< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1650. sayfa)

-
-
Hocam o virüsü ben birkaç ay önce kaptımda kendimi tutuyorum 😂 ailemle kaldığım için odam ufak yerim yoktu yoksa avr li sistem kurma niyetim vardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MMCNR yazdıklarımı yanlış anlamışsın sanırım..asla öyle bir insan değilim yardım eden insana asla nankörlük etmem..selam verme konusunda haklı olabilirsin selam veya merhaba diyerek yazmalıydım haklısın ama inan düşündüğün gibi bir düşüncem asla olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meekmentos -- 24 Mart 2024; 19:47:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhabalar öncelikle ve hayırlı olsun. Sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle İnşallah.
Aynı modeli bende düşünüyordum yani TCL'in modelinden ancak çok yerde okur oldum TCL soundbar şikayetlerini, problemlerini. Aslen bende q990c peşindeyim ama bahsettiğiniz fiyata bulamadım. Vade farksız dört taksit cidden güzel bir alışveriş olmuş. Bir kez daha Maşallah. Hayırlı Olsun...
Sanırım hedef değiştirmeden Samsung aramaya devam etmek en mantıklısı olacak :)
-
Selam iyi akşamlar,bende bu ürünü düşüyorum,3.1 almaktansa biraz daha verip 5.1 tam surround hissiyatını yakalamak için. Tavsiye edermisiniz ?
-
Çok teşekkür ederim, kızıma kırtasiye malzemesi almaya gitmiştim avm ye aslinda o ara mediamarkt a gidip soundbar lari son kez test etmek istedim, q700c mi alsam düşüncesi vardı kafamda ikisine de youtube dan dolby dts sound test yazip ilk gelen videoyu açtım yalan söylemeyim Tcl i samsung q700c den daha cok begendim, iade edip tekrar tcl alma kararıyla ciktim, samsung magazasi denk geldi ayni avm icinde, oylesine girdim aslinda fakat samsung q990c bu fiyata denk gelince ve sesini duyunca dayanamadim aldim, cidden cok cok farkli ne Tcl ne de q700c yanindan gecemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tavsiye ederim, ben kurulumda sorun yaşadım ama surround ses istiyorsaniz ne bileyim ayak sesleri arkadan gelsin istiyorsaniz alabilirsiniz, Normal soundbar lar o hissiyati vermiyor yok sektirdi yok ziplatti o işler biraz yalan dolan gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple Tv kullanan arkadaşlar bir sorun yaşıyorum. Çözüm bulamadım, gözden kaçırdığım birşey var galiba.
Yaklaşık 1 haftadır Apple Tv 4K cihazımı Tv kumandasından kontrol edemiyorum!.
HDMİ-CEC ayarları olması gerektiği ayarlarda ve Tv menü listesinde Apple Tv görünüyor ve açıp kapanıyor.
Apple Tv sıfırladım, tekrar geri yükleme yaptım olmadı.
Tv'den kaynaklı olabileceğini düşünerek yazılım versiyonunu düşürdüm sıfırladım olmuyor.
Tv'nin Hdmi girişlerini değiştirdim olmuyor. PS4 konsolum Tv kumandası ile sorunsuz çalışıyor.
Bir ihtimal HDMİ kablosu bozulmuştur dedim kabloyu değiştirdim olmuyor.
Olası bütün senaryoları denedim fakat Tv kumandasından Apple Tv'yi kontrol edemiyorum.
-
Arada bu tarz aksakliklar oluyor ama apple tv'yi sifirlamaya kadar gitmissiniz. Bu durumda zaten kumandayi tekrar tanimlamasi lazim. Televizyonu fisten cekip beklediniz mi? Apple tv soundbara bagli degil mi?
Atmos seceneklerinden biri tavana hoparlor koymak evet ama sart degil. Hatta cogu kisi tavana degil, karsidan gelecek sekilde tavan ve duvar kesisimine koyabiliyor.. maalesef ev insaat halindeyken sizde degilse tavana hoparlor koymak cok zor bir yol. Servisin de atmos bilgisini gectim, surround bilgisi camasir makinesi - kurutma makinesi kombinasyonu duzeyinde sanirim. Siz o hoparlorleri arkaya alin, baska bir hoparlore ihtiyaciniz olmayacaginin teminatini verebilirim. Sanmiyorum ama servis uygulamadan surroundlari on isaretledi ise siz arka olarak degistirin.
Saygilarimla.
İyi günler hocalarım; PC-TV-GSB 950 üçlüsü kullanıyorum. Şu anda kasa HDMI ile TV'ye bağlı. TV de HDMI earc ile 950'ye bağlı. Amazonda falan Atmos sıkıntısız. PC den oyunları HDMI ile TV den oynuyorum TV sesi soundbardan veriyor ama atmos destekli oyunlarda atmos kullanılmıyor. Galiba PassThroug yapmak gerekiyor. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk defa böyle bir problem ile karşılaştım. komple soundbar dahil enerjilerini kestim ama düzelmedi.
Apple Tv ve diğer cihazlar Tv'ye bağlı, Soundbar girişlerine hiçbirşey bağlamadım.
Denemediğim aksiyon kalmadı. HDMI-Cec özelliği ile Tv kumandası otomatik Apple Tv'yi kontrol ediyordu, hiçbir ayara gerek yoktu, garip bir durum ve çözemedim.
Apple yanında verdiğimiz kumandamızı kullanmıyorlar diye güncelleme ile Apple Tv cec özelliğinimi kaldırdı acaba?
-
Microsoft Store üzerinden Dolby Access uygulamasını indirin.
Ses ayarlarından Uzmansal ses bölümünde "Dolby Atmos For Home Theater" seçeneği çıkacaktır
-
-
-
Kumandayı Öğren seçeneği işe yaramıyor mu?
-
Kumandayı Öğren seçeneğini hiç kullandığımı hatırlamıyorum.
O seçenek Tv kumandası üzerinde istediğin tuşları manual ayarlama bölümü değilmi?
-
Açıkçası ben de hatırlamıyorum ama sizin probleminize belki bir çözüm olabilir diye yazdım.
apple support
Apple TV’yi denetlemek için diğer kumandaları kullanmahttps://support.apple.com/tr-tr/guide/tv/atvb0410f604/tvosBurada şöyle demiş:
Kızıl ötesi bir kumandaya Apple TV’yi denetlemeyi öğretme
- Apple TV’de Ayarlar’ı açın.
- Kumandalar ve Aygıtlar > Kumandayı Öğren’e gidin, sonra ekrandaki yönergeleri uygulayın.
-
Denemek için Tv kumandasını tanıtayım dedim, Tv kumandası Bluetooth üzerinden bağlı olduğu için kızıl ötesi kapalı tuşları okumuyor.
Mutfaktaki Tv kumandası ile tanımlama yaptım gördü ayarladım, fakat Mutfaktaki Tv nasıl oluyorsa salondan aktif oluyor kumanda Bloetooth moduna geçiyor kızıl ötesi kapanıyor.
Yıllar sonra ilk defa bu özelliğide deneyimleme şansım oldu ama benim için kullanışsız, çünkü Apple Tv Soundbar arkasında duruyor.
Tv kumandasının Bluetooth modunu kapatıp Apple Tv'yi kullanmak istesem kızıl ötesi haliyle görmez.
Denemediğim tek seçenek kaldı, Apple Tv'yi tekrar sıfırdan kurup geri yükleme yapmadan yeni kurulum yapacağım. Oda fayda etmez ise 2 kumanda uğraş dur.
-
maalesef hdmi cec ve arc böyledir çalışıyorsa şükredersin çalışmıyorsa düzeltme şansın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Mart 2024; 16:45:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X