Dişlerimi günde en az 5 kere fırçalıyorum, ne yesem fırçalıyorum, ufacık bir ekmek parçası ısırsam fırçalıyorum.Anlayacağınız hep fırçalıyorum ama sapsarı altın gibi hala azıcık bile beyazlamıyor sinir krizi geçirecek dereceye geldim o kadar fırçalıyorum dişlerimi yok abi sapsarı ufacık bir beyazlık bile yok nasıl beyazlatacağım şu dişleri bir yardım edin lütfen?
Benim diş rengim turuncu bazıları siyahtı, yarım saatte bir kere fırçalamaya başladım sarardı şimdi çok mutluyum
quote:
Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği
Genetik hocam kemik renginle alakalı.
Hocam bu nasıl kemik rengidir yıllardır diş fırçalamayan arkadaşımın dişleri benden daha beyaz gülmeye bile korkuyorum bu dişler yüzünden böyle giderse sinir krizi geçirip sökeceğim dişlerimi artık
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9E5CA2A6B
Benim diş rengim turuncu bazıları siyahtı, yarım saatte bir kere fırçalamaya başladım sarardı şimdi çok mutluyum
daxil sür o zaman beyazlar
quote:
Orijinalden alıntı: halil_20
Bu mesaj silindi.
Fırçalamadan önemlisi sigara kullanıyor musun ? Yada fazla kahve çay tüketiyor musun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Brutafality
quote:
Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği
Genetik hocam kemik renginle alakalı.
Hocam bu nasıl kemik rengidir yıllardır diş fırçalamayan arkadaşımın dişleri benden daha beyaz gülmeye bile korkuyorum bu dişler yüzünden böyle giderse sinir krizi geçirip sökeceğim dişlerimi artık
Doktorun yalancısıyım bende
Diş rengin beyaz değildir ama 500 liraya lazerli beyazlatma yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Festen
Fırçalamadan önemlisi sigara kullanıyor musun ? Yada fazla kahve çay tüketiyor musun ?
Hayatımda hiç alkol kullanmadım, en son 5 yıl önce kahve içtim, çay'ı da az içiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Brutafality
quote:
Orijinalden alıntı: Xyoline
Misvak kullan
İşe yarar mı ne kadar sürede beyazlar dişim
Pek etki edeceğini sanmam ama seni mübarek biri yapabilir. Ve en azından 5 kere fırçalamanın verdiği zararı kapatır.
Dipçe: Diş fırçası kullanımı güzel ama fazla fırçalamak diş minesine zarar verir.
quote:
Orijinalden alıntı: Moving On
quote:
Orijinalden alıntı: Festen
Hayatımda hiç alkol kullanmadım, en son 5 yıl önce kahve içtim, çay'ı da az içiyorum.
Alıntıları Göster
Genetik olması lazım ben 1 hafta fırçalamadıgım zamanlar oluyor maalesefsonra fırçayı sürer sürmez direk beyazlaşıyor.
Dostum kısacası dişin aşınmış. Fırçaladıkça daha çok aşınıyor. Tek tedavisi porselen kaplama yaptıracaksın
quote:
Orijinalden alıntı: cenghover
Dostum kısacası dişin aşınmış. Fırçaladıkça daha çok aşınıyor. Tek tedavisi porselen kaplama yaptıracaksın
Hocam aşınmadığına eminim, renginde bir sorun var dilimle yalayınca yada dokununca dişin temizliğini hissediyorum ama rengi sapsarı sorun bu.
Diş rengi ten rengine göre farklılık gösterir yani sarışın ya da kumralsan diş renginin sarı olması normal, ya da zencilerin çok beyazdır böyle düşün
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
Diş rengi ten rengine göre farklılık gösterir yani sarışın ya da kumralsan diş renginin sarı olması normal, ya da zencilerin çok beyazdır böyle düşün
Ten rengim bembeyaz bu ne demek oluyor?
Dişçiye git ve dişlerini beyazlat
Diş macununu özellikle beyazlatıcı etkisi olanından al birazcıkta olsa beyazlar
bazı insanlarda doğuştan öyle bir sorun. bizima arkadaşta vardı aynısı adam her gün 2 kere fırçalardı. ama ertesi gün yine sapsarı lekeler olurdu.