Vader The Secret Apprentice'i Rahm Kota'yı öldürmek için yolluyor zaten oyunun başlarında. Madem Dark Side'ız keseriz adamı oyun biter.

quote:

Orjinalden alıntı: canal

zaten topu topu 3-5 jedi kaldı obi-wan yoda ve istisnaden bir kaç tane daha obi wanla yodanın çok sonraları öldüğünü zaten biliyoruz ee şimdi biz hangi jedileri öldürücez ben onu anlamadım?jedilere değilde asilere karşı savaşıcağımızı düşünüyorum ben

Bilinen 4 Jedi kaldı The Great Jedi Purge'den sonra. Anakin Skywalker (Vader), Yoda, Obi Wan Kenobi ve Shaak Ti. Oyunda savaşacağımız Jedi'lardan birisi Shaak Ti'nin öğrencisi olan Maris Brood bir diğeri de Rahm Kota. Bunun dışında Vader'ın kallavi sayıda apprentice i olduğunu düşününce oyunda bunlardan biri ya da birkaçı daha karşımıza çıkabilir diye düşünüyorum.

Vader'ın yetiştirdiği öğrencilerin tam listesi (expanded universe dahil)

* Antinnis Tremayne (Dark Jedi apprentice)
    * Halmere (Dark Jedi apprentice)
    * Lanu Pasiq (Dark Jedi apprentice)
    * Gwellib Ap-Llewff (Dark Jedi apprentice)
    * Secret Apprentice (Sith apprentice)
    * Tao (Dark Jedi apprentice)
    * Hethrir (Dark Jedi apprentice)
    * Rillao (Dark Jedi apprentice)
    * Lumiya (Sith apprentice)
    * Flint (Sith apprentice)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 28 Kasım 2007; 16:59:15 >

• iyide jedi kalmıyo ki memlekette bkz(revenge of the sith)çocukları bile kesmişti darth vader hatırlarsanız bir obiwan birde yoda kaçtı return of the jedi filminden sonra ise luke skywalker sayesinde tekrar sayıları artıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canal -- 28 Kasım 2007; 16:57:09 >
  • o zaman imparatorluğa karşı savaşıcaz :P
    lucas dan kötü hikaye zor gelir galiba, bakalım nolcak
  • Blacktric sağol öğrenmek istediğim tamda buydu

alahım dünyanın en güzel şeyi bu starwars bittiğinde gözlerim dolmuştu.şimdi oyunuyla tekrar aleme giricez mutluyum
  • Dark Side veya Light Side arasında kaymayacağız diye biliyorum, tamamiyle Dark olacağız sanırım oyun boyunca.

Ama oyunun olayı bununla kalmıyor arkadaşlar, Oyun MULTIPLAYER geliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 28 Kasım 2007; 17:20:08 >
  • zaten multisi olması lazımdı....böyle bi oyun yapılcakta multi konmicak...büyük eksi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Dark Side veya Light Side arasında kaymayacağız diye biliyorum, tamamiyle Dark olacağız sanırım oyun boyunca.

Ama oyunun olayı bununla kalmıyor arkadaşlar, Oyun MULTIPLAYER geliyor!

Wii'ye özel "Duel Mode" da olacakmış hadi bakalım. İnşallah kontroller ve Wii Mote etkileri Red Steel'daki gibi rezalet olmaz.
  • off bu oyunu ozellikle wii'de bekliyorum , insallah iyi yaparlar dovus sahnelerini.
  • siz jedi olarak alın sizede bu yakışır;
    ama malesaf ben daha o seviyeye gelemedim
  • eğer oyun tükçe menü ve türkçe alt yazı ile gelirse süper olur ya.....
  • oyunu orjinal alırım ama çıktığı gün alsam 10 günde gelir, malesef jedi sabrına sahip değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

eğer oyun tükçe menü ve türkçe alt yazı ile gelirse süper olur ya.....

Nerde o sıcak günlerBu arada CRYSİS 360'a çıkarsa, TÜRKÇE desteği yine olur herhalde???Bu da XBOX 360'da oynadığımız 2.türkçe oyun olur
  • 360 Türkiye'ye çıkmadıkça 360'da Türkçe Crysis hayalden öteye gidemez bence.

Vallahi banlanırsam, sırf belki bu oyun için tekrar alırım 360.(O zamana kadar PS3 almazsam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 29 Kasım 2007; 0:16:11 >
  • eski bir video eklendi...
  • Oyun ile ilgili birkaç detay daha açıklandı :

- Ana karakter, Darth Vader'ın gizli bir çırağı olucak.

- Karakterimiz ışın kılıcını sırtında taşıyacak.

- Bölüm sonu boss dövüşleri'nin son kısımlarında god of war tarzi tuş basma aksiyonları olucak ama zamanlamayı kaçırdığınız vakit dövüşe yeniden başlamayacaksınız. (bonus bir olay sanırım)

- Karakter ve ışın kılıcı düzenleme(customization) olucak ama NE YAZIKKİ!!! oyunda çift ışın kılıcı ve çift taraflı ışın kılıcı kullanma olmayacak. (umarım bu saçma salak olaydan vaz geçerler)

- Oyunun wii versiyonunda 2 kişilik karşılıklı dövüş modu olucak.

- Psp versiyonunda ise Starwars filmlerinden sahneler bulanacak.

kaynak :http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2008/01/10/ces-a-look-at-star-wars-force-unleashed-not-done

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 11 Ocak 2008; 10:21:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aerich

Oyun ile ilgili birkaç detay daha açıklandı :

- Ana karakter, Darth Vader'ın gizli bir çırağı olucak.

- Bölüm sonu boss dövüşleri'nin son kısımlarında god of war tarzi tuş basma aksiyonları olucak ama zamanlamayı kaçırdığınız vakit dövüşe yeniden başlamayacaksınız. (bonus bir olay sanırım)

- Karakter ve ışın kılıcı düzenleme(customization) olucak ama NE YAZIKKİ!!! oyunda çift ışın kılıcı ve çift taraflı ışın kılıcı kullanma olmayacak. (umarım bu saçma salak olaydan vaz geçerler)

- Oyunun wii versiyonunda 2 kişilik karşılıklı dövüş modu olucak.

- Psp versiyonunda ise Starwars filmlerinden sahneler bulanacak.

kaynak :http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2008/01/10/ces-a-look-at-star-wars-force-unleashed-not-done

bence pek inanma buna çünkü official değil bi kere secret apperentice,june eclipse fln hepsi bazı oyunculardan oluşuyo birebir aktarıyolar karakter düzenleme olmayacak.ayrıca eğer doğruysa kılıcı sırtta taşıma kötü olmuş.belde daha bi iyi oluyo

• quote:

Karakter kılıcı sırtında falan taşımayacak. Sadece bilindik Lightsaber Form larının tam tersine arkasında tutacak (bkz Teaser Trailer).
  • şimdi çift taraflı ışın kılıcı ve 2 tane ışın kılıcı kullanmak yokmu oyunda ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 12 Ocak 2008; 14:52:27 >
  • çift taraflı ışın kılıcı şart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.