Şimdi Ara

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun mantıklı bi açıklaması varmı ? çoğu aracın koltugunun altında veya yanında sopa var kavga çıkarsa müdahale amaç la mı taşıyorlar anlamadım ? milletçe ne kadar duyarsız ve kavgacıyız ya

• İlk defa sana "+" verdim. Kesinlikle katılıyorum dediklerine.

Ekleme: Niye eksi verdiniz anlamadım kaba kuvvet çözüm mü adam arabanıza mı çarptı ararsın polisi olur biter veya arabasını kötü mü kullanıyor makas mı atıyor ara polisi yani çözüm var ve gayette basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 29 Ağustos 2014; 20:28:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cama sinek yapışınca beyzbol sopası kullanır gibi camdaki sineği öldürmek için kullanılıyor tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

İlk defa sana "+" verdim. Kesinlikle katılıyorum dediklerine.

Ekleme: Niye eksi verdiniz anlamadım kaba kuvvet çözüm mü adam arabanıza mı çarptı ararsın polisi olur biter veya arabasını kötü mü kullanıyor makas mı atıyor ara polisi yani çözüm var ve gayette basit.
    Magandalık amacıyla değil, kendini savunmak amacıyla taşınması gerektiğini düşünüyorum.
    Malum burası Türkiye , öyle tipler var ki yanında kadın, çocuk olsa bile kavga etmeye çalışan , tek kişiye beş kişi saldıran insanımsılar mevcut. Açın haberlere bir bakın.
    Umarım kimsenin başına kötü bir olay gelmez ancak her ihtimale karşı bulundurmak gerek.
  • "Ne olur ne olmaz" cevapsız sorusu için...
  • Surucu koltuguyla vites arasinda sag altta var bende daha once hic kullanmadim ama cikarip disari cikmisligim var 2-3 kere

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Surucu koltuguyla vites arasinda sag altta var bende daha once hic kullanmadim ama cikarip disari cikmisligim var 2-3 kere
    Nolur nolmaz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meeta

Nolur nolmaz :D

Alıntıları Göster
    Ben aynı yerde bunu bulunduruyorum

• Beyler biraz medeni olun. Sopa falan gerek yok boyle seylere. Ben biber gazi gazi tasiyorum. Sopadan daha etkili

• Odunla sağlam bir adama saldırmak avantaj yerine dezavantajdır ..odunun ne şekilde kullanılıcağı bellidir .tutulan elle açılı bir şekilde savrulacağını bilen bilir .şahsen bana karşı odunla saldıranın odunu savurmaya başladığı anda şurunun kapatırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 29 Ağustos 2014; 13:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler biraz medeni olun. Sopa falan gerek yok boyle seylere. Ben biber gazi gazi tasiyorum. Sopadan daha etkili

Biber gazı bulundurmak, savunma açısından çok daha iyi bence. Karşı taraf daha tecrübeli, nasıl saldıracağını bilen biriyse, elinizdeki sopa onun eline geçtimi haliniz kötü olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Odunla sağlam bir adama saldırmak avantaj yerine dezavantajdır ..odunun ne şekilde kullanılıcağı bellidir .tutulan elle açılı bir şekilde savrulacağını bilen bilir .şahsen bana karşı odunla saldıranın odunu savurmaya başladığı anda şurunun kapatırım..
    BEN HİÇ ARAÇTAN İNİP TARTIŞMADIM AMA ARAÇ İÇİNDEN ÇOK BAĞIRIŞTIM .. E5 İN ORTASINDA GÜMÜŞ GRİ FOCUS 3 ÖNÜME KIRDIĞI İÇİN SELEKTÖR YAPIP ÖNÜNE GEÇTİM SONRA ARKAMDAN SELEKTÖR İLE TACİZ EDİP KENARA ÇEKMEMİ İSTEDİ AL BAŞINA BELA DURSAN OLMUYOR YEDİĞİN KÜFÜR YANINA KAR KALIYOR

• Bende yok. Bu konudan sonra koymayı dusunuyorum

Saka bi yana trafikte kimseyle kavga etmedim. Anlasma yoluna gitmek her zaman iyidir. Ancak karsidaki kisi psikopat cikarsa kendimi savunurum.

• quote:

Surucu koltuguyla vites arasinda sag altta var bende daha once hic kullanmadim ama cikarip disari cikmisligim var 2-3 kere
    Bence gereksiz sopa onun yerine bibier gazı ve elektroşok tavsiye ederim hem daha eçvik kullanabilirsiniz hem de daha etkililer.

Sopa düşerse karşınızdaki da sizi yamultabilir. Ya da o da sopa çeker ama çaktırmadan biber gazı ile giderseniz hazırlı olmaz ve kendini savunamaz.

Benim de ileride aracıma koyarım her halde bi beyzbol sopası ya da bijon anahtarıı ön tarafta bulundururum.

Su borusu da güzel çözüm.

Şöyle bir maganda listesi yapayım:

-Sopa

-Beyzbol Sopası

-Levye

-Demir çubuk

-Odun

-Çakı

-Silah

-Kuru sıkı Silah

-Su borusu

-Bijon Anahtarı

-Tornavida

-İngiliz Anahtarı

-Kalas (Örnek kavga da nasıl kullanılır :https://www.youtube.com/watch?v=Ax5FySEnLk8 ) (Aynı zamanda biber gazı kullanımı)

-Muşta

-Bıçak

-Daha önerisi olan ...... aklıma gelmedi daha dolu şey var.

• quote:

Barzo ve magandaların default setting olarak yaptığı, normal medeni insanların ise onların ağırlıklı bulunduğu toplumda savunma mekanizması olarak gerçekleştirdiği eylem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bence gereksiz sopa onun yerine bibier gazı ve elektroşok tavsiye ederim hem daha eçvik kullanabilirsiniz hem de daha etkililer.

Sopa düşerse karşınızdaki da sizi yamultabilir. Ya da o da sopa çeker ama çaktırmadan biber gazı ile giderseniz hazırlı olmaz ve kendini savunamaz.

Benim de ileride aracıma koyarım her halde bi beyzbol sopası ya da bijon anahtarıı ön tarafta bulundururum.

Su borusu da güzel çözüm.

Şöyle bir maganda listesi yapayım:

-Sopa

-Beyzbol Sopası

-Levye

-Demir çubuk

-Odun

-Çakı

-Silah

-Kuru sıkı Silah

-Su borusu

-Bijon Anahtarı

-Tornavida

-İngiliz Anahtarı

-Kalas (Örnek kavga da nasıl kullanılır :https://www.youtube.com/watch?v=Ax5FySEnLk8 ) (Aynı zamanda biber gazı kullanımı)

-Muşta

-Bıçak

-Daha önerisi olan ...... aklıma gelmedi daha dolu şey var.

Alıntıları Göster
    Cüzdanda bunu taşıyorum
    http://www.aliexpress.com/item/Iain-Sinclair-Cardsharp-2-OPP-Package-Wallet-Folding-Safety-Knife-Credit-Card-Tactical-Knife-Free-Shipping/1986421386.html

Havaalanında biber gazını alı koydular ama buna birşey demediler

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Barzo ve magandaların default setting olarak yaptığı, normal medeni insanların ise onların ağırlıklı bulunduğu toplumda savunma mekanizması olarak gerçekleştirdiği eylem.

Alıntıları Göster
    Vakit bulmuşken Sopa vs taşıyanlara yazayım.Karşınızdaki kişi Dövüş eğitimi veya Fıtnees,Vücut geliştirme tarzı sporlarla uğraşan bir kişi ise o çıkardığınız sopayı sizin müsait bir yerinize monte edebilir.Samsun trafiğinde 6 Senedir böyle çok adam gördüm.Her kavga etmemde Esnaf gelip AYIRMAYA ÇALIŞIYORsm=akuma.gif]Bıraksalar derslerini versek belki bir daha yanlarındaki sopa'ya güvenip Göbekli vücutları ve 10 cm kol'larıyla Artistlik yapmaya çalışmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben aynı yerde bunu bulunduruyorum

nerden ve ne kadara aldınız?
    ben de temin etmek istiyorum.
    kanunen sakınca yok mu?
    tıbbi olarak karşıdakine kalıcı zarar verir mi?
    bilgilendirirsen memnun olurum.
    şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Vakit bulmuşken Sopa vs taşıyanlara yazayım.Karşınızdaki kişi Dövüş eğitimi veya Fıtnees,Vücut geliştirme tarzı sporlarla uğraşan bir kişi ise o çıkardığınız sopayı sizin müsait bir yerinize monte edebilir.Samsun trafiğinde 6 Senedir böyle çok adam gördüm.Her kavga etmemde Esnaf gelip AYIRMAYA ÇALIŞIYORsm=akuma.gif]Bıraksalar derslerini versek belki bir daha yanlarındaki sopa'ya güvenip Göbekli vücutları ve 10 cm kol'larıyla Artistlik yapmaya çalışmazlar.

Alıntıları Göster
    Sopa her tarafa lazım evede lazım biri girerse falan gecircen kafaya dısardada satasan mı oldu arabada kavgamı istiyo maganda alcan sobayı vercen dersini

• derememo D kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Aliexpress' ten 150 liraya almıştım.
    Ama dikkatimi çekti bu elektroşok cihazları 1 veya 2 tane satıldıktan sonra hemen link kaldırılıyor.
    Sitenin politikası mı anlayamadım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.