Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.608
Cevap
596
Favori
1.968.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16451646164716481649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ses sorround olur da hepsi önden geldiği için sen sorround olduğunu anlamazsın

• Arkadaşlar merhaba. Vestel UA9600 marka model televizyonumuz var. Televizyonun kendi hoparlörleriyle film izlemek, maç izlemek vs zulüm, teneke gibi ses çıkıyor resmen. Ekolayzır ayarları da yapılmıyor, o sekme kapalı ayarlayamadım hiç. Ben de bilgisayarımda bulunan Logitech z213'ü bağlayıp deneyeyim dedim, onda da düşük seste bile çok gürültü oluyor, bass azaltınca da yine teneke gibi kalıyor yani, devamlılık sağlayamadık sitede olduğumuz için. Soundbarlar dikkatimi çekti. Samsung C-Soundbar HW-C400'ü gördüm fiyat olarak da 2400 Tl civarında iyi görünüyor. Sormak istediğim şeyler şunlar:

- Bu cihazda da Logitech'te olduğu gibi ses yüksekliği sebebiyle sorun yaşar mıyım?

- Film-maç keyfi bu cihazda nasıl olur sesleri net duyar mıyız, keyif verir mi?

- Fiyatı uygun olduğu için ucuz etin yahnisi olmaz mı dersiniz? :)

- Cihazı önerir misiniz?

Teşekkür ederim. :)

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Bence biraz daha bütçeni esnetip Tcl S643W alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar lg sc9s soundbar nasıldır alınabilirmi veya samsung hw-Q700c mi alınır onun yerine lg g1 oled Tv de kullanılacak..

• Merhaba arkadaşlar. Bu topicte bi arkadaş yaklaşık bir ay kadar 990c yi adaptif ses modunda kullanın yazmıştı hoparlörlerin oturması için yanmaması için bardaki diyerek. Böyle birşey söz konusumu yanma gibi bir durum varmı?

• meekmentos M kullanıcısına yanıt

araştrmanıza Samsung HW-S800B yi de dahil edin.hangisi ucuzsa alın.birbirine yakın performans verecekler.ileride arkaya hoparlör ilave etmek isterseniz ki oldukça masraflı olacak , ikinci elleri bile yüksek.q700t tercih edin.sw8500 arkalar ile eşleşiyorlar

• cce kullanıcısına yanıt

merhaba bende s800b var. q700c ile s800b nin sesini teknosada dinledik. arada çok fark olmamasına rağmen q700 sesi daha tok geldi. s800b daha ucuza geldiği için tercih ettim. bu arada arkaya iki hoparlör nasıl ekleyebilliriz?

• osamanos kullanıcısına yanıt

yurt dışından 300 euro +gümrük+nakliye masrafları ile SWA-9500S getirtip ekleyebilirsiniz.forumda ana konusu var , bulup inceleyin.oradan daha ucuza mümkün olabiliyor

• arka hoparlörlü sistem almayı düşünenler kaçırmasın

https://forum.donanimhaber.com/samsung-hw-q70t-tk-soundbar-swa-8500s-surround-5-1-2-kanal--153971304

kişiyi tanımam .alacak olanın kendi sorumluluğundadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 22 Mart 2024; 1:11:18 >

Gecen yil ilani mi bu? Fiyat vs dusul. Satilmistir muhtemelen.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

bir kaç saat önce güncellemiş ilanı

Teşekkürler bir bakayım.

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt

evet tüm hoparlör sistemlerinin yanması lazım sadece soundbar değil adaptif modda tüm sürücüler çalıştığı için önermişizdir

• sadays S kullanıcısına yanıt

Yanmadan kastınız nedir hocam.?

• barbaros023 B kullanıcısına yanıt

elektronik parçaların belirli bir süre çalışıp maksimum performansa ulaşması için geçen süre yanma olarak adlandırılıyor.amplifikatörler, kablolar hoparlörler v.b leri 100 ü 200 saat gibi süreler sonunda çalışa çalışa olması gereken performanslarına ulaşıyor.

• The_SreT kullanıcısına yanıt
    Süpersin hocam sayende ses sorununu çözdüm :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

teşekkürler yardım için Samsung q700c yi aldım 9500 liraya hepsiburada üzerinden Samsung Türkiye den aldım.. s800b alıcaktım fiyat olarak yakın ücret ama incelemeler sonucu q700c de karar kıldım ve arka hoparlör takılabilmeside biraz etken oldu..

• MMCNR kullanıcısına yanıt

Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Yanlış görmediysem Samsung 40 watt, Tcl 240 watt ses çıkışına sahip. (Samsung'un yanlış da olabilir emin değilim.) Arada bayağı bir fark var. Ben apartman ortamında olduğum için çok sesli müzik dinleme, film izleme olayına giremeyeceğim. Net bir şekilde, keyif alarak televizyon keyfi yapabileyim ama kimseyi rahatsız etmeyeyim. :) Bass olayı da fena olmaz ama. :) Bu cihazı önerme sebepleriniz nedir hocam arada iki katı farka değer mi dersiniz? Olmuşken tam olsun diyebilirim. Samsung işini görür derseniz de ona yönlenirim.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz samsung modeli çok düşük seviye sizi bir seviyeden sonra mennun etmez. Surround için bu seviyede birşey daha iyi olur sizin için güçlü samsung modellleri de var ama oda sanırım söylediğinize göre size gereksiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 22 Mart 2024; 21:51:37 >
  • meekmentos M kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16451646164716481649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.