Şimdi Ara

Sağlağım.Sol elle de yazmak istiyorum.Nerden başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir makalede okumuştum beynin gelişmesini sağlıyormuş. beynin daha çok çalışmasını bir yöndende zekayı da arttırıyormuş.1 haftadır yazmaya çalışıyorum fakat daha 1 gıdım ilerleme gösteremedim.bu bir haftalık süreçte biraz düz ve harfleri aynı boyutta yazmaya başladım o kadar. buda çok küçük bir gelişim . tavsiyeleriniz nelerdir ? en kısa zamanda sol elimide sağ elim gibi kullanmak için neler yapmalıyım ? süreç çok mu uzun sürer. normal hayatta çok fazla yazı yazıyorum.herşeyi not ederim . kitap okuyorum önemli yerleri daima not ederim .ajandam var .herşeyi kayıt eden biriyim. fakat sağ elim hemen ağrıyor sol elimi bu yüzdende kullanmayı istiyorum. yardımcı olurmusunuz lütfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sol elinle adını soyadını felan yaz.sonra adres felan kafana esen şeyi solla yaz.bende deniyorum solla yazmayı.
  • Bir makalede okuduğun şeylerin bilimsel açıklamalarına bak araştır doğru değilse boş işlerle uğraşma
  • Solağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuuuL78

bir makalede okumuştum beynin gelişmesini sağlıyormuş. beynin daha çok çalışmasını bir yöndende zekayı da arttırıyormuş.1 haftadır yazmaya çalışıyorum fakat daha 1 gıdım ilerleme gösteremedim.bu bir haftalık süreçte biraz düz ve harfleri aynı boyutta yazmaya başladım o kadar. buda çok küçük bir gelişim . tavsiyeleriniz nelerdir ? en kısa zamanda sol elimide sağ elim gibi kullanmak için neler yapmalıyım ? süreç çok mu uzun sürer. normal hayatta çok fazla yazı yazıyorum.herşeyi not ederim . kitap okuyorum önemli yerleri daima not ederim .ajandam var .herşeyi kayıt eden biriyim. fakat sağ elim hemen ağrıyor sol elimi bu yüzdende kullanmayı istiyorum. yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Birinci sinifta nasl yaptiysan aynen oyle. Surekli yazmak tekrar etmek bu kadar basit

• lise sondayken sağ elimi kırdığımda paşa paşa sol elimi kullanmak zorunda kalmıştım. Hoş çok da yazı yazmadım o zaman ama yine de arada sol elimi kullanıp bir şeyler yapıyordum. Bu konuda verebileceğim tek öneri; kalemi kağıda dik değil de, tutabildiğin en düşük açı ile tutarsan daha rahat yazarsın. En azından ben öyle yapıyordum ve gayette güzel yazılar çıkartabiliyordum.
  • Ben solağım, ben de sağ ile yazmaya çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işe boş işlerle uğraşmamakla başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Ben solağım, ben de sağ ile yazmaya çalışıyorum.

+1
  • eskiden solaktım. birinci sınıfta öğretmenim sağ eli güzel yazan el diye tanımladığından dolayı sağ elimi kullanmaya başladım, pişmanım

edit: bazen sol elimi kullanayım, yazmaya çalışayım diyorum ama üşeniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichimaru gin -- 10 Mart 2012; 17:29:18 >
  • quote:

Bende solağım zamanında sınavlarda sorun oluyor diye azimle çalışarak sağ elle yazmayı öğrendim hatta burada konusunu bile açmıştım ama millet salak olduğumu düşünüyordu, şimdi gerçekten artısı var her iki ellede rahat rahat yazabiliyorum bir kaç ayda hemen elimi alıştırdım. Sınıftaki arkadaşlarım bile şaşırıyor yaptığım tekniği onlarda uyguluyorlar hava olsun diye ama ben sırf sıralarda rahat yazamadığımdan ötürü ve solak sıra olmadığından dolayı bunu öğrenmek zorunda kaldım
  • takip konunun gideri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Bende solağım zamanında sınavlarda sorun oluyor diye azimle çalışarak sağ elle yazmayı öğrendim hatta burada konusunu bile açmıştım ama millet salak olduğumu düşünüyordu, şimdi gerçekten artısı var her iki ellede rahat rahat yazabiliyorum bir kaç ayda hemen elimi alıştırdım. Sınıftaki arkadaşlarım bile şaşırıyor yaptığım tekniği onlarda uyguluyorlar hava olsun diye ama ben sırf sıralarda rahat yazamadığımdan ötürü ve solak sıra olmadığından dolayı bunu öğrenmek zorunda kaldım

İyiymiş. Ben de uğraşıyorum bu aralar sağla yazmaya hadi bakalım. Sınav sorunu falan olmasa da hem rahatlık hem de hava olur.

• Edb. Derslerinde solla yaziyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

İyiymiş. Ben de uğraşıyorum bu aralar sağla yazmaya hadi bakalım. Sınav sorunu falan olmasa da hem rahatlık hem de hava olur.

Açtığım konuyu buradan görebilirsin;
    http://forum.donanimhaber.com/m_55206389/tm.htm

O zamandan beridir çalışıyordum. Hızlı yazılarımda ufak tefek hatalarım oluyor ancak artık rahat bir şekilde yazabiliyorum işte. Bunun youtube'da eğitici videoları var nasıl başlayacağın konusunda araştırıp bulabilirsin zamanında ben playlist'ime almıştım ama silmişim işim bitince.

• Bende solağım ama bayadır gitarla uğraşıyorum,son zamanlarda baya sol elim gibi sağ elimle yazmaya başladım.Kısacası sürekli tekrar edin,alışılıyor zamanla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.