Şimdi Ara

Solağım sağ elle Yemek yemiyorum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dinen sağ elle Yemek yiyin diyor ama ben sağ el ile yiyemiyorum tersime geliyor lanetlimiyiz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M.ö miydi neydi bilmiyorum solaklari öldüruyolarmiş diye duymuştum lanetliler diye
  • Ortaçağda yaşasaydın keserlerdi iki elini de.
  • Ye olm nolcak

• Araplar önceden tuvalet ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra malum yerlerini sol elle yıkarlardı. Ortadan yemek yemeyi (el ile) gerektiren arap kültüründe kendi önünden ve sağ elle yemek yenmelidir. Günümüzde sol elle yemek yesende birşey olmaz diyenler de vardır birine danış bence forum dışında işi bilen birine sormak lazım.
  • sol elini kullananlar solak oluyorsa sağ kullananlar salak mı oluyor beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besmele çekip norma bir şekilde yiyebilirsin. Sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desperado.

sol elini kullananlar solak oluyorsa sağ kullananlar salak mı oluyor beyler?

hayır sağlak oluyoruz
    ayrıca fareyi nasıl kullanıyorsunuz ya sol elle
  • Ne güzel işte lan sağ elinle bıçağı tutarken sol elinle zorlanmadan atarsın ağzına yemeği
  • ben ikisinede alistim artik sorun yok sol sag sol sag

• Alışmaya çalış, yiyemiyorsan kasma.

• Sol elini de Allah yarattı bro sen takma milletin söylediklerini istediğin elinle ye dinen hiçbir sıkıntı yok.
  • Git imama sor kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

quote:

hayır sağlak oluyoruz
    ayrıca fareyi nasıl kullanıyorsunuz ya sol elle

Kalem sağ Sol fark etmiyor da diğer her işte Sol elime gidiyor elim kalem de sağ gitme sebebi annem ufakken sağ elle yazmak caiz diye zorla sağ ele vermiş kalemi ben 2.sınıfta anladım mevzuyu futbol oynarken Sol bacakla vuruyorum

• Bununla ilgili hadis var diye biliyorum.eger muslumansan sag elle yemeye ozen gostermen gerekiyor.

• quote:

Sol - solak
    Sağ - sağak olur.

• Ye sol elinle yemeyi böyle şeylere çok takılmayın hocam ben çok saçma buluyorum çok kafaya takıp inanan arkadaşlarım da var yani ama gerek yok böyle şeylere
  • Küçükken hep solla yiyorum biraz da sağ güçlensin diye bi gazla alışmıştım ama o sende işe yaramaz sanırım. Solak olanın sol ile yemesi mekruh olmaz deniyor ama sağ ile yemek sünnet tabi sağ ile yersen daha güzel olur. Zamanla alışırsın artık solla yiyemiyorum ama hala yazarken solakım
  • O zaman beynimizin sologunu da kullanmayalım,sol ayağımız yere basmasın,sol gözümüzü kapatalım

• Saglagım elle solagım ayakla ters dogmuşm :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.