Şimdi Ara

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
168
Cevap
2
Favori
11.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gözükara demeyelimde, deli birisine denl geldiniz,
    elindeki herhangi birşey yada silahla size saldırdı.
    ateş edecekmisiniz?
    edecekseniz, yaralama amaçlı mı olur.
    o telaşta ağır yaralar yada öldürürseniz ne olur?
    ateşli silah yaralanmalarının cezası nedir?
    o mesara, sen hapishaneye giderseniz nasıl olur?
    bence silah taşımak büyük sorumluluk ister.
    hele hele silah çekmek, buna konuş demek cesaret le tanımlanmaması gereken bir hareket.
    allah kötüyle denk getirmesin,
    kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Magandalık amacıyla değil, kendini savunmak amacıyla taşınması gerektiğini düşünüyorum.
    Malum burası Türkiye , öyle tipler var ki yanında kadın, çocuk olsa bile kavga etmeye çalışan , tek kişiye beş kişi saldıran insanımsılar mevcut. Açın haberlere bir bakın.
    Umarım kimsenin başına kötü bir olay gelmez ancak her ihtimale karşı bulundurmak gerek.

Gençken bende taşıdım, yorumunuza tamamen katılıyorum..

Fakat anladım ki itle it olmakla olmuyor, bunlarla inip kavga bile edilmez, rezillik yazık günah yerlerde, üst baş yırtılıyor, zamanında yaptım, yapmadım değil..

Şimdi bir level daha atladım artık sopa değil başka birşey taşıyorum.. Çekince, bir de üstüne, bana değil buna konuş dediğim zaman pek fazla konuşan olmuyor..

Hoş birşey değil fakat malesef ülke şartları gerektirdi bunları..

Nezih, insancıl, insanın insana saygısının olduğu bir ülkede yaşasam değil silah, değil sopa, çiçekle dolaşırım insanların gönlünü almak için..

NOT: Ruhsatlı, taşımalıdır, herşeyimiz resmi ;)

ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..

Benden size bir Forumdaş tavsiyesi silah hepsinden daha kötü Sopa,yumruk vs kavga edersiniz sen onu döversin o sevi döver olay biter.Ama silah çektiğin zaman karşındakininde silah çekme ihtimalini göze alın.Siz silah çektiğinizde adamda silahı çıkartıp takır takır sektirip vurursa sizi Ceza almaz veya ufak bir ceza ile olayı kapatabilir.Sebebi ise Meşru müdafaa size tavsiyem silah'ı her önünüze gelen yerde çıkarmamanız.

Bahsettiklerinizi çok düşündüm, çok tartıştım, başta Annem bana çok karşı geldi ama en mantıklısı benim düşündüğüm gözüktü..

Malesef sopa, yumruk olayları sen döversin, o döverle bitmiyor günümüzde.. İnsanlar cani, öldürene kadar vuruyorlar, yerlerde tekmeliyorlar..

Bu yaşımdan sonra bunlara boyun eğecek değilim..

Ben silah çekince karşıdaki de silah çekerse ondan önce davranıp bel altından vururum hiç affetmem..

Cezası sadece para cezası bel altı yaralamanın.. Bir de infaz koyulabiliyor olayın taraf durumlarına bağlı olarak..

Önüme gelen yerde silah çeken biri değilim, sabırlıyımdır fakat canıma kast edilirse bir an düşünmem vururum, benim anam ağlayacağına onunki ağlasın..

Zaten vurduktan sonra, eşi dostu akrabası olayı uzatır ve üstüme gelir ise o hiç sıkıntı değil ben de gereğince pislikleşebilirim..

Size son lafım, bu dünyada iyiler de kötüler kadar cesur olsaydı, kötülük kalmazdı.. Şu ülkede belki 5 milyon karaktersiz adam 70 milyona korku salıyor..

Halk bilinçlenmeli gerekirse sokak ortasında linç etmeli.. Ben kimsenin köpeğine kışt dememişim bana racon kesecek, yok böyle bir dünya..

Sizle aynı fikirdeyim sadece ben silah taraftarı değilim.Bende profesyonel sporcu kimliğim gereği Zor durumlar haricinde kavga yanlısı değilim çünkü Bu spor'a başlamadan önce bi yemin veriyorsunuz çaresiz kalmanın haricinde ne olursa olsun öğrendiğim dövüş tekniklerini kullanmayacağım gibi ama karşıdaki kişide illede beni döv derse başka çare kalmadı deyip yapmam gerekeni yapıyorum.Ama tekara söylüyorum kavga yanlısı biri değilim ama bu ülkedeki barzolar dayak yemekten hoşlandığı için bizim gibi insanları bu tarz şeyler yapmaya zorluyorlar.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan555 -- 29 Ağustos 2014; 16:09:42 >

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    ilhan hocam haklısın...en iyi alet savunma sanatı ve kendini koruyabilmektir...

trafik kavgalarından 4 mahkemem var..2 beraat bi para cezası biri de devam ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: falken36

trafik kavgalarından 4 mahkemem var..2 beraat bi para cezası biri de devam ediyor..

Esnaf ayırmaya ÇALIŞIYORKendimi son raddeye kadar tutuyorum ama bazen Şartellerimi attırıyorlar benden günah gitti deyip iniyorum araçtan Geçenlerdede dolmuşçunun biri Koca yolun ortasında araçalrın60-70 km hız ile gittiği yolda zart diye yolun ortasında durdu.Bende o an kornaya abandım.Bana el kol yapıyorBen fazla uzamasın diyerek yanından geçerken benim arac'a doğru direksiyonu kırmazmı sonra arkama geçip sellektör yapmalar felan bende kenarda durdum dörtlüleri yaktım.Dikiz aynasından bakıyorum ne yapacak diye durdu indi aşşağı bende indim.Bana doğru yaklaşırken çenesine tekmeyi geçirdim Birden olduğu yerde çakıldı kaldı Afalladı o arada Esnaf koşa koşa geldi felan uzatmayayım diyerek arac'a binip gittim.Kısacası nerelerine güvenerek böyle artistlik yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.Kaba olucak ama bizim millet *öte kalmayı seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan555 -- 29 Ağustos 2014; 16:34:22 >

• silah taşımak çok riskli insanın ister istemez eli gidiyor allah korusun
  • Allah kullandırmayı göstermesin ama sadece biber gazı taşıyorum. Trafikte kavga edemem basarım biber gazını kaçar giderim. Allah korusun bin bir türlü insan var.
  • büyük konuşmayayım Allah kullandırtmasın ama istanbulda yaşıyorum.ne olup olmayacağı belli olmuyor.1,90 boyundayım 105 kg ağırlığındayım.karşımdakini döverim dövemem eyvallah ama karşımdakini bilmediğimden arabada hem bıçak var hem sopa.Allah kullandırtmayı nasip etmesin ama ben ne olur olmaz bulunduruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

büyük konuşmayayım Allah kullandırtmasın ama istanbulda yaşıyorum.ne olup olmayacağı belli olmuyor.1,90 boyundayım 105 kg ağırlığındayım.karşımdakini döverim dövemem eyvallah ama karşımdakini bilmediğimden arabada hem bıçak var hem sopa.Allah kullandırtmayı nasip etmesin ama ben ne olur olmaz bulunduruyorum.

Dostum Boy kilo'da önemli ancak sanıldığı kadar önemli değil Bizim salonda 18 Yaşında bir genç var.72 KG 1.75 Boy'u var.Benim diyen 100 Kg adamı 10 Saniye haşat eder.Önemli olan teknik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan555 -- 29 Ağustos 2014; 17:09:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: falken36

Esnaf ayırmaya ÇALIŞIYORKendimi son raddeye kadar tutuyorum ama bazen Şartellerimi attırıyorlar benden günah gitti deyip iniyorum araçtan Geçenlerdede dolmuşçunun biri Koca yolun ortasında araçalrın60-70 km hız ile gittiği yolda zart diye yolun ortasında durdu.Bende o an kornaya abandım.Bana el kol yapıyorBen fazla uzamasın diyerek yanından geçerken benim arac'a doğru direksiyonu kırmazmı sonra arkama geçip sellektör yapmalar felan bende kenarda durdum dörtlüleri yaktım.Dikiz aynasından bakıyorum ne yapacak diye durdu indi aşşağı bende indim.Bana doğru yaklaşırken çenesine tekmeyi geçirdim Birden olduğu yerde çakıldı kaldı Afalladı o arada Esnaf koşa koşa geldi felan uzatmayayım diyerek arac'a binip gittim.Kısacası nerelerine güvenerek böyle artistlik yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.Kaba olucak ama bizim millet *öte kalmayı seviyor.

no fight,no cry ..

Bob Marley

• İyi aklıma geldi. Bende bir tane balta sapı alıp, arka koltuk arasında kovada bekleteceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: onepir

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Cüzdanda bunu taşıyorum
     ŞÖFÖR KOLTUĞU İLE KAPI ARASINDA SOPA BULUNDURMAK..
    http://www.aliexpress.com/item/Iain-Sinclair-Cardsharp-2-OPP-Package-Wallet-Folding-Safety-Knife-Credit-Card-Tactical-Knife-Free-Shipping/1986421386.html

Havaalanında biber gazını alı koydular ama buna birşey demediler

ben bununla çevrildim hava alanında emanet bölümüne alındı çıkışta geri aldım

Güvenliğin ne yaptığı belli değilki.
    Antalya' ya giderken Sabiha Gökçen Havalimanı güvenliğinden üzerinde "Anti-Dog" yazan biber gazı eşimin çantasında hiçbir sorun çıkmadan geçti ve kabine alındı.
    Antalya' dan dönüşte ilk güvenliği geçti ama ikinci güvenlik alıkoydu.
    Ben de gelirken sorun çıkmadığını üstelik üzerinde Anti-Dog yazdığını söyleyip direndim.
    Hemen polisi çağırdılar. Polise derdimi anlattım. Poliste bana "Endişelenme bilader emanete alırız sonra gelip alırsın" dedi. Ben de benim yerime akrabamın alıp alamayacağımı sordum bana gelip kendisinden alabileceğimi söyledi ve cep telefonunun numarasını verdi.
    1 ay sonra Antalya' dan İstanbul' a gelen yengem Antalya dönüşünde havalimanında polis memurunu bulup gazı iade aldı.

5-10 liralık birşey olsa umurumda olmaz ama 5 yıl önce Kadıköy' den 35 TL ödeyerek satın aldığım gazı bırakmak istemedim.

Boşuna taşıma onu. 5 yıl geçtiyse bir etkisi kalmamıştır.

Üzerinde "Best Before" yazmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bencede, bireysel silahlanma olmadığı sürece suça meyilli kişilerde bulunan silahlar yüzünden daha çok maganda olayları artıcak yasal bir şekilde taşınmalı suç işlemiş veya meyilli kişilere verilmemeli

neden tinercisi var sokakta gezerken gelip bıçağı dayıyıp gasp ediyor aldıktan sonrada takıyor bıçağı bırakıp gıdıyor

psikopatı var sapığı var mesela bir video izlemiştim ufak bir markette alışveriş yapan bir müşteri kola yada cips bakıyordu sanırım dükkana elinde bıçakla giren biri aniden müşterinin boğazına dayayıp çekiyor bıçağı bıçağın tersını tutugu ıcın bırsey yapamıyor ama kestıgını sanıp sahibine yönleniyor ve saldırıyor baya bıcakladıktan sonra dukkan sahıbı sılahla etkısızlestırebılıyor ve adam onune gelene saldırıyordu şimdi müşterinin yerine koyalım kendimizi yada savunmasız sekılde gezerken bıcakla karsımııza cıkıp saldıran 2 tınercının yerıne veya trafıkte haksız olduğu halde bıçakla sopayla üzerinize yürüyen bir kişi yerine daha bir çok örneği var mesela trafikte üzerinize araç sürüp çarpmasın diye korna çalıncada el kol hareketleri yapan insanlar var insanların canı karşısına çıkan bir psikopatın yada o tarz insanların elinde kız arkadaşıyla otururken arabanın ıcınde elınde bıcakla gelen bir kişi çocugu tehdıt edıp kızı ındırıyor kıza tecavuz etmeye calısıyor o sırada cocuk arabada bulunan levyeyi alarak koruyor kendını bunlar gordugum seyler bılmıyorum herkezin kendi fikri

• Bulundurmuyorum ama gerekli..

• Ben gençken güzel haydar yaptirmistim, cilalayip arabaya koymustum sonra polis çevirmesinde polis bu ne? Dedi bende mangal odunu abi demiştim almıştı.

Birgün de Izmir'e gitmiştik 4 arkadaş kordon da takilirken ne baktın mevzusuna kavga cikmisti ama sansimiza adamlar boksör çıkmıştı birimizi denize attılar, bizde adamlara hasar vermiştim ama sağlam da dayak yemistim.

Demem o ki kimin ne olduğu belli olmuyor kavga etmeyin dayak yeseniz iyi adam çeker silahı vurur ailenize yazık ortalık çakal dan gecilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai marka araçların el freni tutmadığından tekerleğe koyuyorlar park halınde kaymasın diye :D
  • Ben de koyacağım bitane.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    kendi üzerinde dene
    videoya çek seyredelim
    işe yariyorsa alalim.

• Mnr980 kullanıcısına yanıt
    Birazdan müşteri bulamadığım için satamadığım Absinthe Hypno' yu içtikten sonra denerim

• falken36 kullanıcısına yanıt
    5 yıldır VG yapıyorum bi adam beni sopayla falan dövemez,

bi taksici dayı denemişti,tartışma sırasında adama lan dedim diye gitti sopa çıkardı arabadan, korkutma amaçlı bir iki salladı küfürleri de saydırıyodu, 3 üncüde "aman tanrım!!!" dedim ben sopanın üstüne gittim, kafamı hedef aldı gayri ihtiyari kolumu koydum, tam vuramadı montla karışık kaynadı gitti darbe, kavganın sıcağıyla bişey hisstmedim ztn

2 tane bayan ayırmaya çalışıyodu ilk başta, sopayı görünce onlar da karışmadı,
    sopayı elinden aldıktan sonra ben vururken elini bile kaldırmadı, acıyım bırakayım yada birisi gelsin kurtarsın diye koyun gibi bekliyodu
    valla kadınların çığlıkları yüzünden bıraktım yoksa komaya sokardım
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    alkol orani yüksek
    aciyi veya ağriyi hafifletirmi
    bekliyoruz video ve konuyu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.