Şimdi Ara

Punto klima açınca yanık kokusu gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar düne kadar sorun yoktu dun yolda fark ettik yagmur yağınca mecburi olarak açtık sıcak hava v buhu gidericiyi bir müddet gittikten sonra böyle yanık plastik kokusu gibi koku gelmeye başladı önce korktum sağa çekip kaputu kaldırdım fakat bişey goremedik baktık ettik sonra göstergelere vs baktim sorun yok . 300 km daha gittik bir problem olmadı cami açtık araladik sadece . Dönüstede yine 300 km gittik usuduk yine açtık ve yine o lanet yanık kokusu . Neden olmuş olabilir arabanın bakmlari vs tamam . 1.3 dizel araç . Ne olmuş olabilir fikri olan varmı veya böyle birşey yaşıyan vs .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen fan motorundan falan geliyor o yanık kokusu.
  • fan motorunun elektrik bağlantısından geliyordur. bir müddet sonra duman da gelmeye başlar
  • servıse gıt motor degısmesı lazım.ömrü bitmiş,eskiyen elektrık kablolarından gelıyor artık ısıya dayanmıyor
    yanarsa benzıne ulasırsa arabayı yakarsın ıtfaıye raporda anlıyor arabanın parasını sıgortada vermıyor.kullanıcı hatasından kaynaklı rapor cıkıyor
    250 tl cıvarı o motor
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Yine neyin kafasını yaşıyor bu yav he he deyin geçin

• Torpido altinda fan devir ayarlayici (rezistor) var. Ya ondandan gelir yada fan motorundan

• Çok masraf açar mı bana açarsa ne kadar açar? bu olay arkadaşlar .ayrıca ya aslinda hiç bişey yoktu birden bire oldu nedense.. niye oldu anlayamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.