< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1648. sayfa)

-
-
Arkadaşlar LG S75Q için arka hoparlör bulunurmu. Hangi model bakmalıyız.arka hoparlör tan. Uyumlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyonun sesi hiç memnun etmiyor hocam teneke gibi sesi var. Bundan kurtulmak istiyorum. Ama illa almış olmak için de kalitesiz cihaz olmasın. Aşırı bir beklentim yok ama dediğim gibi de
İnanın size söylediğim nokta atışı olur size sırf almış olmak için almamış olacaksınız. Bir kısa detayı unutmayın mutlaka ve mutlaka deneyimleyin bir mağaza da, bende siz gibi düşük bütçe ile başladım şimdi 800 lere bakıyorum çünkü zaten cihazlar pahalı alım gücü düşük birde yanlış bir hamle insanın moralini bozar
Arkadaşlar geçtiğimiz hafta Apple tv aldım, samsung q990c ses sistemim ile daha önce biliyorsunuz next start 4k deneyimim olmuştu ve bir çok sıkıntı yüzünden iade etmiştim. Ses sistemi apple tv den sonra şahlandı, kendisini tam manasıyla gösterir oldu, görüntü kalitesi de oldukça iyi. Henüz arcade olayını deneyemedim.
-
Sadece streamin servisleri kullanıyorsan ok zaten doğrudan netflix amazon disney için önerdiğimiz ilk cihaz apple ama true hd atmos desteklemez öyle bir film oynatmak isterseniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim outletçiye q990c gelmiş tertemiz diyorlar ben alacaktım hanım ambargo koydu düşünen varsa 21750 muhtemelen kartına bağlı taksit de yaparlar 1 sene kendi garantileri var bana pm gönderen ilk kişiye vereceğim iletişim bilgilerini bu fiyata kaçmaz o kadar diyeyim istanbul dışına satmazlar istanbul içinde olan arkadaşlar yazsın
Samsung q990b arka hoparlör için soundbar standı önerisi olan var mı arkadaşlar?
Çok teşekkür ederim hocam yorumlarınız için. Birkaç hafta sonra memlekete gideceğim, o sırada deneyimlemeye çalışayım. Paramızı boşa sokağa atmamıza gerek yok dediğiniz gibi.
-
bir kaç sayfa geride öneriler vardı
-
nedir bu hanımlardan çektiğimiz
benimde arkaları duvara asamama ambargom var.o kadar hediye aldım hala hayır diyor
-
https://www.lg.com/au/sound-bars/lg-s95tr
Lg S95Tr Avustralya'da Lg sitesine eklenmiş ve ön sipariş başlamış, teslimatlar 8 Nisan
Fiyat: 1700 Aud (36.000 lira yaklaşık)
-
Merhaba. Detaylı bilgi iletebilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon.tr ve Amazon'da çeşitli ayaklar var. Sonorous cam modelleri şık duruyor ve fiyatı da uygun sayılır. Dezavantajı tozu belli eder.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
700c ye sonunda sahip oldum, eArc ile bağlantımı yaptım genel yorumum iyi yönde sub çok güçlü sesler biraz gerisinde kalıyor ince ayar sonrası şuan iyi durumda ama 800c dinlediğimde o daha bambaşkaydı ki 990 düşünemiyorum bile :) Disney de dolby atmos yazısını barda gördüm gerçekten etkileyici dts filmlerde özellikle, spotify dan hiphop tarzı müziklerde de baya güçlü ev de birşeyler zıngırdıyor tabi bu ilk ve sondu 20 sesi geçmek mümkün değil karakolluk eder adamı ☺️
Arkadaşlar bende q800b var. Bugün arkalara 9500s aldım. Bunlar için ekstra bir ayar, ince ayar yapmam gerekir mi?
Mesela uyarlanabilir seste mi kalmalı yoksa surround olarak mı seçmeliyim?
Merhaba cihazınız hayırlı olsun aynı cihazdan aldım daha teslim edilmedi.cihazı servismi kurdu yoksa sizmi kurdunuz ..genel olarak nasıl peki ses bas vs sesler netmi..s800b cihazı deneme şansınız oldumu peki
Servis pazartesi gelicem dedi bende bugün gelmesi için rica etmiştim çok yoğunmuş sen anlıyorsan kur pazartesi beraber test ederiz dedi, bende bir güzel kurdum peki bir problem olursa napcaz dedim hasar ya da sıkıntılı durumlarda ben pazartesi sıfırdan kuruyor gibi işleme alırım dedi sağolsun.
Basslar çok fazla 0 da duruyor benim ona rağmen düşünün, filmlerde disney de dolby yazısını gördüm, sistem sahneye göre sesi optimize etmesi iyi, ince sesler biraz zayıf geldi ama oda subun gücünden olabilir, 15 e kadar bar takılı gibi değil ama 15 üstünü aşınca kendini gösteriyor sistem patlamalı sahneler de eşim biraz korksa da 😃 aldığı parayı hak ediyor bence, yanında ben 800c test etmiştim o daha da fevkalede tizler felan daha başarılı onda ama yine de 700c de ortalama bi daireye çok fazla müstakil için daha iyi olur.
Selam arkadaşlar 2007 den beri Z5500 kullanıcısıyım ilk defa soundbar aldım samsung Q990C en iyi deneyim için nasıl bir bağlantı yapılmalı hdmi mı optik mi ?
Samsung mu tv niz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X