< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1649. sayfa)

-
-
Evet QN800C modeli hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hdmi(eArc) bağlantı yaparsanız en iyi sesi alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tmm çok teşekkürler 👍
Peki bir şey daha soracam bu soundbara ek 2 adet daha kolon bağlanabilirmi 2 adet ufak kolon önde duruyor diğer ikisinide arkada duracak şekilde surround için ses etrafımda dolaşssın
GRUNDIG GSB 950 Soundbar MM fiyatı 7999 TL şaka gibi yahu 2023'de baktığımı hatırlıyorum 3k civarıydı ne zaman bu kadar çıktı fiyatı böyle. Çok şaşkınım...
Sorduğum soruya cevap veren dostlarıma Teşekkür ederim. İkinci el JBL 1000 alacaktım ama şarj ve pil sorunu mutlaka olacaktır. Öyle ki bu tarz satın aldığım ürünleri uzun süreler kullanıyorum LG HT503SH bu sistem ilk çıktığında almıştım hala kuruludur ve hala kullanıyorum, çevresel ses önemli özelliklede oyunlarda...
-
Orjinal sesi dinlemek istiyorsanız standarta ayrlanmalı
Önde duranları arkaya almanız lazım.ve cep telefonu ayrlrınızda 3 noktaya tıklayıp arka olarak kullanıldığını işaretlemeniz lazım
Telefondan nasıl yapılıyorki kusura bakmayın ilk soundbarım
Arkadaşımız cevaplamış aynı o şekil de arkaya montaj sonrası ayarları yaptıktan sonra surround sesi alabilirsiniz
Nerden aldiniz Hocam kaca geldi urun ?
Hayirli olsun. Niye surroundlar onde duruyor? Arkaya ikinci bir set koyamazsiniz ama arkada yeriniz varsa zaten surroundlari one koymak yanlis bir kurulum.
Topicte yazdım defalarca istanbul Çekmeköyde samsungun tüm outlet ürünlerini satan arkadaşım var genelde ağırlık tvlerde soundbar nadir gelir benim q950ayı ondan aldım q990c gelince haber edin demiştim hanımdan veto yedik 😂quote:
Orijinalden alıntı: Woodpecker
Merhaba. Detaylı bilgi iletebilir misiniz?
23000 filan demişti bana ne olur deyince 21750 dediler ama ürün tek olduğundan satılma ihtimali var tabi bekletmezler genelde kutu hasarlı ve teşhir ürunler ile tamir görmüşler ayrı kodlanıyor bu çok temiz dediler ürünü görmedim muhtemelen alan birisi beğenmeyip iade etmiştir amazondan filan öyle bir şeydir 1 sene kendi garantileri var geçenlerde de bir arkadaş oradan aldım demişti
Outlet ürünleri kargo taşımadığı için şehir dışına satamıyorlar bir de mesafeli satış sözleşmesi gereği de satılamıyor o yüzden istanbullu arkadaşlar yazsın demiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Mart 2024; 10:38:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Ben de Anadolu yakasındayım da, ondan sordum. Konu epey uzun olduğu için çok eski mesajları okuyamadım. Normalde bir konuyu başlangıcından beti araştırmayı, okumayı severim ancak şu sıra ilgilenmem gereken çok fazla şey olduğundan buna vaktim olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodpecker -- 24 Mart 2024; 12:39:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru haklısınız gelen ürünün heyecanıyla düşünemedim gerçi arkaya koymaya yerimde pek yokbirşeyler düşüneceğim teşekkürler
-
gelen servis öyle kurulum yaptı ama arkadada pek yerim yok gibi uzun ayaklık takılabiliyorsa yapılabilir
-
Tcl P735w modelini almistim dun servis geldi kurulum yapamadi çünkü hdmi arc girisi bozuk cikti iade islemini baslaticam, bu ara samsung magazasinda samsung q990c ye 4 taksit vade farksiz 28500 lira fiyat verince arkadas ustelik kapali kutu teshir filan degil, gaza gelip satın aldim hadi hayirlisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında şöyle birşeyde var gerçek atmos için tepelerede kolon koyuluyor ekstra eklenebilirse onu yapabilirdim
Sen virüsü kaptın hocam geçmiş olsun 😅😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X