< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 2 Temmuz 2019; 11:29:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berira -- 2 Temmuz 2019; 11:29:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu sorunları gidermek için?????????????
Bu sorunları kendi başınıza gidermeye çalışmayın. Klima sistemleri karmaşık cihazlardır ve yanlış müdahale daha fazla hasara yol açabilir. Bu nedenle, klimanız veya kaloriferiniz bir tarafı soğuk, diğer tarafını sıcak üflüyorsa, bir tamirciye başvurmanız önerilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
|
|
|
|
aynı sorunu yaşayan kişilere fikir olması için bendeki sorunu ve çözümünü anlatacağım. bir ay önce klima ihtiyacı hissettiğim zamanlarda klimayı açtığımda soğutmadığını farkettim. en düşük sıcaklıkta full fan açıkken sol taraf ılık sağ taraf ise sola göre daha iyi ama tam istenilen değerlerde soğutmuyordu. derece ile sıcaklık kontrolü yaptım. soldan gelen hava 24 derece sağdan ise 17 18 derecelerdeydi daha aşağılara düşmedi. ayrıca soldan gelen hava debisi sağa göre daha azdı. araştırınca klasik klape moturu mevzusu olabileceğini gördüm hem internet ortamında hemde gittiğim oto elektrikçilerde ilk bu söylendi. direk ön konsol sökülecek motorlara bakılacak vb.. kendim klape motorlarının bulunduğu yere baktım mekanizmaların çalışmasını izledim her iki tarafta sıcak ve soğuk ayarına göre hareketini doğru yapıyordu. en son tavsiye üzerine başka bir klima oto elektrik ustasına gittim önce gaz durumuna bakalım dedi. sistem kaçak kontrolü yapıldı. kaçak görülmedi. daha sonra sistemdeki gazın miktarı ölçüldü. 550gr olması gereken gaz miktarı 200gr çıktı. araç 10 senelik bu zamana kadar gaz kontrolü ve basımı yapılmadıysa normal dendi. gaz olması gereken değerlere basıldı. belirttiğim tüm sorunlar bu şekilde giderildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
|
Benim araç megane 4.Aynı sorun bende de vardır.Sağdan soğuk soldan sıcak üfürüyordu. Ben klimada sorun var sandım ancak gaz bitmiş. Gaz basıldı.Şİmdi iki taraftan da soğuk üfürüyor. |
| _____________________________ |