Şimdi Ara

Solağım sağ elle Yemek yemiyorum ne yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağ eli hoş işlerde, sol eli wcde temizlik vs kullanmak inancımızda hoş ve hassas bir sunnettır hatta bir toplumsal duyarliliktır. Sizi tebrik ederim. Birkaç hafta sonra ister istemez alışıyorsunuz kullanmaya ama o zamana kadar herkes zorlanıyor. bu arada sol elle yemek haram felan değildir bazı arkadaşlar bilmeden yanılabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıçak sağ çatal sol yapanlar ölecek yanacak o zaman. Arkadaşın dediği gibin araplarda olmuş olabilir o. Solak insanlarda var.
  • Kıçını sol elle temizlediğin için aynı elle yemek yemek hoş karşılanmıyordu. Ama sen sağ elle temizliyorsan sol elle yiyebilirsin. Ha gerçi sağ elle de yiyebilirsin o zamanlar selpak mı vardı sanki el değmeden temizlesinler.
  • Ne saçma şeyler düşünüyorsunuz
  • Ufak stres topları oluyor yumuşak onlardan al. Kullanamadığın elinle duvara fırlatıp yakalamaya çalış.. Böyle böyle kullanmaya başlarsın.
    Ben denemedim ama yakın arkadaşım tarafından denendi onaylandı
  • Sen dinleme bunlari kardesim. Sag elinle yemeye calis cok zorlanirsan da yapacak bir sey yok. Sunnet olan bir seye boş is diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerin Cehennem olcak
  • Solağım, sol el ile yemek yiyorum, sağ koluma saat takıyorum, kendimi diğer kişilerden ayrıcalıklı olarak görmüyorum, dinen bu konuya bir şey diyemem ama tercih kişinin kendisinde kalıyor, unutmadan; her şey kafada biter.

Bu arada, solak birisi olarak bu yemek yeme olayındaki tek zor yanı; sağlak biri ile yemek yiyen birisinin yanında yemek yemektir. :)
  • Solağım taheritimi sağ elle aliyorum any problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Besmele çekip norma bir şekilde yiyebilirsin. Sorun olmaz.

hayret bu sefer trolluk yapmamışsın
  • Ben de solağım. Ilkokulda 1. Sınıfta hoca zorla sağa alıştırdı. Yazıyı sağ ile yazıyorum. Yemek, futbol, el işleri her şeyi sol ile yapıyorum. Mouse sağ el ile kullanıyorum çünkü ılk bilgisayar kullandığımda öyle alıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Besmele çekip norma bir şekilde yiyebilirsin. Sorun olmaz.

hayret bu sefer trolluk yapmamışsın

Ne zaman yaptık ki
  • ben de solağım,yazıyı sol elimle yazarım,yemeği sol elimle yerim,futbolu sol ayağımla oynarım.

bakma bu saçmalıklara hangi elini daha iyi kullanabiliyosan onu kullan tabikide :)
  • Ben yazıyı sol elle yazıyorum yani solağım,ama mouse,telefon kullanırken,diş fırçalarken v.s sağ elimi kullanıyorum.Yemek yerken karışık oluyor hangi elime denk gelirse onla devam ediyorum bitene kadar
  • Bende solağım bunu hiç sorun etmedim bugüne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desperado.

sol elini kullananlar solak oluyorsa sağ kullananlar salak mı oluyor beyler?

• siz elle mi yiyonuz ben ağzımla yiyorum

• quote:

Evet,
    Senin de bayağı bir sağ elini kullandığını rahatça söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

quote:

hayır sağlak oluyoruz
    ayrıca fareyi nasıl kullanıyorsunuz ya sol elle

Bu şekilde genelde

http://file.yabantv.com/1/0/1/0/1/1/0/0/1/1/0/1/file/5531.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

siz elle mi yiyonuz ben ağzımla yiyorum

Bunu yazmak için de gelmeseydin akşam akşam yicek küfrü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.