Şimdi Ara

SSli Detaylı Edit Geldi! Hepsiburada, 2. el ürünü sıfır diye satan firmayı platformdan çıkaracak! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
7
Favori
97.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
667 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dora bana bu ürünü satmadı firma bu ürünü Lenovo tarafından ihale yoluyla satıldığını kabul ediyor ve teknik servis hizmetini veriyor. Ben onlardan yana problem yaşamadım. Adamlar telefonları yenileyip tekrar piyasaya ve Dora garantili diye satışa sunuyor. Yani onların yasal bir çerçevede iş yaptığını görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol firma şimdi bi yan kaşe ve başka bi adla satışa devam eder.

• Editten sonra yorum: Sen burada yazmayıp bir sürü potansiyel müsteriyi hepsiburadaya karşı bilgilendirmeseydin ben o özrün ve alınan kararların yine de yapılacağını sanmıyorum.

• vexra V kullanıcısına yanıt
    Gg,n11,hb ve daha bir çok sitede sıfır diye satıyor bu adamlar. Bu şirketler aldıkları komisyona bakar. O Şirketlerin başkalarının verdikleri garantiyi sorgulama yetkileri yok! Ama aldıkları paradan kesme yetkileri var demek ki!
    Türkiye'de dolandırıcılık cezasız kaldığı için bu kadar fazlalar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A

Editten sonra yorum: Sen burada yazmayıp bir sürü potansiyel müsteriyi hepsiburadaya karşı bilgilendirmeseydin ben o özrün ve alınan kararların yine de yapılacağını sanmıyorum.
    Kesinlikle ama kesinlikle haklısın. Ben de inanmıyorum. Zaten beni arayan kişi sizin talebinizi forum'da gördüm dedi h ani düşün artık. Tabii kesinlikle forumdaki tepkilerden dolayı değil sizin mağdur edildiğinden dolayı aradım falan gibi bir şey söyledi ama her şey ortada.

• Aynısı bana YENİSEY mağazası yaptı. Satın aldığım router çizik doluydu ve jelatini bile sökülmüştü. İzlediğim kutu açma videolarında jelatin vardı. Şikayet ettim, mağaza hakkında işlem yapılacak dendi. Olay 10 ay önce oldu yaklaşık. Dün bu YENİSEY mağazasını gördüm Hepsiburada'da hala satış yapıyorlar. Puanları da 9.9'du sanırım.

YENİSEY mağazasını önermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermayuha

Emin ol firma şimdi bi yan kaşe ve başka bi adla satışa devam eder.
    Hocam zaten şu an elimdeki telefonu geri aldılar kesin yazılım atıp birkaç sorunun var onu da düzeltip sıfır diye tekrar satacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAJAJ80

Aynısı bana YENİSEY mağazası yaptı. Satın aldığım router çizik doluydu ve jelatini bile sökülmüştü. İzlediğim kutu açma videolarında jelatin vardı. Şikayet ettim, mağaza hakkında işlem yapılacak dendi. Olay 10 ay önce oldu yaklaşık. Dün bu YENİSEY mağazasını gördüm Hepsiburada'da hala satış yapıyorlar. Puanları da 9.9'du sanırım.

YENİSEY mağazasını önermiyorum.
    Maalesef firmalar büyük bir zarar görmeden o satıcıları platformdan çıkarmıyorlar. Bana denilene göre 15 gün içerisinde o adamlar platformdan çıkarılacak. Ben kontrol edeceğim.

• helal olsun diyorum. Şu zor zamanlarda insanların haklarını araması ve sonuç almaları ne güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radtv213

Kesinlikle ama kesinlikle haklısın. Ben de inanmıyorum. Zaten beni arayan kişi sizin talebinizi forum'da gördüm dedi h ani düşün artık. Tabii kesinlikle forumdaki tepkilerden dolayı değil sizin mağdur edildiğinden dolayı aradım falan gibi bir şey söyledi ama her şey ortada.

Alıntıları Göster
    Adam bilmeyerek itiraf etmiş. Bu gibi şeylerde bu forum veya şikayetvar gibi siteler insana güç veriyor. Türkiye'de çoğunlukla senin hakkın korunmaz. Hakkını sen koruyacaksın.

• Satici Hepsiburada olan ürünleri almaya çalışın. Benim de msi laptopum 2 ay sonra tuş sorunu sebebiyle göndermiştim. Msi servisi doa raporu verdi hepsiburada ise hemen bedel iadesini gerçekleştirdi. O sebeple başka yerden alışveriş yapmıyorum.

• Teşekkürler hocam bu zor zamanda pek çok haksızlığa ve adaletsizliğe uğrayana umarım ışık olur.

• Tek kelimeyle satıcısı Hepsiburada olmayan hiç satıcıdan bir şey alınmaz.
  • Hakkını aradı ve istediğini aldın helal olsun senin gibi kişiler çoğalmalı.
  • Netten gözlük saat telefon pc olabildiğince almayacan aga uzak durucan.

• hadi geçmiş olsun. darısı başıma.

umarım kendilerine bir çeki düzen verirler. asıl çözülmesi gereken şey ister kendi ürünleri olsun ister tedarikçi ürünü olsun her durumda müşterilerine destek olmayı politika haline getirmeleri. iyi niyeti suistimal etmek isteyenler elbette var, bu kaçınılmaz ama tüm müşterilerine potansiyel suçlu gözüyle bakmaları oldukça can sıkıcı.
  • Hakkını aramış söke söke almissin. Takdir ettim. Teşekkürü biraz abartmissin hepsiburadaya. Bukadar teşekkürü hak ettiklerini düşünmüyorum. Seni madur ettiler sesini cikardin geri adim attilar. Baska kimleri madur edecekler? Keske hep dürüst olsalarda kimseyi madur etmeseler. Hepsiburda zaten yapması gerekeni atması gereken adimi istemeye istemeye atmış sorunu çözmüş. Teşekkürler ü hak etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryigiter -- 19 Eylül 2019; 22:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaryigiter

Hakkını aramış söke söke almissin. Takdir ettim. Teşekkürü biraz abartmissin hepsiburadaya. Bukadar teşekkürü hak ettiklerini düşünmüyorum. Seni madur ettiler sesini cikardin geri adim attilar. Baska kimleri madur edecekler? Keske hep dürüst olsalarda kimseyi madur etmeseler. Hepsiburda zaten yapması gerekeni atması gereken adimi istemeye istemeye atmış sorunu çözmüş. Teşekkürler ü hak etmiyorlar
    Aslında haklısınız ama nezaket gereği böyle bir teşekkürü ettim. Özellikle de telefon kategori sorumlusu bir yandan hastanede sağlık problemiyle uğraşıp bir yandan da benimle ilgilendiği için teşekkür ettim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.