AMD Sistem'e 2k Monitör Tavsiyesi
Merhaba kullandığım sistem 7800x3d+7900xtx. Rekabetci fps oyunları oynuyorum. Maksimum 20k bütcem var bana ghosting ve ölü piksel problemi kronik sıkıntısı olmayan bir monitör önerirmisiniz.
Biraz araştırdım bunları buldum ama tavsiyelerinizi bekliyorum.
* Link'i donanımhaber bozuyor sonunda bulunan 8cc828becd kısmından sonrasını silip bakabilirsiniz.
Asus ROG Strix B760-G vs Asus Prime Z790M-Plus Öneri
Merhaba matx kasa için anakart ihtiyacım var hangisini önerirsiniz? veya başka bir tavsiyeniz varsa önerilere açığım.
Asus ROG Strix B760-G vs Asus Prime Z790M-Plus
Merhaba kasa maksimum 180mm uzunluğa kadar psuları desteklediğini yazıyor ama emin olamadım yardımlarınızı bekliyorum.
İşlemci satın almadım i9 13900,i713700 yada amd olabilir emin değilim. Bulduğum psuları ekliyorum önerilerinize açığım.
Hydro PTM X PRO ATX3.0 PCIe5.0 | Güç Kaynakları (PSU) | FSP (fsplifestyle.com)
ROG LOKI SFX-L 1000W Platinum | Güç Kaynakları | ROG Türkiye (asus.com)
Haberler ve Blog
Haberhub.com, son dakika haberleri, güncel haberler, ekonomi haberleri, siyasi haberler, spor haberleri, sağlık haberleri ve teknoloji haberleri gibi birçok konuda en güncel ve tarafsız haberleri kullanıcılarına sunan bir haber sitesidir. Site, kullanıcı dostu arayüzü, hızlı yüklenme hızı ve güncel haberleri en hızlı şekilde sunmasıyla bilinir. Ayrıca, haberlerin yanı sıra, yazılar, analizler ve video içerikleri de sunar. Haberhub.com, tüm haberleri tarafsız bir şekilde sunarak, kullanıcıların en doğru ve güncel bilgilere erişmelerini sağlar.
Otomatik Kapı Servisi
Konut ve endüstriyel kapı alanlarında bulunan otomatik geçiş sistemleri kollu bariyer, yana kayar kapılar ve seksiyonel kapılara kadar tüm kapı otomasyonları için nice yetkili servis hizmeti vermekteyiz.
Nice Yetkili Servis
Nice yetkili servis, heyecan verici tasarıma sahip işlevsel ürünler sayesinde insanların günlük yaşamlarında en yüksek düzeyde konfor içerisinde, serbest şekilde güvenli giriş ve çıkışlarını kolaylaştırarak oturdukları evi %100 yaşayabilmeleri için yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedeflemektedir.
Nice en kolay entegrasyon, en geniş ürün yelpazesi, en ileri teknolojiye sahip elektronik aksam, en zarif tasarım, en eksiksiz ve göz alıcı otomasyon sistemi demektir.
90’lı yılların başlarında, Oderzo’da (TV) kurulan ve 2006 yılından bu yana İtalyan Borsasında işlem gören Nice, en yüksek düzeyde kullanım kolaylığı sunmak amacıyla teknoloji ve tasarımı bir araya getirerek bahçe kapıları, garaj kapıları, bariyerler, konut, ofis ve endüstri tipi binaların perde ve panjurları için otomasyon sistemleri, alarm sistemleri ve elektronik kumanda aksamları tasarlar, üretir ve pazarlar.
Nice, güneş koruması motorları ve kumandalarında lider konumdaki Alman şirketi elero, tüm Güney Amerika'da bahçe ve garaj kapıları konusunda bir referans noktası olan Brezilya şirketi Peccinin ve küresel pazarda faaliyet gösteren diğer şirketleri satın alarak Home and Building Automation alanında öncülük yapan uluslararası bir grup durumuna gelmiştir.
OrthoPrime
Orthoprime temel olarak kıkırdak sağlığını korumak, hasarlı kıkırdakların iyileşmesine yardımcı olmak amacıyla birçok etken maddenin sinerjik birlikteliğinden doğmuştur. İngiltere ve Türkiye ortak çalışmasının ürünü olan OrthoPrime yan etkiler yaratmadan eklem sağlığını korumasını sağlamaktadır. Amacı diz, kalça, omuz, boyun, bel ve ayak ağrılarını azaltmak, medikal ilaç kullanım ihtiyacını minimuma indirmektir.
Orthoprime iyileştirme güçleri artacak ve yan etkileri azalacak şekilde formüle etmiştir. Tüm bu etkiler bilimsel yayınlar ile kanıtlanmıştır. Yıllardır kullanılan tüm özellikleri araştırılmış etken maddeleri içeren Orthoprime bilimsel olarak güvenilirdir.
Web Sitesi : https://orthoprime.com.tr/
Dota 2 İtem Alınır.
Alınacak İtemler
Pa arcana 3 stili açık
Rubick tüm skiller açık
Karanlık Sanatın Pelerini
Karanlık Sanatın Saçı
Magus Uyumu
Wyrmwrought Alevinin Müridi
Weapon of the Ardalan Interdictor
Armor of the Demon Trickster
Fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Market fiyatının %70 üstüne satacaklar zahmet etmesin .
Başka satılık itemleriniz varsa pm atabilirsiniz.
istanbul bahçelievler den yüz yüze satış yapabiliriz ofisimde misafir edebilirim .
Diğer türlü itemi almadan ödeme yapmayacağım referansı sağlam olan kişiler hariç.
Bft yetkili servis
Bft otomatik kapı sektöründe İtalyan menşeili otomasyon firmasıdır. Dünya genelinde servis ve satış ağı bulunan genellikle sektörün öncüsü teknolojileri üreten firmadır. Türkiyede bft yetkili servis ve bft ürün satış hizmetini veren Yay Otomasyon ve Otomatik Kapı Sistemleri 10 yılı aşkın süredir ülkemizde servis,montaj ve ürün satış hizmeti vermektedir.
Ti10 İtemleri Satılık
Dipper the Destroyer
Solar Gyre
The Abscesserator Bundle
Blossom of the Merry Wanderer
Pyrexaec Forge
Golden Dark Maw Inhibitor
Golden Shadow of the Dark Age
Golden Fin of the First Spear
Golden Eye of Ix'yxa
Golden Awaleb's Trundleweed
Golden Eye of Ix'yxa
Fiyat tekliflerinizi iletin lütfen
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 433
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 14.409 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 343 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun