Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1646. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dousk , MeNzA Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.612
Cevap
596
Favori
1.968.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en çok korktuğum arıza türü budur. her zaman ortaya çıkmayan bir arıza servis gelince de çıkmaz. saatlerce film de izleyemezler.

• lostangel kullanıcısına yanıt

Bu kavram karmasalari normal. Grundig zaten atmos diye alinmaz ama sesi beğenilir ise alinir. Evet olumlu yorumu cok ama sizin dinlemeniz daha doğru olur.

Tcl ise soundbar piyasasinda cok yeni ve bu yuzden urumlerine ihtiyatla yaklasiliyor. Genel gorusler begeniden cok fiyat performansa yonelik. Ozellikle ulkemizde cevresel hoparlorlu model eksikliği TCL'i hic degilse deneyeyim diyenler icin bir alternatif haline getiriyor.

10.000 tl alti icin sanirim yine en iyi alternatif TCL.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bladeharun kullanıcısına yanıt
    Eğer optik yada arc ile bağlanabilen ve Dolby 5.1 desteği olan bir 5.1 sistemse 2.1 bir soundbar almaya değmez diye düşünüyorum.

Çünkü fiziksel gerçek 5.1 kuruluma alışkın biri arka hoparlörleri olmayan bir soundbardan en azından filmlerdeki çevresel ses anlamında memnun kalmayacaktır.

Bu arada elinizdeki 5.1 sistemin tam modelini yazarsanız daha sağlıklı bir yorum yapılabilir. O 1000w tamamen şişirme bir rakam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. HT e455 imiş hocam.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle alıp götürebilirim serviste inceleriz dedi de kurcalatmak istemedim

• bladeharun kullanıcısına yanıt
    https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201204/20120409095658882/HT-E450-TK-0228.pdf

Buradaki Manuel’e göre sizin sistemde arc özelliği de var. Yani ses sistemini tv’ye bağladığınız hdmi kablo ile tv’deki uygulamaların sesini de sistemden alabilirsiniz. Sadece Tv ve sistemi üzerinden arc özelliğinin açık olması gerekiyor.

Böyle bir durumda sizin arka hoparlörleri olmayan bir soundbara geçmeniz biraz gereksiz olur.

Ama hoparlör kalabalığından sıkıldım, daha sade bir sistem olsun diyorsanız o zaman tercih edebilir. Yada q700c’yi dinleyip ses kalitesi daha iyi geldiyse tercih edebilir. Ama ben arada çok büyük bir fark olacağını düşünmüyorum.

Her iki cihazı da dinlemedim, o yüzden ses kaliteleri hakkında net bir yorum yapamam ama görüşüm bu yönde.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam

• 10 bin liraya kadar bir soundbar satın almak istiyorum ama fiyatlara yetişebilmek mümkün değil.

Televizyonum Samsung 43CU8500 bu sebeple Samsung soundbar modellerine baktım.

Samsung Q700C ve 5.1 olduğu için TCL P735W arasında kaldım.

Hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

Merhaba, Q700c yi optik ten tv nin optiğine bağlasam diğer tv ye bağlı ps5 digitürk apple tv den aynı anda ses alabilirmiyim ?
    Tam anlamadım tvler yanyana da soundbarı ortak kullanmaya mı çalışıyorsun öyle ise evet kumandadan hangi girişi seçersen o girişteki sesi duyarsın

• yunusi07 kullanıcısına yanıt
    Ben bu aksam tercihimi tcl p735w dan yana yaptim 2 ay taksit ertelemeli vade farksiz 6 taksitle 9800 liraya aldim , tabi tv ninde tcl olması da biraz etkili oldu umarım memnun kalırım, ürün çok yeni bariz kumar oynadım hadi hayırlısı 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlısı olsun.

Nereden aldınız? Taksit ve erteleme fırsatı çok iyiymiş.

• yunusi07 kullanıcısına yanıt
    Trenyol aracılığı ile mediamarkt tan aldim

• sadays S kullanıcısına yanıt

Yok, şunu demek istedim. Soundbar ın optic çıkışından tv nin optik girişine bağlasam diğer hdmi ile bağlı cihazlardan ses alanilirmiyim ? Şuan hdmi arc ile bağlı ve diğer cihazlardan ses alıyorum ama optic ile bağlayıp arc deki çıkışı boşa çıkartmak istiyorum? Olurmu ?

• zoltan83 kullanıcısına yanıt

Ses alabilirsiniz ama bu baglantidan sonra soundbara baglayacaginiz bir cihazin goruntusunu tv'den alamazsiniz. Hdmi1 portu hem gir hem cikis oldugu icin buna uygun bir cihaz varsa(soundbar gibi) bos birakmak yerine bu baglantilar icin daha uygundur.

Hayirli olsun. Gule gule kullanin.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: zoltan83

Yok, şunu demek istedim. Soundbar ın optic çıkışından tv nin optik girişine bağlasam diğer hdmi ile bağlı cihazlardan ses alanilirmiyim ? Şuan hdmi arc ile bağlı ve diğer cihazlardan ses alıyorum ama optic ile bağlayıp arc deki çıkışı boşa çıkartmak istiyorum? Olurmu ?

Hayır alamazsınız hdmi-arc'yi hdmi giriş gibi kullanamazsınız sadece tvlerden ses dönüş kanalı olarak kullanabilirsiniz

• Merhaba, tcl p735w karar kıldım ama aklıma birşey takıldı yanında gelen 2 ad hop. illa arkaya mı koymam gerekiyor mesela tv sağına soluna koysam surround seni alamaz mıyım?

• MMCNR kullanıcısına yanıt

Samsung bazı modellerinde bu seçeneği sunuyor, uygulamasından gerekli ayarı yapabiliyorsunuz. Sizinkinde olduğunu sanmıyorum ama yine de kullanım kılavuzuna bir bakın.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

Yok daha almadım da yorumlara göre karar vereceğim

• 
Sayfa: önceki 16441645164616471648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.