Şimdi Ara

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
97.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
667 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada.com artık Sahibinden.com tarzı önüne gelenin satış yaptığı rezalet bir platform oldu gerçekten. En son bende bir ürün aldım bana muadili geldi kendilerine ulaştığında ise diğer size gelen ürünü alana da sizin siparişiniz gitmiştir geri gönderin 2-3 haftaya çözmeye çalışırız dediler bende geri gönderip beklemem ve bir daha da sizden bedava ürün satışı yapılana kadar alışveriş etmem dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun, sorunun çözülürse ve buradan konuyu silmeni isterlerse silme lütfen. Sonuçta az uğraştırmadılar seni, sonuna kadar görsün insanlar.
  • dracarys41 D kullanıcısına yanıt
    Böyle durumlarda arızayı söylemeden ürünü beğenmedim diye geri gönderin.Maalesef sistem bunu istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi burada aracılığı ile aldığım telefon arıza ve servis sonrası para iade si yapılacaktı. Firma geri ödemeyi yapacak ama prosedür gereğince h.burada üzerinden yapılması gerekti. Firma kabu ettiği halde h.burada 2 ayda işlemleri haletti. Bu arada derdimi 10 kişiye baştan anlattım. Rezillikti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Replikans kullanıcısına yanıt
    Kesin sil derler konuyu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, ben netten çok telefon veya daha maliyetli teknoloji ürünleri alma taraftarı değilim ama diğer daha küçük bütçeli ürünlerde ben bu tür durumlarla karşılaşmamak için özellikle teknoloji ürünleriyle ilgili alışveriş yaparken veya diğer kategorideki alışverişlerimde hepsiburada trendyol gibi firmaların kendi satış hesaplarından alışveriş yapıyorum. Belki bir nebze daha garanti diye düşünüyorum. İnşallah hakkınızı sonuna kadar alırsınız. İyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada artık sadece kendisi ürün satmıyor. Çesitli satıcıların da platform üzerinden satışına izin veriyor. Burada bahsi geçen urun böyle bir satıcı ürünü ve hem seni hem de hepsiburada şirketini yanıltmış oluyor. Ürün sonuçta satıcı deposundan geldiğine göre hepsiburadanin kontrol edip bakması ve bu ayıplı ürünün gönderildiğini bilmesi beklenemez. Ortada bir problem olduğu doğru fakat bu aracı olan hepsiburadadan değil satıcı firmadan kaynaklı. Gördüğüm kadarıyla hepsiburada sizinle zaten olması gerektiği şekilde bilgilendirme geçmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 17.09.2019 tarihinde Hepsiburada' dan Huawei Mate 20 Lite aldım. Sizin konunuzu görmemiştim aynı şekilde parantez içerisinde Huawei Türkiye garantili yazıyordu. Bugün sizin konunuzu görür görmez hemen sorgulama yaptım. Huawei'nin kendi sorgulamasında 08.08.2021 kadar garanti kapsamında gözüküyor. KVK sorgulamasında 02.08.2021 gözükmekte. Sanırım sizin satıcı firma farkı olabilir.
    Size geçmiş olsun umarım hakkınızı alırsınız.
  • Bana da saçma sapan bir dolap gönderdiler.satıcı hiç bir şekilde yardımcı olmadı. Hepsiburada ise Oralı bile olmadı. Ve bu satıcı ürün satmaya devam ediyor. Bende tövbe ettim bir daha ürün almamaya. Şikayet var comda zaten bununla ilgili çok başlık var. Başınıza gelmeyince bilemiyorsunuz. Hepsiburada sitesinin en kıytırık alışveriş sitesinden bi farkı yok. Başınıza bir iş geldiğinde sizin değil satıcının arkasında duruyor ve sizi 1gr önemsemiyor nasıl olsa müşteri çok diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada sürekli kullanılmış ürün gönderiyor. Techopat’te ve burada onlarca konu okudum. Adam GTX 2080Ti alıyor, 12-14 bin TL’lik bir cihaz be bu bile kullanılmış gönderiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resimler görünmüyor uçmuş ... siz mi müdahale ettiniz?
  • Sen telefonu piyasa fiyatınamı satın aldın ? eğer öyleyse büyük şerefsizlik ancak yarı fiyatına alıp cıngar çıkartıyorsan zaten anlamalıydın.
  • Burada hepsiburada'nın problemi ilanda yer alan "Türkiye Garantili" ürün olarak belirtilmiş fakat yenilenmiş bir telefon olduğu belirtilmemiş. Burada suçlu hepsiburada ama telefon ile ilgili işlemleri aldığınız firma ile yapmanız gerekli.

    Hepsiburada'dan ürün alırken dikkat ettiğim en önemli şey satıcının hepsiburada olması yoksa hepsi bir birine şutluyor. Muhatap bulanamıyor. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crow in cornfield

    artık e devlet üzerinden başvuru yapılıyor . 1 ay sürer . 15 gün karşı tarafın ödeme için süresi var . 15 gün sonunda ilamlı haciz yoluyla paranızı alabilirsiniz . ben uğraşamam derseniz avukata verin tüm ücretler karşı taraftan çıkacak.

    Alıntıları Göster
    Hocam e-devlet üzerinden nereden yapılıyor bulamadım.İş sebebiyle haftaiçi gidip dilekçe veremiyorum bende.Vodafonenet için thh ye başvurucam bende sözlü onayımın olmadığı , sözleşme imzalamadığım , evime kurulum ekibi gelmeyen şey için 300 lira fatura kitlediler cayma bedeli olarak.THH ye vereyimde biraz da onlar uğraşsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "ÖNEMLİ DÜZELTME:

    Hepsiburada telefon kategorisi sorumlusı yaklaşık 20 dk önce arayıp iade işlemlerini başlattı. Gün içerisinde detaylı bilgiyi konunun üst kısmına ekleyeceğim. DH Forum ailesine destek için teşekkür ediyorum."


    Kurumsal bir firmasın, adam güzel güzel yazıyor, diyorsun ki ben karışmıyorum git firma ile anlaş.
    Sonra adam sosyal medya gücünü kullanıyor, hemen diyorsun iade alıyoruz.
    Hani kurumsallık ? bu yaptığını bizim mahalledeki telefon satıcısı yapar sende yapıyorsan ne farkın kaldı ??
  • Nadir olabilecek bir olay. Hepsiburada satıcı değilse dikkat etmek gerek, satıcı hepsiburada ise yasanması çok zor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuya destek elimizden ne gelirse söyle yapalım.bugün sana yarın bize.
  • genelde hepsiburadadan ürün alırken satıcı hepsiburadamı yada atıyorum baseus offical mağazamı diye bakarak alıyorum geçmiş olsun inş kısa sürede çözüme kavuşur
  • öncelikle geçmiş olsun...

    satıcısı HepsiBurada olan ürünlerde bile olabiliyor. Xiaomi powerbank almıştım 2 adet ürünler çakma çıkmıştı. Anında iade ettim kargo gitmeden parasını yatırdılar ses etmedim.

    bir arkadaşım da samsung tv almıştı kutusunu dahi açmadan iade etmek istedi bir ton sorun çıkardı satıcı firma hepsiburada hiç oralı olmadı. çalışan tanıdıkla çözüldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyorda yüzlerce satışı olan "outletborsası" isimli dükkanda faturasız ve çakma nike ayakkabı satmakta bunu gittigidiyora bildirmemize rağmen mağazaya bir işlem yapılmadı,iademizi aldık sadece.

    SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak!


    SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak!

    SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.