Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1006. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
33 Misafir (22 Mobil) - 11 Masaüstü22 Mobil
5 sn
40.638
Cevap
596
Favori
1.970.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben lg sj3 ten gectim onun sesi daha dolgun ve guzeldi tv izlerken bassi kucuk olmasina ragmen guzel vuruyordu sadece sinema filmlerinde dialoglar cok boguktu, q800a'nin bass performansi ovuluyordu sirf onun merakindan aldim, tv izlerken sesi 8 seviyesinde tutuyorum daha ustunde kulak tirmaliyor tv yayinlari, lg de dusuk sesde guzel tatli bass veriyodu, bunda sesi yukseltmem lazim bass guzellesiyor ama ses rahatsiz edici oluyor bu sefer belki eq ayarlariyla biseyler degisir ama keske lg yazilimi q800a da olsa

Bass sifira inebiliyor hocam sanki sub bagli degilmis gibi sifir bass oluyor o kadar rahatsiz etmez bence baska bi problem olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazan herkese teşekkürler arkadaşlar, ürünü iade ettim.

• 5 yıl önce aldığım LG 58UF830V model televizyonum ile soundbar kullanmak istiyorum, tvde HDMI (ARC) girişi var. Beni soundbar araştırmasına iten ise tvde film yada dizi izlerken, elimde kumanda ile devamlı ses ayarlaması yapmak zorunda kalmam, bir şey izlerken efektler çok gürültü çıkarırken diyaloglardan hiç ses alamamam. Yabancı film izlerken beyin altyazı ile sesi bir şekilde koordine ettiği için sorun olmuyor ama türkçe bir şey izlediğimde konuşulanlar anlaşılmıyor. Bu yüzden beklentim sadece diyaloglarda beni tatmin edecek bir sistem. En fazla 4000 tl gibi rakamları gözden çıkartabilirim. Zaten apartmanda oturduğumuz için çok gürültülü kullanamayacağız. LG SNH5  veya LG G1 360 benim için yeterli olur mu? Yada önerebileceğiniz verim aldığınız ses sistemi var ise memnun olurum. Birinci önceliğim tek kumanda kullanmak istediğim için lg soundbarlar ancak onlar beklentimi karşılamayacaksa tabi ki başka markaya yönelebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanteramco -- 4 Ocak 2022; 13:55:21 >

• amanteramco A kullanıcısına yanıt

LG soundbar konusunda sıkıntılı gibi, yorumlardan onu anlıyorum. Samsung veya daha kaliteli firmaların subwoofer sız modellerine bakabilirsiniz. Mesela bende Samsung MS650 var. Net ve kaliteli sesi var. Müzik içinde baya iyi. Bası yetersiz geldiği için baslı set aldım ama onu da satmaya kıyamıyorum.

• CeLTiK kullanıcısına yanıt

Bazen markaların bir serisi çıkar üretimi kesilir ama o model unutulmaz. Samsung ms serisi böyle bir seridir. Bende de ms751 var. Bar üzerindeki sürücülerin bas üretme kabiliyetleri gerçekten şaşırtıcı. Ancak tüm beğenilere ve övgülere rağmen Samsung seriyi devam ettirmedi. Özellikle apartman daireleri, yatak odası, mutfak gibi subwooferın olamayacağı mekanlarda kaliteli ses almak isteyen için kurtarıcı özellikteydi. Bir de ben bu cihazı wam serisi samsung hoparlörler ile eşleştirerek surround fonksiyonunu da kullanabildiğim için benim için de vazgeçilmez.

Saygılarımla.

Kumanda fazlalığı olmasın için lg öncelikli tercihim ama kötü iseler tabi ki başka marka seçeceğim. Bana müzik ve bas çok bir şey ifade etmiyor, sadece sesleri net almak istiyorum.

• Tek kumanda ile kullanılıyor zaten. Tv açınca açılıyor. Tv kumandası ile ses ayarlanıyor. Bende LG tv ile kullanıyordum. Şimdi Sony tv ile kullanıyorum. Tam uyumlu ve gayet sağlıklı çalışıyor. Tecrübe ettiğim bir sistem olduğu için önerdim. Soundbar kumandası çekmecede duruyor. Nadir ihtiyaç oluyor. Samsung markasını pek sevmesemde pil ve ses sisteminde beğeniyor ve güveniyorum.

Merhaba , bende 3 senedir Samsung MS651 soundbar ve Philips 55PUS7303 sistemini kullanmaktayım. 24 m2 odada kullanıyorum. Özellikle konuşma seslerinin netliği ve olması gereken yerde basları hissettirmesi çok iyi. Bir kere olsun bağlantı sorunu yaşatmadı. Her akşam 20.30 civarı sinema keyfimizi taçlandırıyor. Beklentilerimizi karşıladı. Tam apartman için yapılmış ürün. Sadece arka kiti SWA-9000S i bulamadım. Onların bu sisteme katkısını çok merak ediyorum. İyi günler...

• Dertlim D kullanıcısına yanıt

Evet gerçekten kaliteli modeller. MS650 ve 750 serisi.

Ses açabildiğim bir yerde yaşadığım için bası olan HW-Q8000t modeline geçtim. Kasım ortasında uygun fiyata arka kit SWA-8500s aldım. Benim sistem için yeterli oldu. Şu anda 1800₺ satılıyor. MS-651 için de uyumlu olması lazım. Kendisi küçük ama görevini yapıyor.

• Dertlim D kullanıcısına yanıt

O zaman hiç sıkıntı yok samsung seçebilrim. 3 samsung modeli yazılmış hiçbirinin satışı yok. Devam serileri de eskisi gibi iyi midir? Aynı performansı alabileceğim muadilleri hangisidir.

• Denon 550 yi beğenmedim ne yazık ki.. 2 saattir deniyorum. Yarın dahandetaylı bakacağım.

• Shafter kullanıcısına yanıt

Problemi nedir?

• Arkadaslar selam. Ya bu sn11 delirtiyor beni. Netflix atmos videolarda sorun yok ama 5.1 filmlerde ses modunu “cinema” yapinca cevre seslerinden konusma sesleri duyulmuyo. Eee diger modlarda ses kalitesi zaten cok kotu ses sadece ön kisimdan ve dandik geliyor. Bunun cozumu yok mu? Ayarlardan C yi yukselttim yinr ise yaramadi. Yeminle pisman etti su alet beni

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bose 500 e oranla bass çok zayıf solo halinde, tv kumandasından volume u 0 a getirsek bile soundbar sesi değişmiyo, yazılımsal hata var, ses berraklığı 4000 e aldığım bose tv speakerden kötü.yarın daha detaylı bakacağım.iyi ki bose 700 ü 10.000 e yakaladım.birkaç güne gelecek

• fitamino kullanıcısına yanıt

Standart lg sorunu.bir film izlerken center speaker ayarını en aza indirip tekrar sona getirir misiniz? Merak ettim duzelecek mi.sk10y de böyle bir bug vardı.

C yi -6 mi yapayim hocam.

• fitamino kullanıcısına yanıt

Evet -6 yap birkaç saniye bekle ve +6 yap.merak ettim değişecekmi dialoglar.

default +6 da olması ile her açılışta -6 ya getirdikten sonra +6 ya getirmek ciddi fark ettiriyordu.

Demedigimde yazicam hocam.

Polk hoparlör alırken bu model soundbarlar çok önüme geldi. Fiyat/performans değil ama surround hoparlörleri ile beraber olması tercih nedeni olabilir.

www.n11.com
    Polk Audio Magnifi Max SR 5.1 Soundbar Ses Sistemi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/polk-audio-magnifi-max-sr-51-soundbar-ses-sistemi-1924296?magaza=istanbul-hifi-ses

Denon muhtemelen arc uyumunu sağlamamıştır. Ses olarak doğal ses vermek adına sesi filtrelememiş ya da crosoverlar farklı hz'lerde çalışıyor olabilir.

Saygılarımla.

• Samsung a450 soundbar hakkinda dusunceleriniz nedir? Bu fiyat bandinda var mi tavsiye edeceginiz urun?

• 
Sayfa: önceki 10041005100610071008
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.