D

Teğmen
13 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 76 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Bir kaç gün önce SEG marka (SEG LE22SAT130) televizyon aldım. Televizyon şu anda güzel çalışmakta. Fakat internette herhangi bir sitede aldığım ürün ile ilgili bir açıklama bulamadım. Vestel müşteri hizmetlerini aradım , servislerden gerekli bilgiyi alabilirsiniz denildi. Bende manueli taratıp buraya eklemeye karar verdim. Fakat pdf dosyasını buraya ekleyemiyoruz. Nasıl ekleneceğini anlatırsanız sevinirim. Birde koskoca Vestel şirketinin ürettiği bir ürünün günümüz koşullarında internette bir sayfasının veya tanıtımının yapılmaması beni çok şaşırttı.
Yaklaşık 1 haftadır güncelleme ile ilgili problemim var. Daha önce google play üzerinden indirilen programların otomatik güncellemesini onaylamak için kutucuk olurdu. Bende istediğimi işaretler istemediğimi işaretlemezdim. Son güncelleme ile artık hepsini güncellemekte. Hal böyle olunca telefonda yer darlığı yaşamaktayız. Yeni duruma göre google play üzerinden güncellemeleri iptal veya onay nasıl yaparız?Bu duruma çözüm programlar ile olur mu?
Hakkında
Meslek: Otomasyon Proje Ekip Lideri
İlgi Alanları: PC Dergi okumak
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 121
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 737 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.