stokta 1 tane yazmiyor diye yazdim bu sefer.meger 1 taneymis.. fml.. |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1004. sayfa)

-
-
Sağlık olsun, bence de hem atmos olmayan hem de sub ve surround sız bir sisteme bu parayı vermek mantıklı değil, sırf markası bose diye bu rakamlar bence bu sistemler. Tabi bu benim fikrim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allahın sevgili kuluymuşsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba iade ettiğiniz hangi modeldi bende philips model araştırıyorum
-
Merhaba fidelio b95
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu Sony de falan sadece sub satılıyor mu tv ye baglansa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya dumen hocam tup mup hikaye hic bi ise yaradigi yok bence
Tesekkur ederim. Hic kullanmanistinmm bugune kadar hatta kef q750 gozume kestirmistim. Rabi kolay ilmuyor bu isler. MOnitor audio vs. derken pokklarin videolari dikkarimi cekti, sonuc Signature 650e parasi bizden cikti. Center da uygun olsun dedim, oda 30e oldu..
Saygilarimla
SUB cikisi var mi sony tv'lerde?
Cinema 1200 den önce b95 veya b97 almayı düşünüyordum. Dinlemeyi istediğim bir soundbardı, neden geri vermiştiniz acaba? Neyi hoşunuza gitmedi?
Valla üstadım hatırlamıyorum ama 9505 modeline Bi sub bağlasan ortalık yıkılır diye düşündüm. Yani bazı tvler harici hoparlör desteği veriyor kendi markasının. Sony de var mı araştırmak lazım
Bence de kacirdiginiz iyi olmus. Bose'nin fiyati indirimde dagi oldukca pahali. Yani cihaz zaten herkes kullanamasin diye yuksek fiyatlandiriliyor n11'de de 1 haftadir aes siatemlerinde indirim var ama amazonda fiyatlar bazen inanilmasi zor duzeylerde olabiliyor. Bugun bir model icin baktim. Fiyat cok uygun. Yorum yaoablar 4 tane Turk:) Satici gindermiyormus. Bu tarz olaylari da gormus oldum ama yine de amazindan bir siparis verdim kendi gonderisi oldugu icjn turkiye ile yariyariya fiyat.
Line cikis olmadan sub verimli olmaz ama.
Ben tsi 400 kule ve merkez de tsi cs-20, surround tsi 100 kullanıyordum bunlar bile çok iyiydi gerçekten ki, sizinki daha üst seviye, uzunca bir süre zevk alarak kullanırsınız inşallah. Dinleyemediğim için ne yazık ki yorum yapamıyorum ama Polk auo bence çok iyi bir marka bu nedenle pişman etmeyecektir.
Donanim haberde son 5-6 yildir ses sistemlwri konulari cok zayif. Konularin acilis tarihi 13-15 sene once ama 5 senedir kesilmis, ieaya yazsan konu hortluyor, yeni baaliga cevap almak da zorlasiyor. Hoparlor oyle bir konu ki bazen ust sinif kulaga hitp etmiyor ama ivgu dolu bahsediliyor. Hele ki deneme sansi olmayinca is surekli harcamaya donuyor. Polk'un kullanicilarinda sizin yazdiginiz gibi memnuniyet ust seviyede. Dengeli ses vermesini sevdim youtubedan izledigim kadari ile. Tabi tek basina dinlwtilerden ziyade karsilastirmali videolarda fark hissediliyor. Son elemede dali obreon7 ile mukayse ettim. Daliye gore daha tok ve dagitmayan ses yapisi var. Jbl'den memnunum ama açiķ calma istekliligi olan hoparlor. Bakalim, mukayese edelim yazarim buraya.
Saygilarimla.
Teşekkür ederim üstadım. Sn11 deneyimiyle yola çıkarak tv hoparlörü ile soundbardan sub çıkardığında aldığım sesi karşılaştırma yaparsam açıkçası tv sesi daha kulağa hoş geldi. Yani kendime dedim ki bir tane sub, arka kit alsan - ki tc ye uyumlu olma koşuluyla emin olun soundbar falan almaya gerek kalmaz. Bu tv özelinde söyledim. Birde başka soundbar la durum farklı olabilir teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangobjk -- 2 Ocak 2022; 1:23:47 >
Evet çok haklısınız, o zamanlar bende sürekli forumda o kısımda takılır hatta hala o zamandan tanıştığım ve çok yardımcı olan konuştuğum çok değerli bir kaç arkadaş var. Ama bazıları hayat şartları bazılarıda sanırım sıkıldığından eskisi güncel olmuyor.
Asıl amacım B97 almaktı, amazonda stokta 1 adet B95 görünce hemen satın aldım. B97 uzun zamandır vatanda "çok yakında" şeklinde yazıyor ama bir türlü satışa çıkmadı. Konudaki arkadaş q950a hakkında çok iddialı konuşmuştu. Yurtdışı forumlarda, youtube da en iyilerden olduğunu söylüyordu herkes. Şansa vatanda q950a bulunca aldım ve memnunum :)
B95 kötü değil ancak arka hoparlörlerin olmaması yüzünden pek içime sinmedi. B97 modelini hala merak ediyorum, dinlemek isterim.
-
Jbl bt260 aldım, deneme fırsatım cok az oldu ama güzel bir soundbarmış, benim sıkıntım şu philips pus8506 tv ye e arc ile bağlatım, sadece iki kere ses alabildim, devamlı olarak bağlanamıyor mesajı aldım, tv yi sıfırladım e arc tan ses vermeyi actım, hdmi kablo zaten arc ile uyumlu, easy link açık, ama baglanamıyorum, görüyorum ayarlarda soundbarı, onu seçince tv den soundbara gecilemiyor diyor, ne gibi çözüm önerirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kablo earc ile uyumlu kismini acikcasi anlamadim. Her seyi yaptiginiza gore sorun kabloda gozukuyor. Evde baska kablo varsa denerseniz kabloyu test etmis olursunuz. 2.1 uyumlu hdmi kablo kullanin ama bu su anki probleminiz icin bencegecrli degil. En basit kablo dahi baglanti saglar. Kabloda ya da pinlerinde ariza olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X