Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (1007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: efekcr , Oz! , theunforgettable Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
40.613
Cevap
596
Favori
1.968.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En azından HDMI girişi olan bir model alın bence.

• fitamino kullanıcısına yanıt

Bu benzer sorun bazı Samsung soundbarlarda da var. Ama içeriğe göre değişiyor durum. Center'dan diyaloglar derinden geliyor, başka ses efekti varsa diyaloglar duyulmuyor.

mesela Amazon'da The Man in Highcastle bu durumu çok yaşadım. Netflix'te de oldu. O içerik için ses ayarını standart yaptım, başka türlü olacak gibi değil.

İçeriklerdeki Ses formatlarında bir sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 5 Ocak 2022; 10:14:3 >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen cok kotu. Adamin konusmasi cok az duyulurken yerdeki karincanin yurumesi haldir haldir geliyo:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba, ben de sn11r kullanıyorum uzun zamandır ama hiç böyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım. İzlediğiniz içeriklerin ses dosyalarındaki uyumsuzluktan olabilir. Eskiden bilgisayarda film izlerken çok karşılaştığım bir durumdu. Bayağı sinir bozucu oluyor, bir kısıp bir açmak zorunda kalıyorsunuz. Ama sn11r ile bu problemi yaşamanız ilginç. Movie modunun mutlu etmediği durumlarda bass blast'ı denediğimde güzel sonuç alıyorum ben, ya da tam tersi. Ses içeriğini de orijinal olarak ayarlıyorum hep, hiç surround kullanmadım.

Bunun dışında şöyle bir deneme yapabilirsiniz: Center'ı maksimuma getirip diğer hoparlör seslerini kısmayı deneyin. Belki izlediğini içerikte spesifik bir kanal bastırıyordur diğer kanalları. Tüm kanalları minimuma indirip azar azar yükselterek uygun bir ayar yakalayabilirsiniz belki.

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

1800tl bandında hdmi modelli bir öneriniz var mı? teşekkürler şimdiden

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Merhaba ben de fiyatından dolayı ilgi duyuyordum, optik kablo ile bağlamanın ne gibi bir dezavantajı oluyor?

• O bantta LG SN4 var sanırım. Ama biraz daha çıkabilirseniz 2200 civarına JBL, LG SN5Y veya kullanmış olduğum Grundig GSB 950 tavsiye edebilirim.

@amanteramco Hdmi olmazsa Tv kumandasından ses açma kapama yapamıyorsunuz ve tv ile birlikte açılıp kapanmaz soundbar.

• Herkese selamlar. Piyasadan epey uzak oldugum icin buradaki bilenlere danismak istedim. Bir soundbar alma niyetindeyim, bulundugum yerde denediklerim arasinda samsung hw a650 gozume carpti. Aksiyon sahneleri agirlikli filmlerde degil de daha cok plak dinleme, bazen bilgisayari veya playstation’i baglama gibi kullanim alanlarim olacak. En fazla 3000e kadar cikabilirim diye dusunuyorum ama esneklik var. Soundbar disinda onerileriniz de olursa degerlendirmek isterim. Sizce ne almaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksilofonos kullanıcısına yanıt

Sounbarlar genelde müzik ağırlıklı kullanıma uygun değildir amiral gemisi modeller bile söz konusu müzik olunca pek keyif vermez buna rağmen soundbar olsun derseniz analog girişi olan bir model bakın bırakın a serisini geçen yılın t serilerinde bile analog giriş bulunmaz samsunglarda belki ms650 olur onu da bulabileceğinizi sanmam

• YT kullanıcısına yanıt
    Deneyecegim hocam. Netflix kullaniyosan uncut gems filminin 5.1 turkce seceneginde ilk 10dk sini dener misin movie modunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sanal sorround modları genelde stereo sesi sanallaştırmakta kullanılır zaten 5.1 olan filmi movie modunda izlerseniz ses dengesizlikleri oluşabilir mesela aynı filmi movieda değilde standartta izleyince de aynı sorunlarla karşılaşıyor musunuz?

• sadays S kullanıcısına yanıt

Cevap icin tesekkurler hocam. Ben de bu sekilde dusunerek hoparlor ses sistemi vs de bakayim dedim ancak cok az secenekle karsilastim (hediye cekim oldugu icin mediamarktan bakiyorum). Eski ama performansindan memnun oldugum ve arizali bir logitech 5+1 ses sistemim var; acaba onu tamir edip bluetooth adaptoru alarak isimi gorebilir miyim veya soundbar disinda suna bak diyeceginiz bir oneriniz olur mu?

Netflix kullanmıyorum ne yazık ki. Dublajlı filmlerde sıkıntı varsa muhtemelen dublajdandır. Movie modu biraz daha kapalı karakterli bass blast'a göre. Bass blast ile sonuç nasıl peki?

• @ksilofonos

pikabı nasıl bagliyordunuz ki logiteche?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ocak 2022; 16:33:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung tv kullanıyorum soundbar için markasının aynı olması önemli mi bilmiyorum yine de marka belirtmiş olayım. dolby atmos destekli hangi model soundbar tavsiye edersiniz. bir de samsung için konulursak arka hoparlörler çok gerekli mi? olmadan keyif alınabilir mi?

Cihazin rca ve optik cikislari var, rca ile bagliyordum. Cihaz su:

https://www.audio-technica.com/en-us/at-lp120-usb

bluetooth adaptoru alsam mi diye dusunme sebebim arada pc telefon da baglamak istiyorum o yuzden. Yoksa eski haliyle -kablo yigini haric- memnun ediyordu sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksilofonos -- 5 Ocak 2022; 17:1:11 >
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce Samsung 65Q60t model TV aldım ve 1-2 aya apartman dairesinde kullanılmak üzere TV im ile uyumlu bir soundbar almak istiyorum, bütçe olarak 2 bin lirayı geçmez ise sevinirim ancak duruma performansa göre esneyebilirim de.

Not: Standart bir ev kullanıcısıyım çok büyük bir beklentim yok.

• ksilofonos kullanıcısına yanıt

Anladığım büyük beklentileriniz yok bu durumda bluetooth neredeyse standard soundbarlarda size sadece pikap için aux in girişi olan bir tanesi yeterli olur hdmi bağlantısından playstation ve pc bağlar hdmi arc ile tvnin sesini alırsınız

aslında ms650 tam sizlik ama piyasada kalmadı reviewlarında müzik performansı da beğenilen bir soundbardı

arkadaşlardan da önerisi olan vardır muhakkak müzik yönü de fena olmayan bir model siz yine sounbara bağlanın tüm ihtiyaçlarınız için

Kardeşim o sıkıntı çoğu kişide var ve bende genelde Netflix de oluyor ve aynı filmi birde original dilde izle bakalım aynimi .Türkçe dublaj sıkıntılı oluyor bazen .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Lg'de 5.1 kanal orjinal film standart modda seyredilmeli. Movie dediginiz gibi stereo olan yayinlarda is yaoar ama lg'nin movie modu gercekten ambiyansi cok fazla yanaitmak uzerine kurulu.

• 
Sayfa: önceki 10051006100710081009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.