Şimdi Ara

SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: culpanext Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.625
Cevap
596
Favori
1.969.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20282029203020312032
Sayfaya Git
Git
Giriş

omurgalılar spirallerden daha kullanışlı geliyor bana. spiral olanı uzun kesimlerde kullanıyorum ben.

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt
    Evet, dikey konumlandırmada daha şık durur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Duvarın içinde kablo kanalı var aslında hocam.bir ara tv yi indirip neden kullanmadığıma bakmam gerek.sanirim duvar montaj kiti engellemişti.sorun görünenden daha fazla aslında.hosuma gitmesede şimdilik bir çözümüm yok. Teşekkürler.

edit : spiral alıp bir deneyeyim olmadı.görseli bir oranda düzeltir gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 27 Ağustos 2025; 10:36:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Televizyonun sağ tarafından sarkan güç kablosunu da tv arkasından sol tarafa doğru getirip oradan tüm kabloları tek bir kanal ile aşağı indirebilirsiniz.

Bu arada yerdeki çoklu prizin arkasında askı delikleri varsa da tv sehpasının arkasına iki tane kısa vida atıp çoklu prizi tv sehpasının arkasına alabilirsiniz. Bu sayede sehpanın altında da kablo görünmez. Yada çoklu prizi tv sehpası arkasına güçlü bir çift taraflı bant ile tutturabilirsiniz.

Ayrıca tv’nin güç kablosu sol tarafa doğru yönlendirince kısa gelirse bir tane uzatma kablosu ile uzatabilirsiniz. Birer tane erkek ve dişi fiş ve 1-2 mt 2x0,75 mm elektrik kablosu ile uzatmayı yapabilirsiniz. Yakınınızda bauhauss, Koçtaş gibi yerler varsa oralardan hazır da alınabilir uzatma kablosu.

Son olarak da bir şeyler izleyeceğiniz zaman soundbarı sehpanın en ucuna çekmenizi tavsiye ederim. Şu an soundbarın ön yüzündeki hoparlörlerden çıkan ses önce sehpa yüzeyinden sekip size öyle ulaşıyor. Soundbarı öne çekip kullanırsanız ses daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Ek:
    Bu arada sonradan akılma geldi. Prizi sehpa arkasına tutturamazsanız bir tane kablo toplama kutusu alabilirsiniz. En azından alttaki dağınıklığı azaltmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 27 Ağustos 2025; 15:6:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• turuncu55 kullanıcısına yanıt

normalde tv ve xbox için 2 li duvar prizi kullanıyordum.4 lü doğrudan fişe takılan priz bulursam alacağım hocam.olmazsa sizinki de mantıklı.sehpanın karşıdan görünüşü özellikle atmadım.genele komik gelen bir xbox montajı var sehpa altında  . kutularada bakayım.soundbar kısmınıda düzelteyim söylediğiniz gibi. tavsiyeler için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 20282029203020312032
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.