Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: efekcr , Oz! , theunforgettable Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.968.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stereo edifier marka tarzi hooarlorler var. Bunlara subwoofsr baglanabilen de var. Muzik icin bu tarz hooarlorler monitör stereo hoparlorleri aimule eden ve basarili bulunan markalar. Edifier en iyilerinden ama fafkli alternatif markalar da var.

Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt

Atmos demek 360 derece sesi kubbelemek demek . Siz arka hooarlor kullanmazsaniz cevrelemeden yukardan gelecek ses tam kurulumu simule edemez. Atmos kayitta cevrenizde donup basiniziin uzerinden giden hooarloru temsili olarak dusunun. Sadece surround sistemlerde bas uatu kismi ekaiktir. Arkalarda hoparlor olmadan atmosta da cevrenizde donme efekti ekaik kalir ki bu eksiklik basuatunden cok daha fazla hissedilir.

• YaYa kullanıcısına yanıt

Samsung t450 modeline bakin. Belirttiginiz fiyatlar en alt siniri oluaturuyor maalesef kur degiaimleri nedeni ile.

Saygilarimla.

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Evde lg snh5 var onda ses sn11 den net nerdeyse.

Bu arada dostlar snh5 cidden guzel alet. 600w guc var sesi net veriyor gayet. Ama lg soundbar uygulamasına tanıtamadim. Cihazda wifi yok sadece bt

Bu arada sn11 versyonum guncel mi acaba

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fitamino kullanıcısına yanıt

Versiyon güncel evet

• Evet en son sürüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç sorun var
    LG 50lb670v modelinde tv lg sn7y soundbarım var. İkisindede hdmi arc portu var. Ama bir türlü ses alamadım hdmi kabloları mı eski sürüm yeni kablo alıp denemeden önce sizlere sormak istedim nerde yanliş yapdim diye?
    Diğer sorum telefon üzerinden lg thing uygulamasından tv tanitiyorum ama soundbarı tanıtamadim.
    Yardımcı olursanız sevinirim

• tvden sesi düz geçiş olarak ayarlayın bir de hdmi CEC açık olmalı LGlerde simplink diye geçer

buna rağmen ses alamadıysanız kablolardandır

• S11 baslarken lutfen bass baglantisini kesin diyor kesiyorum halâ diyor bu nedir

• Apple music ile airplay üzerinden soundbarda atmos ses alabilen var mı?

Ses kaynağını iphone seçinde atmos gözüküyor, q950a yı seçince lossless e dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 6 Ocak 2022; 18:54:34 >

• fatih_h kullanıcısına yanıt

Kablosuz bağlantıda atmos alamazsınız. Hdmi ile bağlantı gerekir. O da kesin sonuç vermeyebilir.

• Aynı obje tabanlıdır atmos music yeni bir format değil hdmi üzerinden iletilebilir

ama kesin sonuç vermeyebilir savınıza katılıyorum muhtemelen apple music karşısındaki cihazı atmos music uyumlu görmeyecektir konu apple oldu mu hayatta güvenmem Amazon music gelse idi muhtemelen hepiniz soundbarlarla atmos music keyfini sürüyor olacaktınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple musicte ben atmos ses aliyorum ama tabi airplay uzerinden degil.

• sadays S kullanıcısına yanıt

Amazon bu konuda çok iyi.

ingiltere liginide dolby atmos vermeye başlamış.

zaten hem hdr hem atmos kalitesi netflixten iyi ülkemizde.

gerçi netflixe göre bu destekleri veren içeriği çok az.

• Hmdi arc ile lg sn7y sonudbarimi bağladim. Kullandigim tv atmos ses formotını desteklemiyor eski model oldugu için. Şu mantıkla yola cıkaak soundbar direk hdmi bağlandiği için atmos içerikli birşry açtgimizda soundbar sesi desteklemez mi ? Mesela Netflix den

• rok206 R kullanıcısına yanıt

muhtemelen dolby digital plus olarak alırsınız sesi ya da dolby digital tvniz hdmi üzerinden hangi sesleri passtrough edebiliyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Ocak 2022; 11:24:46 >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

şahane demek ki Apple sandığımız kadar kötü bir firma değilmişSOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) 

• whathifi
    Samsung's 2022 soundbars will support wireless Dolby Atmos - just like LG
    https://www.whathifi.com/news/samsungs-2022-soundbars-will-support-wireless-dolby-atmos-just-like-lg

samsung yeni soundbarlarında kablosuz dolby atmos üzerinde çalışıyormuş hdmı kablosu olmadan dolby atmos ses aktarımı q950a nın yerini alacak modeller hazırmış türkiyeye gelirse görmek debemek isterim

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Tv ye apple music uygulamasını mı yüklediniz ? O şekildemi yapıyorsunuz ?

• sadays S kullanıcısına yanıt

Peki hocam tv 1.4 hdmi destekkiyor taktıgım kabloda 1.4. 2.1 hdmi kablo taksam değilşen birşry olur mu yoksa aynı mı kalır

• 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.